MTX 14 vs MTX 16

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
odoctee
Moderator
Puncte: 0

Re: MTX 14 vs MTX 16

Mesaj de odoctee »

pharaoh scrie:Au mai facut cei de la Maver, chiar si cu 3 varfuri, cu TC diferit :). Maver Medusa se numea.
mai e si century cu ak47 :wink:
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Am spus inovatie nu inventie ! :D

P.S. Nu stiam . Astazi mi-a "bubuit" . :D

norisss

Mesaj de norisss »

Dan Mitranescu scrie:Revenind la subiect MTX14 vs. MTX16 vreau sa il transform in MTX14 & MTX16 .

Pentru cei care o lanseta este prea tare cateodata si prea moale in alte situatii , am sa improvizez un "MTX 15 " care o sa rezolve situatia .

Astfel pana in perioada 15 august - 15 septembrie ( in limita stocului ) am sa pun in vanzare doua lansete ( MTX14 si MTX16 ) intr-una singura, la pretul de 450 lei .
Mai exact o lanseta MTX14 plus un varf de MTX16 ( se potrivesc perfect )

O lanseta de aruncat care se poate transforma imediat intr-o lanseta pentru ciortaniade.

Prioritatea acestei oferte este dorinta mea ca cei interesati sa poata vedea si simtii pe pielea lor ce inseamna actiuni diferite la o lanseta . De aici mi-a venit ideea si garantez ca ma costa acest lucru . Am si banuiala unui avantaj , dar este mult pana acolo.

Macar voi intra in istoria lansetelor de crap pentru aceasta inovatie. :D O lanseta cu doua varfuri ... si nu este feeder ! :D

Ma bucur ca scurta mea interventie a reusit sa nasca controversele astea. Domnu' Dan...probabil ca senzatia ca atentez le afacerea ta te-a facut sa te inflamezi asa si sa dai atatea explicatii. Iata ca acum vrei sa vinzi o struto-camila la 450 LEi. Incet-incet obisnuiesti pescarii cu preturile astea. Departe de mine sa incerc sa jignesc pescarii care aleg MTX-uri, asa ca nu mai incerca sa afirmi ca le-as fi adresat vreun epitet defaimator. Deasemenea, nu mai incerca sa ma convingi ca scriind "merketing" nu am comis altceva decat o greseala de tastare rapida. Desi incerci sa te exprimi elevat si complex pe alocuri, gramatica este inca o palarie prea mare pentru capul tau. Vezi acel "simtii" din postul tau.

Revenind la discutie, este clar ca acei pescari, care au ajuns campioni cu MTX-urile, fie nu si-au dorit sa investeasca mai mult in logistica, fie nu si-au permis. Tu stii foarte bine ca vinzi mult pentru masele largi, pescari cu un nivel aproape mediu sau aproape inexistent de pregatire, cu venituri mici sau medii, pe care nevestele i-ar sparge in somn daca ar afla ca au fost in stare sa plateasca 1500 LEi pe un Century. Acum se vor inflama alti pescari care cu mandria erecta vor spune ca ei pot plati si 5000 pe o lanseta, dar cauta cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Si totusi produsele de lux se vand in toate domeniile, pentru ca exista oameni care fac bani si care vor sa aiba ce e mai bun din piata. Sunt ei mai impacati cu ideea ca nu au jinduit toata viata dupa o lanseta/mulineta de top :) . Segmentul asta de clienti nu va veni (nu venii) niciodata la tine sa cumpere ceva. Ramai cu satisfactia ca astia nu sunt asa multi, iar tu, ca si PSD-ul, te ocupi de cei multi...sa le dai "micii si berea" care-i ridica pe culmi nebanuite :) .

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

nu-ti face cinste postarea asta
am o vaga impresie ,ca nu stii ce paleta de clienti are Dan Mitranescu
in rest ,numai de bine...incearca produsele si inovatiile lui (raport calitate/pret) si dupa aia...mai posteaza cate ceva
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

norisss scrie:
Dan Mitranescu scrie:Revenind la subiect MTX14 vs. MTX16 vreau sa il transform in MTX14 & MTX16 .

