din acest motiv ,personal evit acest forum...gor965 scrie:Ce-ati zice daca v-as ruga sa va intoarceti la subiect ?...fara sa va mai balacariti ! Merci !
se trece prea repede si prea usor de la combaterea argumentativa a unei idei la combatarea persoanei si astfel, in locul unei polemici constructive ,se ajunge la jigniri si amenintari lasand intr-un con de umbra adevaratele probleme care merita discutate...
pe de alta parte este foarte greu sa combati ideea in sine,ptr ca nu cred ca exista pescar de competitie care sa nu isi doreasca infiintarea unei federatii de profil...la fel de greu cum este de altfel, sa nu combati persoanele implicate in acest demers...dar cu un pic de exercitiu de vointa se poate face si acest lucru...daca in cazul lui nea popescu lucrurile sant clare,omul are actiuni repetitive,contact si comunicare limitate cu alte persoane si interese foarte restranse,adica cu alte cuvinte, simptome severe de autism ..omul este blocat in lumea lui mica si ar trebui lasat ...acolo si ignorat cu desavarsire... in cazul lui AV,cunoscandu-i oportunismul deja clasic,chiar nu stiu de ce santeti atat de revoltati si surprinsi de aceasta .."mutare".

pana la urma,sa fim seriosi,daca FIPS ,o asocatie privata,,careia i se falfaie de MTS,de popescu si de legile lui pe care le flutura cu ardoare pe toate forumurile de profil nu accepta ca membru aceasta federatie ,nu cred ca vreun pescar de competitie va urma calea federatiei... acest for chiar daca ,prin absurd va reusi sa formeze o "nationala" de pescari,plasari,electricieni ,carbidari nu va avea unde sa ..o trimita

IN ACEST MOMENT nici un ACTUAL

sant sigur ca lu' Badarcea i se rupe...sufletul daca ii recunoaste sau nu "nea fane" titlul de campion national...e suficient sa il recunoasca prietenii de ani de zile cu care a impartit un petec de balta,colegii de club si toti cei implicati in fenomen cu care impartaseste aceeasi pasiune

astea fiind spuse,pe "tabla de sah" ,federatia lu' "nea fane" in acest moment este in sah...