Desfasurare Cupa Verii Green Paradise 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Verii Green Paradise 2013

Mesaj de popescu59 »

Il incurajam cum sa nu dar cind vezi ca la asa incasari nu ei 2 arbitri care te-ar costa 3-4-5 mil te gindesti la altceva . Daca vrei profit mare mai ales la un inceput de drum nu prea e in regula , cel mai bine profit cit mai mic conditii normale de concurs si dupa aceea ti se duce faima , altfel se intimpla ce s-a intimplat.

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

popescu59 scrie:Problema este simpla , daca nu accepti criticile nu ai sa prosperi NICIODATA. Greseli sunt peste tot pe toate baltile iar punctul bun este cind exista nemultumiri.
Eu cred ca Toni a acceptat criticile. Credeti-ma ca cele de pe balta au fost mai vehemente decat cele de aici.
Este pacat de asa balta sa nu fie ajutat sa faca lucruri bune si frumoase.

popescu59 scrie: Cind s-a postat concursul i-am spus asa fiului meu , nu merg la acest concurs pentru ca mie nu imi miroase bine balta , prea multe poze cu pesti mari si populari cu peste 1,5-3 kg . Am spus unde se face reclama din asta nu este peste.Si uite ca am avut dreptate , poti sa vii acum cu N mii de scuze adevarul care s-a vazut este ca media pestelui nu depaseste maxim 2 kg.A spus foarte bine cineva mai sus daca se puncta de la 2 kg majoritatea echipelor aveau 0 la cintar .Asa ca balta a spus tot .
Balta nu a spus tot. Este parerea mea.
Nu poti trage o concluzie dupa o singura pescuiala, mai ales dintr-un concurs.
Asa mica cum este, balta are trei zone diferite: stuful din amonte, partea din mijloc si partea larga din aval.
Echipele care au prins peste mic stiu ele cu ce au pescuit. Dar sunt si pesti peste 2 kg. Destui.
Eu unul o sa mai incerc balta de cateva ori pe zone diferite.
Si pe urma concluziile!
CS APS

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

george tomescu scrie:
popescu59 scrie:Problema este simpla , daca nu accepti criticile nu ai sa prosperi NICIODATA. Greseli sunt peste tot pe toate baltile iar punctul bun este cind exista nemultumiri.
Eu cred ca Toni a acceptat criticile. Credeti-ma ca cele de pe balta au fost mai vehemente decat cele de aici.
Este pacat de asa balta sa nu fie ajutat sa faca lucruri bune si frumoase.

popescu59 scrie: Cind s-a postat concursul i-am spus asa fiului meu , nu merg la acest concurs pentru ca mie nu imi miroase bine balta , prea multe poze cu pesti mari si populari cu peste 1,5-3 kg . Am spus unde se face reclama din asta nu este peste.Si uite ca am avut dreptate , poti sa vii acum cu N mii de scuze adevarul care s-a vazut este ca media pestelui nu depaseste maxim 2 kg.A spus foarte bine cineva mai sus daca se puncta de la 2 kg majoritatea echipelor aveau 0 la cintar .Asa ca balta a spus tot .
Balta nu a spus tot. Este parerea mea.
Nu poti trage o concluzie dupa o singura pescuiala, mai ales dintr-un concurs.
Asa mica cum este, balta are trei zone diferite: stuful din amonte, partea din mijloc si partea larga din aval.
Echipele care au prins peste mic stiu ele cu ce au pescuit. Dar sunt si pesti peste 2 kg. Destui.
Eu unul o sa mai incerc balta de cateva ori pe zone diferite.
Si pe urma concluziile!
Bravo felicitari... asa si trebuie sa te convingi ca balta are potential...
Sincer prima partida la el pe balta nu a fost una cu noroc.. nu am prins nimic.. :)) dar a 2 partida chiar in concurs.. am prins 2 dulapi destul de frumosi si restul pestilor a fost peste 2,5 kg...
POPESCU59 ALTECEVA NU AI DE FACUT DECAT SA STAI PE FORUM SA COMENTEZI LA TOATE TOPICURILE .. CE ZICI SA TE DUCI LA TONY PE BALTA SA VEZI CUM STA TREABA SI DACA ARE SAU NU PESTE...
NU E TOPIC SA COMENTEZI TU... VAD CA TU LE' STII PE TOATE... LASA FRATE LUMEA IN PACE CA E SATULA DE COMENTARIILE TALE... CREDE-MA ...
PUNE MANA SI GASESTETI CEVA DE LUCRU SA MAI LASI OAMENII IN PACE..
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Cristian daca esti tovaras cu omu suporta criticile alaturi de el si nu te mai umfla asa . Adevarul adevarat este ca nu am ce sa caut la el pe balta in conditiile expuse aici. Daca intradevar vrei sa il ridici intreba de ce nu a platit un arbitru de ce nu a spus pe site sau la lume ca acolo apa curge permanent chestii din astea marunte fara importanta pentru unii pescari ca tine.Am simtit ca este ceva cu balta asta la cita reclama i se face inainte de concurs asa ca nu am spus absolut nimic cu rautate . Concluzia este simpla balta are media pina in 2 kg deci este balta de ciortan si daca vrea sa dezminta ca nu este asa sa puna un concurs cu punctarea de la 2 kg si s-a scos .