Pentru cei care o lanseta este prea tare cateodata si prea moale in alte situatii , am sa improvizez un "MTX 15 " care o sa rezolve situatia .

Astfel pana in perioada 15 august - 15 septembrie ( in limita stocului ) am sa pun in vanzare doua lansete ( MTX14 si MTX16 ) intr-una singura, la pretul de 450 lei .
Mai exact o lanseta MTX14 plus un varf de MTX16 ( se potrivesc perfect )

O lanseta de aruncat care se poate transforma imediat intr-o lanseta pentru ciortaniade.

Prioritatea acestei oferte este dorinta mea ca cei interesati sa poata vedea si simtii pe pielea lor ce inseamna actiuni diferite la o lanseta . De aici mi-a venit ideea si garantez ca ma costa acest lucru . Am si banuiala unui avantaj , dar este mult pana acolo.

Macar voi intra in istoria lansetelor de crap pentru aceasta inovatie. :D O lanseta cu doua varfuri ... si nu este feeder ! :D

Ma bucur ca scurta mea interventie a reusit sa nasca controversele astea. Domnu' Dan...probabil ca senzatia ca atentez le afacerea ta te-a facut sa te inflamezi asa si sa dai atatea explicatii. Iata ca acum vrei sa vinzi o struto-camila la 450 LEi. Incet-incet obisnuiesti pescarii cu preturile astea. Departe de mine sa incerc sa jignesc pescarii care aleg MTX-uri, asa ca nu mai incerca sa afirmi ca le-as fi adresat vreun epitet defaimator. Deasemenea, nu mai incerca sa ma convingi ca scriind "merketing" nu am comis altceva decat o greseala de tastare rapida. Desi incerci sa te exprimi elevat si complex pe alocuri, gramatica este inca o palarie prea mare pentru capul tau. Vezi acel "simtii" din postul tau.

Revenind la discutie, este clar ca acei pescari, care au ajuns campioni cu MTX-urile, fie nu si-au dorit sa investeasca mai mult in logistica, fie nu si-au permis. Tu stii foarte bine ca vinzi mult pentru masele largi, pescari cu un nivel aproape mediu sau aproape inexistent de pregatire, cu venituri mici sau medii, pe care nevestele i-ar sparge in somn daca ar afla ca au fost in stare sa plateasca 1500 LEi pe un Century. Acum se vor inflama alti pescari care cu mandria erecta vor spune ca ei pot plati si 5000 pe o lanseta, dar cauta cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Si totusi produsele de lux se vand in toate domeniile, pentru ca exista oameni care fac bani si care vor sa aiba ce e mai bun din piata. Sunt ei mai impacati cu ideea ca nu au jinduit toata viata dupa o lanseta/mulineta de top :) . Segmentul asta de clienti nu va veni (nu venii) niciodata la tine sa cumpere ceva. Ramai cu satisfactia ca astia nu sunt asa multi, iar tu, ca si PSD-ul, te ocupi de cei multi...sa le dai "micii si berea" care-i ridica pe culmi nebanuite :) .

Eu nu cred ca exista un "pescar de top" sarac.. ca sa ajungi pescar de competitie si sa ai si rezultate iti trebuie bani...
Taxa minima la un concurs cu pretentii sare de 1000 lei, daca mai pui si nada, sare de 2000 lei. Cu motorina, mancare bautura pt 3 insi 3 zile, ajunge la 2500 lei minim (800-1000 lei/fes). Cine isi permite 4-5 astfel de concursuri pe an, fara a mai calcula si alte investitii necesare in accesorii, consumabile, etc (fara echipamentul efectiv de pescuit) isi permite cu siguranta si un echipament asa zis premium (gen 1500 lei / lanseta).

Am vazut in niste poze postate aici pe forum, acum cateva saptamani, la cupa RB Baits 2 lansete care din cate am inteles erau Shimano Tribal, rupte de la cotor.. generalizand, nici sculele premium nu iti garanteaza 100% succesul intr-o competitie.

Care ar fi motivele sa platesti 1500 pe o lanseta premium, cand gasesti o lanseta complete la 400 lei? Te respecta lumea mai mult daca ai Century si nu FL la concursuri (sau la partidele de placere)?

