adorjanii scrie:Incerc sa lamuresc cateva aspecte legate de aceasta balta:
- Faptul ca in acelasi zi unii prind 10 pesti, iar altii o singura bucata nu este neaparat vina baltii.
- Pachetele (de fapt un singur pachet de 4 zile) se vor baga din sezonul viitor. Ar fi fost unfair fata de cei care ne-au vizitat la inceputul sezonului sa schimbam tarifele la mijlocul sezonului.
- Balta a fost facuta pentru partide de placere nu neaparat pentru concursuri "viteza". Se vor face anual 3-4 concursuri, dar nu va fi un carpodrom cu tone de crapi la 3 kile. Si credeti-ma am avea de unde sa umplem balta cu astfel de pesti...
- Exemplarele mari (ce inseamna mare?) au fost bagate....de murit nu au murit, cel putin nu le-am gasit noi.
- Mai avem o balta, unde avem pescari multi, stiu cum e...
- Recomandarile sunt necesare deoarece in tara asta suntem asa cum suntem...poate daca recomand pe cineva incep sa selectez sa nu ma ard din vina lui. Asa simplu...
- Prefer sa fie o singura persoana pe stand tot din simplul motiv ca suntem asa cum suntem...de altfel cele mai interesante partide le-am facut singur...ma ajuta vecinul sau daca nu, ma descurcam singur...o adevarata provocare...o experienta interesanta
- Digul intr-adevar este tare (doar e dig...poate un ciocan ajuta...se vinde la pachet cu set de cuie pentru corturi de crap...oare de ce?), mie nu mi se pare prea ingust, aveti la dispozitie toata latimea, in cazul in care vine un pescar si nu poate trece cu masina pana la standul lui de cei instalati deja este ajutat de paznici la bagaje.
Si inca ceva:
Pescuitul nu e = kg+H2O (exprimat in EUR)...
Deocamdata asta ie raspunsu administratiei.