Cu captura este cam greu sa-l mai bata cineva pe Garcea dar nu imposibil.vior3l scrie:Hai green lake, fire intinse in continuare si vreau sa vad locul 1 si captura!!

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cu captura este cam greu sa-l mai bata cineva pe Garcea dar nu imposibil.vior3l scrie:Hai green lake, fire intinse in continuare si vreau sa vad locul 1 si captura!!
Asta e , mai sunt unii care au lucruri mai bune de facut decat concursurile de pescuit .dani dan scrie:Vladut Mateianu scrie:Nu este nicio greseala.
@zfcristian
cand o sa participi la concursuri, ai sa intelegi mai bine avantajele acestui sistem, propus si aprobat de catre concurenti.
nu mai intru in detalii, dar crede-ma ca este o metoda eficienta de a mai echilibra balta.
ce simplu e sa pescuiesti din tastatura![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ai dreptate Arsinele, dar Georgica o sa dea la captura in seara asta si am o presimtire ca o va prinde, acum sa nu radeti de mine ca sunt al.2.lea oracol dupa Nae, dar asa cred pt ca stiu ca este super pescar!! Fire intinse baieti si va vreau pe podium!!!!arsinel scrie:Cu captura este cam greu sa-l mai bata cineva pe Garcea dar nu imposibil.vior3l scrie:Hai green lake, fire intinse in continuare si vreau sa vad locul 1 si captura!!
Trei sferturi din echipe vor pescui la captura.cum vor fi catalogate.?Vladut Mateianu scrie:
PS Sa vedem daca vor exista si "capre"....![]()
...eugen dragnea scrie:...Trei sferturi din echipe vor pescui la captura...