Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
seamana dar nu preaMeluCatelu scrie:Poti sa iei in calcul si varianta de la Hakuyo.
Eu l-am vazut in magazin si pare un rodpod solid.
Este o alternativa mai ieftina...
cata79 scrie:seamana dar nu preaMeluCatelu scrie:Poti sa iei in calcul si varianta de la Hakuyo.
Eu l-am vazut in magazin si pare un rodpod solid.
Este o alternativa mai ieftina...
e diferenta la cum sunt lucrate
Vreti sa spuneti ca rodpod-ul hakuyo este proiect propriu hakuyo ?Dan Mitranescu scrie:@cata79 si ady10
Nu cunosc in amanunt rod-pod-ul Prowess , dar stiu ca cel de la Hakuyo este lucrat foarte bine. Cel putin eu nu am gasit piese nefinisate , diferente de culoare , elemente strambe, ...
Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt diferentele acestea de "lucratura" intre Hakuyo si Prowess deoarece vreau sa intervin in productia celor de Hakuyo pentru a remedia eventualele greseli.
( Asta in situatia in care remedierea nu depaseste cei 600 lei - diferenta actuala de pret .)
Multumesc anticipat.
aleen scrie:Vreti sa spuneti ca rodpod-ul hakuyo este proiect propriu hakuyo ?Dan Mitranescu scrie:@cata79 si ady10
Nu cunosc in amanunt rod-pod-ul Prowess , dar stiu ca cel de la Hakuyo este lucrat foarte bine. Cel putin eu nu am gasit piese nefinisate , diferente de culoare , elemente strambe, ...
Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt diferentele acestea de "lucratura" intre Hakuyo si Prowess deoarece vreau sa intervin in productia celor de Hakuyo pentru a remedia eventualele greseli.
( Asta in situatia in care remedierea nu depaseste cei 600 lei - diferenta actuala de pret .)
Multumesc anticipat.
zfcristian scrie:Rodpodul de la Hakuyo e copie dupa Prowess, pe care il detin!
E o jucarie serioasa, de lasat mostenire
Greu, stabil, 3 perechi de picioare, hakuyo are doar 2, chiar nu stiu ce sa ii reprosez
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free