Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Stefan Popescu »

Tot inainte! Intre timp, sportivii legitimati de federatie, incep sa confirme in intalnirile internationale. Astfel, tanarul Dugulescu Laurentiu, locul IV la Campionatul National de pescuit sportiv - proba feeder, legitimat la CPS Arad, a iesit pe locul III la competitia Horgaszklub invingandu-l pe Campionul Mondial Erdei Attila si de departe cel mai bine clasat dintre asa zisii sportivi romani consacrati.
Nu e rau, pentru o activitate competitionala de 2 luni.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Am vazut si pe un oarecare nutzu_z (pe numele lui Sabau Savinel) care se da mare profesor de pescuit stationar si da lectii pe acest forum. Era pe undeva pe pozitia 39 la stationar. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marin laurentiu
Puncte: 0

Mesaj de marin laurentiu »

Vladut Mateianu scrie:Andrei, daca iti doresti o federatie, ia-o pe cea gata facuta de la saracia mustacioasa care uraste pescarii, te asigur ca te vor urma multe cluburi.... :wink:

Tu esti de-al nostru, ai zile petrecute pe balta cat nu are popescutzu de scoala, aptitudini de lider si inteligenta nativa... sunt convins ca vor lasa toti in urma trecutul si te vor urma, doar ca trebuie sa gasesti o metoda sa scapi de fomist ! :wink:
ar fi prea frumos...dar nu poti scapa de "nea fane" decat in momentul in care o sa isi dea singur seama ca este incompatibil cu pozitia pe care o detine cu japca :lol: in organigrama federatiei...cand o sa isi dea seama ca este incompetent cand vine vorba de organizarea pescuitului in aceasta tara si ca ar fi mai bine sa se rezume la partea legislativa ca acolo se pricepe cel mai bine...
"nea fane" nu stiu daca iti spune ceva acest nume: Laurence J. Peter...
acest nene a emis o teorie , numita principiul lui peter...acest principiu zice cam asa:

"intr-o ierarhie fiecare tinde sa avanseze pana cand atinge propriul prag de incompetenta" :wink:

daca vrei sa aprofondezi acest principiu iti recomand cartea pe care acesta a publicat-o sub acelasi titlu :Principiul lui Peter-de ce lucrurile merg intotdeauna prost"
preventiv,ptr cazul in care consideri aceasta lectura inutila iti spicuiesc cam care ar fi consecintele promovarii unei persoane incompetente intr-o pozitie de conducere:
Consecinte ale manifestarii Principiului lui Peter intr-o organizatie ar putea fi:

•fonofilia – managerul respectiv isi ascunde incompetenta ocupandu-se cu telefoane si emailuri inutile, dar care ii ocupa timp;...aici as adauga eu :postari pe forumuri :lol: :lol: :lol:
•papiromania - managerul respectiv isi ascunde incompetenta de a nu putea face ceva cuantificabil si practic facand rapoarte si documente, proceduri pentru absolut orice, crescand birocratia interna a firmei;
•arhivofilia – este tot o forma de papiromanie exagerata, care nu rezulta doar in documente si rapoarte, ci chiar in arhive si dosare organizate de fisiere, documente si rapoarte;
•ierarhofilia - managerul respectiv isi ascunde incompetenta prin angajarea excesiva de personal in propria echipa, cresterea echipei managerului respectiv....vezi cate comisii si comitete a anuntat pana acum "nea fane " :D

si ca o lectura paralela ti-as recomanda si volumul lui David McRaney- „You Are Not So Smart”...chiar daca titlul pare o gluma...e pe bune :wink: ...spor la lecturat.
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Stefan Popescu
pescar de competitie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu am ceva principii mai pamantene, cum ar fi, de exemplu, verba volant scripta manent. Un om fara informatie si fara sa aiba echipa, se poate duce la culcare. Comisiile alea pe care le minimalizezi tu, sunt ca rotitele intr-un ceasornic. Se vede ca habar nu ai cum se manageriaza o federatie sportiva.
PS Fiecare are un anumit nivel la care isi atinge propria incompetenta. In ceea ce priveste constituirea unei federatii de pescuit sportiv, se pare ca am ajuns cel mai departe. Nu crezi?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

..va recomand:
Fişiere ataşate
image-2013-10-28-15907852-41-razvan-popescu-cutia-maimute.jpg
image-2013-10-28-15907852-41-razvan-popescu-cutia-maimute.jpg (28.29 KiB) Vizualizat de 485 ori
"Keep it simple!"

Stefan Popescu
pescar de competitie

Pai nu-i suficient forumul asta? :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

@val

Înainte de a muri, Alexandru cel Mare și-a chemat generalii şi și-a spus ultimele trei dorințe.
1) Sicriul să fie dus pe umerii celor mai buni medici ai vremii.
2) Comorile dobândite (argint, aur, pietre preţioase), să fie risipite pe tot drumul până la mormânt.
3) Mâinile sale să atârne în afara sicriului, să poată fi văzute de toți.
Unul dintre generalii săi, surprins de aceste dorinţe neobişnuite l-a întrebat pe Alexandru care sunt motivele.
Alexandru a explicat:
1) Vreau ca medicii cei mai eminenţi ai vremii să-mi ducă sicriul, pentru ca în felul acesta să arate tuturor cât de neputincioși sunt în fața morții.
2) Vreau ca pământul să fie acoperit de comorile mele, pentru ca toată lumea să poată vedea că toate comorile pe care le câștigăm aici, pe Pământ, aici rămân.
3) Vreau ca mâinile mele să atârne în aer, goale, pentru a le permite oamenilor să vadă că vom pleca cu mâinile goale, așa cum am venit, atunci când se termină tezaurul cel mai de preț – Timpul.
Timpul este viața noastră.
Cel mai bun cadou pe care il poți da cuiva este timpul tău! Şi tu, prietene, dacă ai intuiție, vei înțelege de ce ai primit acest TEZAUR.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

impresionant memento-ul asta filozofic , popescule l-ai citit ?

apropo de timp nea fane , stii bancul cu TIMPUL ???? :roll: :roll: :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ba du-te tu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

i-l stiai nebunule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: