Sulimanu 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
joker_x

Re: Sulimanu 2013

Mesaj de joker_x »

viteazu mihail scrie:probabil ca furati impreuna daca il regreti pe nea marinita ! pentru ce corect era el a fost dat afara de bitman, poate de aia il regreta pescarii ca nu se mai poate lua pestele ca inainte . sa scape si de jachie (sau cum il cheama pe paznicul betiv) si rezolva problema noua administratie.
corect sau hot, pe vremea cand era Marinita se prindea peste, nu se fura ca in codru,se facea control la masini. daca Marinita a furat, Bittman a procedat corect, dar dupa ce a fost dat afara Marinita trebuie adus ca administrator tot un pescar , nu o echipa de hoti.
Ultima oară modificat Mie Iul 24, 2013 23:09 de către joker_x, modificat 1 dată în total.
Florian Serban

joker_x

Mesaj de joker_x »

blondu68 scrie:Daca acuzati,probati!Altfel,tot continutul se risipeste.Ramane tot la nivel de carcoteala,fara sa amintesc ca nu este deontologic.Lasati sa planeze asupra intregii echipe administrative niste acuze....nefondate... "de pe surse".Aveti cunostinta?Numiti,nu barfiti.In speranta ca am fost inteles,va multumesc pentru interesul acordat.
esti avocat de meserie?nu suntem noi in masura sa pazim balta lui Bittman, am tras un semnal de alarma la jaful care are loc acolo. ce trebuie probat?..."nu iese fum fara foc"
Florian Serban

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Incep sa-l inteleg pe Victor Petcu de ce are un mod atat de necomercial de securizare a baltii...din pacate romanul are hotia prea adanc infipta in genom. :(
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

CristianBadislav
Puncte: 0

Mesaj de CristianBadislav »

viteazu mihail scrie:probabil ca furati impreuna daca il regreti pe nea marinita ! pentru ce corect era el a fost dat afara de bitman, poate de aia il regreta pescarii ca nu se mai poate lua pestele ca inainte . sa scape si de jachie (sau cum il cheama pe paznicul betiv) si rezolva problema noua administratie.
Asa zici tu.. Sincer eu nu mananc peste de nici un fel.. ;)
Cred ca toata lumea regreta pe Marinita ca datorita lui balta sulimanu e acum ce e... Dar nu o sa mai fie pentru mult timp.. Sincer chiar imi pare rau ca in curand o sa mai pescuim doar pe moara sau alte balti cu securitate maxima.. ;) asa trebuie facut peste tot..
:cry: :cry: :cry:
Din partea mea cei care sunt prinsi sa ii bage la puscarie direct.. macar 2 ani.. si poate asa se mai lasa lumea de furat peste...
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

blondu68

Mesaj de blondu68 »

Stoica dragos scrie:
blondu68 scrie:Daca acuzati,probati!Altfel,tot continutul se risipeste.Ramane tot la nivel de carcoteala,fara sa amintesc ca nu este deontologic.Lasati sa planeze asupra intregii echipe administrative niste acuze....nefondate... "de pe surse".Aveti cunostinta?Numiti,nu barfiti.In speranta ca am fost inteles,va multumesc pentru interesul acordat.
daca ai un vecin care a fost pe aceasta balta si vine acasa cu porbagajul plin de crapi de 3-4 kg de la sulimanu si mai se lauda ca merge treaba cu paznicu, ce dovada vrei sa aducem din asta .... eu unul prinzand un concurs pe perioada cand era marinita acolo am ramas placut impresionat de potentialul baltii de atunci .... de aceea am tras un semnal de alarma de ce se intampla acolo ... trebuie facut ceva, ca din cate am auzit a scazut f mult populatia baltii fata de cat era ... e pacat de banii care ii baga d-ul bittman
Fara suparare!Instiintand administratorul baltii(nr. masinii vecinilor "laudarosi",eventual o descriere a paznicului care "pune botul")ai putea demara procesul de starpire al acestui fenomen.Ai mentionat ca nu doresti ca o persoana anume sa-si piarda locul de munca din cauza ta,eu as putea spune ca fenomenul in sine perpetuandu-se,ar putea sa duca la un "faliment"al baltii cu implicatii mult mai mari.Concluzia:daca detii informatii si iti pasa,plaseaza-le unde trebuie si poate ne bucuram mai multa vreme de aceasta balta.Cu speranta ca nu am deranjat,va doresc o zi buna!

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

joker_x scrie: corect sau hot, pe vremea cand era Marinita se prindea peste, nu se fura ca in codru,se facea control la masini. daca Marinita a furat, Bittman a procedat corect, dar dupa ce a fost dat afara Marinita trebuie adus ca administrator tot un pescar , nu o echipa de hoti.
Marinita a furat?
Esti sigur pe ceea ce spui?
Eu l-am cunoscut si nu prea am avut asa impresii. Tinea la balta si isi dadea interesul pentru ea.
"X13"

