sebastian_andone scrie:joker_x scrie:
corect sau hot, pe vremea cand era Marinita se prindea peste, nu se fura ca in codru,se facea control la masini. daca Marinita a furat, Bittman a procedat corect, dar dupa ce a fost dat afara Marinita trebuie adus ca administrator tot un pescar , nu o echipa de hoti.
Marinita a furat?
Esti sigur pe ceea ce spui?
Eu l-am cunoscut si nu prea am avut asa impresii. Tinea la balta si isi dadea interesul pentru ea.
.
Adevarul este acesta:
Cand am preluat administratia baltii nu am dat pe nimeni afara din vechea "garda"
La intervalul a cateva luni am vazut cine trebuie sa ramana si cine nu.
Balta si-a aratat valoarea dataorita investitiei ( si nu mica ) a lui D. Bittman si a unei administari cu controale riguroase zi si noapte pe balta si la pescari.
In timpul acesta sa intocmit dosar penal la braconieri care au fost prinsi cu peste ascuns si sustras ilegal+ pescarii care incercau sa ne fure cu lazile frigorifice sau cu predare de sarsana la vizitatori.. Paza a fost educata in asa fel incat dialogul cu pescarii sa fie civilizat dar rigid, a nu sa lasa loc de interpretari.
Densitatea de peste existenta in balta o scot in evidenta cantitatile capturate in timpul concursurilor de pana atunci si dupa aceea cu cat a trecut timpul cantitatile sau diminuat vizibil inclusiv media greutatii pestilor.
De dat in primire cine a furat cu cine nu o sa vedeti asa ceva dar sau tras semnale de alarma de mult timp si nu sa luat nici o masura.Daca se doreste pot da lista si poze cu persoanele care au furat peste in timpul mandatului meu dar si tehnicile respective de ex.
-cea mai inventiva a fost (recunosc)aceea cu spatarul dublu de la bancheta din spate a unui VW Polo
-sau a buteliei GPL care nu era functionala
daca dortiti pot continua.
In curand vesti