MTX 14 vs MTX 16

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: MTX 14 vs MTX 16

Mesaj de Dan Mitranescu »

osc1or scrie:cine da 180m cu un mtx 14, da foarte bine cu orice lanseta...
cine da 120m cu un mtx 14, nu da considerabil mai bine cu nici o alta lanseta

totul depinde de tehnica de aruncare

citeam pe un forum de cineva care impruna cu inca 2 prieteni au testat 3 lansete complet diferite, cel care dadea cel mai departe cu o lanseta, arunca cel mai bine cu toate 3 lansetele... cine dadea cel mai slab cu lanseta, proprie, dadea cel mai slab cu toate 3..
Cristi Mihalcea arunca cu MTX11 si cu fir de 28 cat arunc eu cu MTX14 cu fir de 0,20 . :D ( 186m ) Si sunt si eu printre primii din tara . :)
Cu MTX14 a dat 206m ,tot cu 0,28 . Daca dadea cu o,20 cred ca si acum mulina sa stranga firul . :D
Asa ca lanseta ajuta , restul este moca . :D

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Facand abstractie de faptul ca nu am gasit celalalt topic cu "lansare MTX 16" (e drept, nici nu am cautat f mult :lol: ), ce aduce MTX 16 in plus? Dane, cred ca ar fi utila o analiza comparativa...daca ea exista, ar fi bun si pe topicul asta un link...

P.S. (pentru cei carora le patineaza musca pe creier): Nu va mai ofticati ca unii oameni stiu sa vanda...chiar si chinezarii.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Cristi_Ionita scrie:Facand abstractie de faptul ca nu am gasit celalalt topic cu "lansare MTX 16" (e drept, nici nu am cautat f mult :lol: ), ce aduce MTX 16 in plus? Dane, cred ca ar fi utila o analiza comparativa...daca ea exista, ar fi bun si pe topicul asta un link...

P.S. (pentru cei carora le patineaza musca pe creier): Nu va mai ofticati ca unii oameni stiu sa vanda...chiar si chinezarii.
http://www.crapmania.ro/forum/comentari ... 1-135.html
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dupa parerea nea , MTX este cea mai buna lanseta de pe piata romaneasca, raport calitate-pret..... daca scria pe ea Harrison si costa 1000-1500 lei probabil ca era mai apreciata.... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie: daca scria pe ea Harrison si costa 1000-1500 lei probabil ca era mai apreciata.... :mrgreen:
Pai scriem pe ea MTheX si facem export in Inglintera. Chiar asa..de ce nu se face export in tarile cu traditie? :lol: Unde intra o solubila intra si MTX-u' :)

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Dane o sa aduci si cobre de 24mm?

Dan Mitranescu
Veteran

cristi30 scrie:Dane o sa aduci si cobre de 24mm?
Acum se lucreaza la matrita. Pana in primavara sunt in magazin .

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:
Vladut Mateianu scrie: daca scria pe ea Harrison si costa 1000-1500 lei probabil ca era mai apreciata.... :mrgreen:
Pai scriem pe ea MTheX si facem export in Inglintera. Chiar asa..de ce nu se face export in tarile cu traditie? :lol: Unde intra o solubila intra si MTX-u' :)
Nu stricam orzul ... de dragul banilor . :D ( vezi CM 2012 :) )

Dan Mitranescu
Veteran

Revenind la subiect MTX14 vs. MTX16 vreau sa il transform in MTX14 & MTX16 .

Pentru cei care o lanseta este prea tare cateodata si prea moale in alte situatii , am sa improvizez un "MTX 15 " care o sa rezolve situatia .

Astfel pana in perioada 15 august - 15 septembrie ( in limita stocului ) am sa pun in vanzare doua lansete ( MTX14 si MTX16 ) intr-una singura, la pretul de 450 lei .
Mai exact o lanseta MTX14 plus un varf de MTX16 ( se potrivesc perfect )

O lanseta de aruncat care se poate transforma imediat intr-o lanseta pentru ciortaniade.

Prioritatea acestei oferte este dorinta mea ca cei interesati sa poata vedea si simtii pe pielea lor ce inseamna actiuni diferite la o lanseta . De aici mi-a venit ideea si garantez ca ma costa acest lucru . Am si banuiala unui avantaj , dar este mult pana acolo.

Macar voi intra in istoria lansetelor de crap pentru aceasta inovatie. :D O lanseta cu doua varfuri ... si nu este feeder ! :D

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Au mai facut cei de la Maver, chiar si cu 3 varfuri, cu TC diferit :). Maver Medusa se numea.
Marius Sârbu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”