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

sebastian_andone scrie:
joker_x scrie: corect sau hot, pe vremea cand era Marinita se prindea peste, nu se fura ca in codru,se facea control la masini. daca Marinita a furat, Bittman a procedat corect, dar dupa ce a fost dat afara Marinita trebuie adus ca administrator tot un pescar , nu o echipa de hoti.
Marinita a furat?
Eu l-am cunoscut si nu prea am avut asa impresii. Tinea la balta si isi dadea interesul pentru ea.
.
Adevarul este acesta:
Cand am preluat administratia baltii nu am dat pe nimeni afara din vechea "garda"
La intervalul a cateva luni am vazut cine trebuie sa ramana si cine nu.
Balta si-a aratat valoarea dataorita investitiei ( si nu mica ) a lui D. Bittman si a unei administari cu controale riguroase zi si noapte pe balta si la pescari.
In timpul acesta sa intocmit dosar penal la braconieri care au fost prinsi cu peste ascuns si sustras ilegal+ pescarii care incercau sa ne fure cu lazile frigorifice sau cu predare de sarsana la vizitatori.. Paza a fost educata in asa fel incat dialogul cu pescarii sa fie civilizat dar rigid, a nu sa lasa loc de interpretari.
Densitatea de peste existenta in balta o scot in evidenta cantitatile capturate in timpul concursurilor de pana atunci si dupa aceea cu cat a trecut timpul cantitatile sau diminuat vizibil inclusiv media greutatii pestilor.
De dat in primire cine a furat cu cine nu o sa vedeti asa ceva dar sau tras semnale de alarma de mult timp si nu sa luat nici o masura.Daca se doreste pot da lista si poze cu persoanele care au furat peste in timpul mandatului meu dar si tehnicile respective de ex.
-cea mai inventiva a fost (recunosc)aceea cu spatarul dublu de la bancheta din spate a unui VW Polo
-sau a buteliei GPL care nu era functionala
daca dortiti pot continua.
In curand vesti
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

joker_x

Mesaj de joker_x »

sebastian_andone scrie:
Marinita a furat?
Nu stiu cum uni citesc numai printre randuri, nu l-am acuzat pe Marinita de furt si am precizat ca atunci cand era administrator isi dadea interesul, dar daca Bittman la dovedit hot a procedat corect.
Florian Serban

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

Nu il cunosc personal pe Marinita insa pot sa va relatez urmatoarele fapte:
-In urma unui concurs organizat in primavare pe Sulimanu si care a generat polemici, Dan Marinita a venit la emisiunea tv a lui Tibi Manescu si si-a asumat "esecul".
Mai mult a recunoscut anumite greseli organizatorice si si-a asumat intreaga raspundere chiar daca unele lucruri nu depindeau de el.
A raspuns direct si fara ocolisuri tuturor intrebarilor venite de la cei care urmareau emisiunea,chiar daca de multe ori nu erau intrebari "comode".
Se vedea clar din modul in care vorbea despre balta si despre ceea ce s-a facut si urmeaza sa se faca ca in primul rand era vorba de pasiune si mai apoi de benficii.
Personal nu mi-a facut impresia unui om care sa se preteze la furtisaguri sau alt fel de jmecherii.
Ca nu a mai continuat colaborarea cu Bittman si din ce moti s-a intamplat acest lucru in opinia mea este o chestiune care ii priveste strict pe cei doi.
Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce s-a realizat in timpul in care Marinita s-a ocupat de balta.
Starea in care se afla la momentul acutual balta este graitoare in ceea ce priveste directia in care s-au miscat lucrurile in mandatul lui Marinita si dupa plecarea lui.
Si evident ca cei care dau verdictul final sunt pescarii( nu braconierii) care pescuiesc pe aceasta balta.
C.S. CARP ZONE

joker_x

Mesaj de joker_x »

Dan Marinita scrie:
sebastian_andone scrie:
Marinita a furat?
.
Adevarul este acesta:
Cand am preluat administratia baltii nu am dat pe nimeni afara din vechea "garda"
La intervalul a cateva luni am vazut cine trebuie sa ramana si cine nu.
Balta si-a aratat valoarea dataorita investitiei ( si nu mica ) a lui D. Bittman si a unei administari cu controale riguroase zi si noapte pe balta si la pescari.
In timpul acesta sa intocmit dosar penal la braconieri care au fost prinsi cu peste ascuns si sustras ilegal+ pescarii care incercau sa ne fure cu lazile frigorifice sau cu predare de sarsana la vizitatori.. Paza a fost educata in asa fel incat dialogul cu pescarii sa fie civilizat dar rigid, a nu sa lasa loc de interpretari.
Densitatea de peste existenta in balta o scot in evidenta cantitatile capturate in timpul concursurilor de pana atunci si dupa aceea cu cat a trecut timpul cantitatile sau diminuat vizibil inclusiv media greutatii pestilor.
De dat in primire cine a furat cu cine nu o sa vedeti asa ceva dar sau tras semnale de alarma de mult timp si nu sa luat nici o masura.Daca se doreste pot da lista si poze cu persoanele care au furat peste in timpul mandatului meu dar si tehnicile respective de ex.
-cea mai inventiva a fost (recunosc)aceea cu spatarul dublu de la bancheta din spate a unui VW Polo
-sau a buteliei GPL care nu era functionala
daca dortiti pot continua.
In curand vesti
La Sulimanu nu mai este necesara ascunderea pestelui, acesta se fura cu acceptul persoanelor care ar fi trebuit sa aiba grija de balta.Este pacat ce sa intampla acolo,dintr-o balta de top cu foarte mult peste o sa ajunga o balta unde nu se vor mai prinde nici broaste daca nu se iau masuri.
Florian Serban

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”