sebastian_andone scrie:O bila neagra pentru userul remus_cta (Costea Remus).
Pe scurt: am cumparat un sac de dormit - f bun calitativ, insa prea mic pentru mine. Il sun pe om sa ii explic situatia - telefon inchis. Trimit un sms un il anunt de situatie. Nimic. Primesc mesaj ca a fost livrat sms-ul, sun...nimic. Imi trimite omu un simplu sms" Ce?" si iar nimic. Sun...degeaba. telefon inchis.
Ca om de buna credinta am gandit ca poate e undeva unde nu are semnal insa am vazut ca a fost prezent pe site si nici la ora actuala nu a dat nici un semn.
Am gresit eu? Trageti voi concluzia.
Eu cred ca Remus e doar zapacit, uneori. Am facut deal cu el si a fost super in regula. Poate e o neintelegere la mijloc.
Recomand userul "grasile". Am cumparat 3 lansete de la el, sunt conforme cu descrierea si in stare buna. La cerere a pus la dispozitie poze de calitate buna. Multumesc si numai bine in continuare.
sebastian_andone scrie:O bila neagra pentru userul remus_cta (Costea Remus).
Pe scurt: am cumparat un sac de dormit - f bun calitativ, insa prea mic pentru mine. Il sun pe om sa ii explic situatia - telefon inchis. Trimit un sms un il anunt de situatie. Nimic. Primesc mesaj ca a fost livrat sms-ul, sun...nimic. Imi trimite omu un simplu sms" Ce?" si iar nimic. Sun...degeaba. telefon inchis.
Ca om de buna credinta am gandit ca poate e undeva unde nu are semnal insa am vazut ca a fost prezent pe site si nici la ora actuala nu a dat nici un semn.
Am gresit eu? Trageti voi concluzia.
Se retrage bila neagra si se acorda doua albe. O super incurcatura rezolvata insa cu multa maturitate si amabilitate.
Recomand.
Atentie la userul "incepator1980" fiindca este neserios. M-a rugat sa-i pastrez un produs timp de vreo 10 zile si n-a mai dat nici un semn de viata. I-am trimis un mp la care nu mi-a mai raspuns. Chiar nu inteleg de ce se poarta asa copilareste unii useri. O fi asa greu sa te sune si sa-ti spuna : Dom'le, nu-mi mai trebuie produsul dumitale, (imi cer scuze), sanatate si un praz verde!...
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!