Nu contest ca Mitranescu nu stie sa isi vanda marfa, bravo lui! Datorita strategiei lui de marketing au ajuns acele lansete in mainile campionilor, nu ca erau saraci.

Probabil daca nu era Mitranescu si al lui MTX, acei pescari campioni ar fi pescuit cu FL sau cu Baracuda... sau poate cu Century...
Critic echilibrat

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

norisss scrie: Revenind la discutie, este clar ca acei pescari, care au ajuns campioni cu MTX-urile, fie nu si-au dorit sa investeasca mai mult in logistica, fie nu si-au permis. Tu stii foarte bine ca vinzi mult pentru masele largi, pescari cu un nivel aproape mediu sau aproape inexistent de pregatire, cu venituri mici sau medii, pe care nevestele i-ar sparge in somn daca ar afla ca au fost in stare sa plateasca 1500 LEi pe un Century. Acum se vor inflama alti pescari care cu mandria erecta vor spune ca ei pot plati si 5000 pe o lanseta, dar cauta cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Si totusi produsele de lux se vand in toate domeniile, pentru ca exista oameni care fac bani si care vor sa aiba ce e mai bun din piata. Sunt ei mai impacati cu ideea ca nu au jinduit toata viata dupa o lanseta/mulineta de top :) . Segmentul asta de clienti nu va veni (nu venii) niciodata la tine sa cumpere ceva. Ramai cu satisfactia ca astia nu sunt asa multi, iar tu, ca si PSD-ul, te ocupi de cei multi...sa le dai "micii si berea" care-i ridica pe culmi nebanuite :) .
Ai revenit la discutie, dar nu la cea din topic, MTX 14 sau 16, ci la monologurile tale desre prostia si nestiinta astora care cumpara MTX. Aceleasi rahaturi in fiecare topic despre MTX sau despre Mitranescu. Am inteles de prima data, pescarii adevarati isi cumpara Harrison, saracii isi cumpara FL Strategist si prostii MTX, poate ar fi cazul sa ne lasi sa ne fie dor de parerile tale.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Unul din prietenii mei de pescuit, foloseste niste pokee de 60-70 de lei bucata si niste mulinete tokushima , asta in conditiile in care are un ML si business-ul lui.
Daca eu care am FL Strategist sunt sarac( am prins gluma) , inseamna ca el e la limita subzistentei.

Abia astept sa ma vad cu el sa il fac de ras.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Norisss , nu vreau sa ma intelegi gresit , insa sunt multi care pescuiesc si desi au o situatie materiala potenta nu investesc bani in niste bete/mulinete premium.

Daca tu vrei sa faci o fapta buna si sa ma scapi de saracia in care ma zbat , accept cadou un set de Century NG( nu tin neaparat sa fie varianta +).

Astept cu interes raspunsul tau.

norisss

Mesaj de norisss »

@ carbocalm

1. pietenul tau pescuieste intr-adevar cu niste panarame de scule;
2. faptul ca are ML nu ma impresioneaza deloc, pentru ca e o masina crunt de proasta si "stricacioasa" cum ar zice un samsar pe care-l cunosc;
3. nu stiu cum se face dar din vreo 7-8 insi pe care i-am cunoscut,care pescuiau cu MTX 12-14, cred ca vreo 5-6 dintre ei mi-au spus ca "deh...ar vrea si ei un set de Century", dar nu le permite bugetul;
4. nu cred ca voi face gestul sa te scot din saracie pentru ca sper ca prin mesajele mele de parvenit sa te mobilizez si sa reusesti sa-ti cumperi singur acel set de Century;
5. seara buna :)

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

carbocalm scrie:Unul din prietenii mei de pescuit, foloseste niste pokee de 60-70 de lei bucata si niste mulinete tokushima , asta in conditiile in care are un ML si business-ul lui.
Ori pretenarul tau are un meleu din omienousutetoamna care face maxim 2000 de euro de si-l permite si boschetarul din parcul de cartier si afacerea lui (probabil o covrigarie amarata) deci explicabila combinatia pokee de 70 lei cu tokusima de 40 lei, ori fabulezi. :mrgreen:
Dar cred ca fabulezi. :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”