CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de marin laurentiu »

gor965 scrie:Ce-ati zice daca v-as ruga sa va intoarceti la subiect ?...fara sa va mai balacariti ! Merci !
din acest motiv ,personal evit acest forum...
se trece prea repede si prea usor de la combaterea argumentativa a unei idei la combatarea persoanei si astfel, in locul unei polemici constructive ,se ajunge la jigniri si amenintari lasand intr-un con de umbra adevaratele probleme care merita discutate...
pe de alta parte este foarte greu sa combati ideea in sine,ptr ca nu cred ca exista pescar de competitie care sa nu isi doreasca infiintarea unei federatii de profil...la fel de greu cum este de altfel, sa nu combati persoanele implicate in acest demers...dar cu un pic de exercitiu de vointa se poate face si acest lucru...daca in cazul lui nea popescu lucrurile sant clare,omul are actiuni repetitive,contact si comunicare limitate cu alte persoane si interese foarte restranse,adica cu alte cuvinte, simptome severe de autism ..omul este blocat in lumea lui mica si ar trebui lasat ...acolo si ignorat cu desavarsire... in cazul lui AV,cunoscandu-i oportunismul deja clasic,chiar nu stiu de ce santeti atat de revoltati si surprinsi de aceasta .."mutare". :wink: ,asa ca ar fi mai bine sa focusati discutia pe subiectul cel mai important in acest moment: este de acord FIPS sa intrerupa relatia cu agvps si sa recunoasca federatia ca for reprezentativ ptr romania? :shock:
pana la urma,sa fim seriosi,daca FIPS ,o asocatie privata,,careia i se falfaie de MTS,de popescu si de legile lui pe care le flutura cu ardoare pe toate forumurile de profil nu accepta ca membru aceasta federatie ,nu cred ca vreun pescar de competitie va urma calea federatiei... acest for chiar daca ,prin absurd va reusi sa formeze o "nationala" de pescari,plasari,electricieni ,carbidari nu va avea unde sa ..o trimita :wink: .... ptr ca la CM organizat de CIPS-FIPS ,romania va fi reprezentata de catre ECHIPA trimisa de catre acel for AUTORIZAT de catre ...ORGANIZATOR, indiferent ca se numeste agvps sau..asociatia nationala de scuipat in dunare :wink: ...adica,ECHIPA formata din acei acei pescari care vor castiga o intrecere interna,indiferent ca se numeste "BRAILA DE LA CORBU" sau CN. :wink:
IN ACEST MOMENT nici un ACTUAL :wink: pescar de competitie nu va da vrabia din mana pe cioara de pe...gardul federatiei :wink: ...asa ca,unde va fi ..."protocolul" autorizat de FIPS,vor fi si pescarii de competitie :wink: ...nici 100 de "nea fane",de mts-uri si de federatii nu pot impiedica acest fapt...cum de altfel nici toate amenintarile lui "nea fane" cu inchisoarea si alte mii de astfel de aberatii nu pot impiedica pescarii de competitie sa participe la.."braile", atat INTERNE cat si INTERNATIONALE,chiar daca aceste braile se numesc "WHATEVER" , CN sau CM :wink: ..Si pe deasupra, nici nu asteapta recunoasterea meritelor sau a performantelor de catre "nea fane federation " :lol: ...
sant sigur ca lu' Badarcea i se rupe...sufletul daca ii recunoaste sau nu "nea fane" titlul de campion national...e suficient sa il recunoasca prietenii de ani de zile cu care a impartit un petec de balta,colegii de club si toti cei implicati in fenomen cu care impartaseste aceeasi pasiune :wink:
astea fiind spuse,pe "tabla de sah" ,federatia lu' "nea fane" in acest moment este in sah... :wink: ..asteptam mutarile nebunului si ale pionului...stabiliti voi care e nebunul si care pionul :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

ps:pana gasiti mutarea castigatoare spor la...plantat de rame...sa ma bata mama de nu,ferma de rame e cel mai tare proiect ever,al FEDERATIEI DE PESCUIT SPORTIV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

