Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Participare la C.M. 2013-PORTUGALIA

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie: Federația va beneficia de asistență financiară din partea unora dintre cele mai puternice firme din România și care sunt implicate masiv în sprijinirea sportului românesc.
Care-s alea?Crescatoriile de rame si balastierele? Nu ti-e rusine, cacaracterule?

P.S. Poate ceri o oferta si de la Baracuda... :lol: :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

consider ca este doar o problema de timp pana ce la cips tara noastra va fi reprezntata de o federatie si nu de agvps. e parerea mea, desigur s-ar putea sa ma insel.
Am inteles. Si pana se confirma sau nu, sa intelegem ca stai in stand-by?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ionut72 scrie:
consider ca este doar o problema de timp pana ce la cips tara noastra va fi reprezntata de o federatie si nu de agvps. e parerea mea, desigur s-ar putea sa ma insel.
Am inteles. Si pana se confirma sau nu, sa intelegem ca stai in stand-by?
pai ce vrei sa fac? :)
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Am cerut și de la Baracuda. Dl. Boca nu are ce ne interesează pe noi. :lol: :lol: :lol: Poți să-l întrebi! Să-ți dau nr. d.lui de telefon?

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Termina saracule cu minciunile , tu n-ai dupa ce sa bei apa si vrei sa duci loturile la CM
In viata ta n-ai vazut cum arat un echipament de lot national si mai ales cat costa , dar vorbesti si tu sa te afli in treaba
Esti terminat cu tot cu adunatura ta de la Alba

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pai, daca-i pe ce vreau eu, asta vreau: sa stai in stand-by pana cand se clarifica situatia. Si daca situatia se clarifica in detrimentul federatiei sa te disociezi de Popescu. Public. Deal?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ionut72 scrie:
Pai, daca-i pe ce vreau eu, asta vreau: sa stai in stand-by pana cand se clarifica situatia. Si daca situatia se clarifica in detrimentul federatiei sa te disociezi de Popescu. Public. Deal?
probabil ca disocierea de care vorbesti spala si muia data tuturor ?? :roll:
Stefan Popescu scrie: Pot confirma, atât Gigi Moroiu, cât și Dan Iercoșan, că am început discuțiile pentru achiziționarea materialelor sportive pentru loturile naționale.
bati campii , ai cerur oferte nimic mai mult , arata un contract semnat bilateral in care sa apara angajamente de plata contra unor comenzi ferme
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Andrei, o singura intrebare am :

de ce esti singurul din lumea noastra care si-a asociat numele de acest mascarici al forumului ? doar din simple ratiuni financiare, sau tu chiar crezi in acest personaj ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Am cerut și de la Baracuda. Dl. Boca nu are ce ne interesează pe noi. :lol: :lol: :lol: Poți să-l întrebi! Să-ți dau nr. d.lui de telefon?

Bai Popescu Mazilescu.....tare iti place sa faci pe interesantul si pe misteriosul.
De unde sti tu ce trebuie luat ptr loturile nationale,atata timp cat tu nu sti sa faci nodul fara nod?
Bah sarmanule.Cu ce bani cumperi tu echipamente?Hai mah da peste bot la pescari si posteaza un extras de cont ceva.
Si,da,trebuie sa te justifici in fata noastra latraule daca tot latri ca vrei ca pescarii sa vina in federatie.
Nu ti-ar fi rusine ca esti om batran :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:Andrei, o singura intrebare am :

de ce esti singurul din lumea noastra care si-a asociat numele de acest mascarici al forumului ? doar din simple ratiuni financiare, sau tu chiar crezi in acest personaj ? :roll:
Vladut,Andrei crede in Federatie ,sunt sigur ca nu si in JIGODIA aia.Ca a apucat sau a izbandit progenitura aia de om sa faca ceea ce nu au putut altii inaintea lui,asta este.Finalul va fi unul cu Happy End.Sunt sigur de asta :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”