Moderator: gor965
Chiar așa neghiob mă crezi? A fost prelungită, iar CIS-urile apar săptămâna viitoare. Nu de asta mi-e teamă mie, ci de naivitatea pescarilor sportivi. Și de la unii aveam pretenții, dar se pare că m-am înșelat.Cristi Y scrie:nea fane este adevarat ca pe 02.07.2013 ti-a expirat o oarece autorizatie provizorie si ai ramas fara CIS ??
iti spune ceva o adeverinta 432/02.04.2013 ???
hai las-o incolo , tocmai cand sa injghebam de un pariu![]()
![]()
![]()
hai raspunde sincer , AI SAU NU AI C.I.S. ????? raspuns cu da sau nu , fara copy-paste
nu zi hop pana nu sari gardulStefan Popescu scrie:CIS-urile apar săptămâna viitoare
"Esti prost si vrei sa te remarci?Stefan Popescu scrie:Chiar așa neghiob mă crezi? A fost prelungită, iar CIS-urile apar săptămâna viitoare. Nu de asta mi-e teamă mie, ci de naivitatea pescarilor sportivi. Și de la unii aveam pretenții, dar se pare că m-am înșelat.Cristi Y scrie:nea fane este adevarat ca pe 02.07.2013 ti-a expirat o oarece autorizatie provizorie si ai ramas fara CIS ??
iti spune ceva o adeverinta 432/02.04.2013 ???
hai las-o incolo , tocmai cand sa injghebam de un pariu![]()
![]()
![]()
hai raspunde sincer , AI SAU NU AI C.I.S. ????? raspuns cu da sau nu , fara copy-paste
PS Poate îți răspunde ție Vali Vesa la întrebările pe care i le-am pus și le-a dat uitate!![]()
![]()
![]()
Repet intrebarea : este federatia ACUM afiliata la CIPS?Vali Vesa scrie:Repet intrebarea : este federatia ACUM afiliata la CIPS?Stefan Popescu scrie: ...Federația a primit autorizația de afiliere CIPS și a înaintat-o pentru a fi luată în evidență ca reprezentant legal al României...
cu Vali Vesa port discutii constructive nu pierdem vremea cu prostiiStefan Popescu scrie:PS Poate îți răspunde ție Vali Vesa la întrebările pe care i le-am pus și le-a dat uitate
raspunde concret daca poti , azi 19.07.2013 , cu trei saptamani inaintea campionatului pe care l-ai anuntat , AI C.I.S. SI AFILIERE LA CIPS ??????Stefan Popescu scrie:A fost prelungită, iar CIS-urile apar săptămâna viitoare
daStefan Popescu scrie:Chiar așa neghiob mă crezi
http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... g=1&cauta=Cristi Y scrie:nu zi hop pana nu sari gardulStefan Popescu scrie:CIS-urile apar săptămâna viitoare![]()
![]()
![]()
Repet intrebarile:Vali Vesa scrie:Repet intrebarea : este federatia ACUM afiliata la CIPS?Vali Vesa scrie:Repet intrebarea : este federatia ACUM afiliata la CIPS?Stefan Popescu scrie: ...Federația a primit autorizația de afiliere CIPS și a înaintat-o pentru a fi luată în evidență ca reprezentant legal al României...
recunoscuta de toti ...Stefan Popescu scrie:-este CS Ovidius Campionana Nationala?
nu are nevoie...Stefan Popescu scrie:- este AGVPSR federatie sportiva?
- este AGVPSR recunoscuta ca structura sportiva (ca CS Ovidius?
nu are nevoie...nu reprezinta Romania ci un membru cotizant si recunoscut de cipsStefan Popescu scrie:- este autorizata participarea CS Ovidius de statul roman sa reprezinte Romania la CM din Portugalia?
nu reprezinta Romania ..se reprezinta pe sineStefan Popescu scrie: este autorizata AGVPSR sa reprezinte Romania la CIPS?