popescu59 scrie:Esti mare dobitoc ,

Asa zici de cand ai aparut pe site-ul asta. Dupa atatia ani de pus rulota pe garla si atat cotizat la concursuri tu te lauzi aici cu milioane bagate-n consumabile si ca arunci in tãu bile de 73ron/kil. Eu ti-am spus ca esti gaina tu ma faci dobitocpopescu59 scrie:MERG LA CONCURSURI PENTRU A INVATA

Ba tocmai ca iti este.In loc sa intelegi ce ti se explica aici te basici si jignesti. Accepta ca atat poti si rezuma-te la a citi. Esti fudul ca-n vorba aia romaneasca.popescu59 scrie:si nu imi este rusine sa recunosc asta .
Unii stau la birou ca sa produca. Tu stai pe balta ca sa te dai mare. Lectii ai primit si pe balta si aici.Si de pescuit si de ducatie si de conversatie si de ce mai vrei tu. In loc sa le iei ca atare tu te basici. Sa fi sanatos, deabia astept sa ne mai servesti mostre din cunostintele tale nemasurate iar noi sa radem de tine. Esti iremediabil irecuperabil.popescu59 scrie:Am uitat sa va spun ca va scriu de pe balta unde bate un vint groaznic , nu de pe scaunul de la birou unde va tociti voi fundurile si tineti lectii de pescuit.
P.S. Scuze de off topic da' e clar ca topicul asta se duce dreq. Popescu, unii care o zic p-aia "stiu io da' nu zic la nime", Popescu,Popescum, Popescu si cam atat.Salut intevrentiile producatorilor dar tot n-au raspuns cu subiect si predicat: in ce constau sponsorizarile acordate echipelor, daca exista. Fineturi gen conditii si obligatii pentru partile implicate nu cred c-o sa pupam nici pe topicul asta.