marin laurentiu scrie:ps:pana gasiti mutarea castigatoare spor la...plantat de rame...sa ma bata mama de nu,ferma de rame e cel mai tare proiect ever,al FEDERATIEI DE PESCUIT SPORTIV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LIKE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

marin laurentiu scrie: se trece prea repede si prea usor de la combaterea argumentativa a unei idei la combatarea persoanei si astfel, in locul unei polemici constructive ,se ajunge la jigniri
foarte adevarat ce zici. de exemplu, tu ma jignesti pe mine cand ma cataloghezi un oportunist clasic.
marin laurentiu scrie: in cazul lui AV,cunoscandu-i oportunismul deja clasic,chiar nu stiu de ce santeti atat de revoltati si surprinsi de aceasta .."mutare". :wink:
The One Team

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

AV pt tine oportunist nu este jignire dragule e alint!!!

Radu Badica

marin laurentiu

andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie: se trece prea repede si prea usor de la combaterea argumentativa a unei idei la combatarea persoanei si astfel, in locul unei polemici constructive ,se ajunge la jigniri
foarte adevarat ce zici. de exemplu, tu ma jignesti pe mine cand ma cataloghezi un oportunist clasic.
marin laurentiu scrie: in cazul lui AV,cunoscandu-i oportunismul deja clasic,chiar nu stiu de ce santeti atat de revoltati si surprinsi de aceasta .."mutare". :wink:
"OPORTUNÍST, 1. Om care își schimbă ideile după împrejurări, urmărind numai satisfacerea intereselor personale. 2. Adept al oportunismului"

Daca nu te regasesti in aceasta definitie data de DEX, imi cer scuze...probabil ca am fost superficial si mi-am format o impresie gresita :wink: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

body scrie:AV pt tine oportunist nu este jignire dragule e alint!!!

Radu Badica
multumesc, dar am crezut ca omul, prin postarea lunga, incearca o polemica constructiva nu sa ma alinte pe mine... :?
The One Team

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

In postarea lunga tu ai fost doar o paranteza AV! nu era toata sa te alinte pe tine!

Radu Badica

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Val scrie:Mai mincav-as gura voastra .... boul asta de RSC si-a facut un 90 % din postari din a ma face pe mine betiv si pe Vladeanu hotz !
Eu unul nu il mai suport , dar ma impac cu ideea , ca pe lumea asta sunt si oameni care nu au ce face si isi fac o pasiune din a jigni oamenii . Refulari din viata , dintr-o copilarie abuzata , dintr-un divort cu traume - te-a prins nevasta in pat cu un alt barbat , ti-e rusine sa te dezbraci in vestiar , ai o mina mai scurta , tot soiul de traume pe lumea asta , samd . Repet - inteleg ! Da-l dracu .
Dar , nu inteleg un singur lucru - si aici ma arde rau - ataca tarisoara asta pe unde o prinde ca unul carauia i-a putzit pe aici ...
Toti suntem hoti , a venit prin Delta si chiar si acolo unde nu am fost nici eu si nici Vladeanu , i-au furat unii rima din carlig , samd .
Bunul meu prieten Cristi Tatae , e si el plecat de ceva vreme , dar nu l-am vazut in viata mea sa ne faca prosti pe astia de stam in tara ! Chestie de respect !
Plus sa ma bata mama , daca stiu in ce calitate isi da drogatul asta cu parerea pe aici . Nici macar nu semneaza parlitul .... :twisted:
val atentie mare...manca-v-as, prieteneste

P.M.Adrian

Mesaj de P.M.Adrian »

Bine ca nu va pasioneaza si politica ca ajungea tara mai rau de cum este.
Si acum sunt in politica unii care se cred mai smecheri si mai culti, mai bogati si cu nasu pe sus;
noroc ca nu e federatie, faceti pe desteptii si bagati subtilitatile pe ... net.

Permisivi moderatorii cu voi datorita vechimii, daca s-ar si vedea vechimea asta care o aveti si in viata si in pescuit nu ar continua fiecare dintre voi care mai subtil ca altu (e vorba de jigniri, desigur..)
Ofera sfaturi, nu jigniri!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”