PS Eu am intrebat daca CS Ovidius este campioana nationala, nu daca o recunosti tu sau altii ca tine. Cand ai spus toti, sper ca nu m-ai introdus si pe mine la gloata!

Sau vreun pescar sportiv legitimat de federatie.
Moderator: gor965
Ai tupeu de..................Stefan Popescu scrie:Minti ca Telejurnalul de seara. Anul trecut campioana a fost Romania, nu AGVPSR. Nu incerca sa dregi si tu busuiocul. Te cred un om inteligent, nu un oarecare user. Nimeni nu poate merge acolo in numele cuiva, ci in numele unei natiuni. Stiu ca pentru unii este dureros, dar legea este mai presus de sentimente.
PS Eu am intrebat daca CS Ovidius este campioana nationala, nu daca o recunosti tu sau altii ca tine. Cand ai spus toti, sper ca nu m-ai introdus si pe mine la gloata!![]()
![]()
![]()
Sau vreun pescar sportiv legitimat de federatie.
Stefan Popescu scrie:Anul trecut campioana a fost Romania, nu AGVPSR
PAI CINE ORGANIZEAZA COMPETITII OFICIALE IN ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA NU -MI SPUNETI CA A ORGANIZAT CEVA FEDERATIA CA NU VA CREDStefan Popescu scrie:
PS Actele de afiliere ale FRPS sunt depuse la CIPS. Dl. Szalay le avea la dumnealui cand am fost la Budapesta. Si prima intrebare pe care mi-a adresat-o a fost: Cine organizeaza competitiile oficiale. Cred ca macar acest lucru il stiti. Si a continua sa sperati intr-o minune prin care FRPS sa fie radiata din Registrul sportiv, ma face sa-mi schimb total impresia pe care mi-o facusem initial despre dumneavoastra.
au trecut saptamani .........au trecut luni ..........au trecut ani ..........acum asteptam sa mai treaca cincinalul !!!!!!!!!!!SI CIS-ul nu mai vine !!!!!!!!!!!Stefan Popescu scrie:Cristi Y scrie:nu zi hop pana nu sari gardulStefan Popescu scrie:CIS-urile apar săptămâna viitoare![]()
![]()
![]()
punem chiar umaruloanavictor scrie:NOI SPERAM IN MINUNEA DE RADIERE DIN REGISTRU SPORTIV
Cristi Y scrie:raspunde concret daca poti , azi 19.07.2013 , cu trei saptamani inaintea campionatului pe care l-ai anuntat , AI C.I.S. SI AFILIERE LA CIPS ??????
Bai ........., pana acum ceva timp ti-ai cautat un speraclu cu care sa deschizi usile aderarii la srl-ul tau, nu ti-a tinutStefan Popescu scrie:Sa nu vi se intepeneasca umarul.![]()
![]()
![]()
Oricum, o sa tin cont de asta!.![]()
![]()
![]()