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu a pescuit baiatul lui popescu59 pe standul 5 (cel inundat), am pescuit noi..
Popescu jr. a fost pe standul 4 si a vazut in ce conditii pescuiam noi. La inceputul concursului apa avea minim 10cm pe tot standul, decat pontonul din dale de beton era peste nivelul apei, ponton care avea vreo 5mp.
Pe langa apa de 10cm, mai era si un noroi de 20cm.
Mi s-a parut o provocare pentru noi, care suntem pescari super incepatori sa pescuim acolo, nu ne-am plans.. dar totusi mi-am amintit ca atunci cand s-a prezentat concursul era programat pt 17 echipe iar cu 1 sapt. inainte s-a mai inscris 1 echipa. Cand am intrebat ce se intampla cu banii echipei extra, mi s-a raspuns ca vor fi investiti in masa festiva.
Asa numita masa festiva, care de obicei este programata la finalul concursului pentru socializare, a fost REprogramata pt sambata.. si cand a venit marea masa ce sa vezi.. un cap de biban in saramura... tare rau imi pare ca nu am facut o poza la masa noastra festiva...
La finalul concursului am ramas si noi sa primim diploma de participare si sa felicitam castigatorii dar supriza, ne-au fost inmanate diplome goale, in alb, ca nu era finalizat clasamentul..

Toni care e un baiat foarte de treaba a incercat el sa le faca pe toate, dar principala lui tinta a fost un profit cat mai mare. Doar asa pot justifica includerea 1 loc in plus fara a se umbla la premii, fara arbitrii, fara bucatari, fara fotografi...

p.s. este de laudat serviciul care la oferit pescarilor pe balta de a aduce bauturi reci la stand, gheata, tigari etc
Critic echilibrat

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

popescu59 scrie:Cristian daca esti tovaras cu omu suporta criticile alaturi de el si nu te mai umfla asa . Adevarul adevarat este ca nu am ce sa caut la el pe balta in conditiile expuse aici. Daca intradevar vrei sa il ridici intreba de ce nu a platit un arbitru de ce nu a spus pe site sau la lume ca acolo apa curge permanent chestii din astea marunte fara importanta pentru unii pescari ca tine.Am simtit ca este ceva cu balta asta la cita reclama i se face inainte de concurs asa ca nu am spus absolut nimic cu rautate . Concluzia este simpla balta are media pina in 2 kg deci este balta de ciortan si daca vrea sa dezminta ca nu este asa sa puna un concurs cu punctarea de la 2 kg si s-a scos .
Daca se va organiza un concurs in care se va puncta de la 2kg, cel putin primele 5 stanuduri nu cred ca vor puncta... sau daca vor puncta, vor fi automat programate pt ultimele 5 locuri din clasament.
Critic echilibrat

Cristian Brebu

Mesaj de Cristian Brebu »

Pai pune si pozilii sa vaza si lumea despre ce e vorba :mrgreen:[/quote]

Atunci sa-l rugam si pe domnul Iuga sa puna un mic filmulet CA DOAR A FILMAT TOT CONCURSUL cu micul dejun si pe colegii de stand (NR 13)cu cateva poze cu (marea captura).
Nu uita cine esti.

DANY BOSS

Mesaj de DANY BOSS »

Da,mai ales cu captura............oricum sunt unii care dorm in ghete si nu au nici o treaba cu balta,cu pescuitul,in schimb se pricem la comentarii......nu va obligat nimeni sa mergeti la concursuri,este alegerea fiecaruia....Toni te rog sa mai faci un concurs pe la sf lui iulie.....sa se puncteze doar de la 2 kg....fir intins tuturor
Hot pe hot cand s-a furat...si dracu s-a minunat...!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

A fost si fiul lui Popescu 59? era cel cu cizmele ciclam de la premiere? :roll:
catch&release

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

popescu59 scrie:Cristian daca esti tovaras cu omu suporta criticile alaturi de el si nu te mai umfla asa . Adevarul adevarat este ca nu am ce sa caut la el pe balta in conditiile expuse aici. Daca intradevar vrei sa il ridici intreba de ce nu a platit un arbitru de ce nu a spus pe site sau la lume ca acolo apa curge permanent chestii din astea marunte fara importanta pentru unii pescari ca tine.Am simtit ca este ceva cu balta asta la cita reclama i se face inainte de concurs asa ca nu am spus absolut nimic cu rautate . Concluzia este simpla balta are media pina in 2 kg deci este balta de ciortan si daca vrea sa dezminta ca nu este asa sa puna un concurs cu punctarea de la 2 kg si s-a scos .
Popescu hai sa iti spun ceva...
1-In primul rand nu sunt tovaras cu tony e a 2 partida la el pe balta...
2-Normal ca nu o sa mergi unde e ciortan, ca si eu daca castig duminica la LOTO imi fac abonament pe tancabesti mai inteles...
3- Nu uita de unde ai plecat ca erai trup si suflet pentru balta lazar ... Acum pescuiesti decat pe tancabesti si doar cand e pe calitate ca cantitate nu suporti sa prinzi ciortani...
4- Promit in fata la toti aici pe forum ca daca castig la loto :)))) iti cumpar o balta si o populez numai cu dulapi unde sa pescuiesti numai tu sa numai stai sa critici din fata pc...
5- Eu zic sa mergi si tu acolo, ca are si tony dulapi nu ca pe tancabesti dar are... Exista pesti si pentru tine... :)))
6- Daca intri pe toate topicurile dupa competitii nu cred ca exista topic sa nu comentezi tu ceva...
7- Tu zici ca ai inventat pescuitul la crap in Romania... Sau asa este si nu stiu eu???

Asa ca ureaza-mi bafta la loto!!!!
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”