CUPA TRANSILVANIA ED. A 2-A , 30.07-03.08, DORIPESCO-BRASOV

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

@odsec
Asta incercam si eu sa explic. Vorbim de recorduri, dar nimeni nu vorbeste de modul cum au fost obtinute.
De asta spuneam si eu si Andrei ca recordurile ar trebui omologate in urma unor regulamente.
Ce spui tu ca ai vazut anul trecut la cupa sip carp nici nu poate intra in categoria concursurilor. Un asemenea stil poate fi trecut ca record?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

ceangau alexandru

Mesaj de ceangau alexandru »

odsec scrie:nu prea intervin dar aici nu am putut abtine,anul trecut participand la cupa sip carp am fost vecin cu cineva care printea zeci de "crapi" sub un kg,cu momitor forfac de 5 !!!!! cm cu un tehnopufi pe carlig infipt in momitor .........si" crapi "ERAU AGATAIT DE AFARA PESCUITUL ASTA NU NUMEAM PESCUIT TOTUL ARATA CA PESCUITUL CU BOMBA,dupa parerea mea o montura de asta nu ar avea ce cauta in concurs si asta scriu dupa ce am vazut ,findca am fost martor la cantarire unde din 50 buc 48 erau sub un kg!!!!! si in timpul cantariri pesti au fosti prinsi asa de afara, concursurile asta ar trebui numite CONCURS DE PRINSI CRAPI CU BOMBA !!!!! scuze off topic !!!!
..cea ce afirmi ca ai vazut ....SIGUR nu la TATA NITU....si uite asa a mai trecut un sfarsit de saptamana fara pescuit ...ca, daca nu ridicam problema asa zisului record...nu aveam despre ce discuta.....de maine ma duc o saptamina pe acumularea PADURENI.....si poate poate cade RECORDUL personal...ca tot RECORD se cheama....astept cu nerabdare rezultatele finale de la CUPA TRANSILVANIEI...asta ca sa nu fiu inafara topicului...Va doresc tuturor SANATATE si fir intins.....placerea a fost de partea mea..!!!!

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Vad ca informatiile din timpul concursului au lipsit cu desavarsire.
Cu ultimile puteri :D va spun ca :

1-Tata Nitu
2-George Petrila
3-Iorgos
4-Carp Zone
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

George-Alexandru scrie:Vad ca informatiile din timpul concursului au lipsit cu desavarsire.
Cu ultimile puteri :D va spun ca :

1-Tata Nitu
2-George Petrila
3-Iorgos
4-Carp Zone

interesant... tot nu am inteles... pana la urma s-a punctat de la 1,5 sau de la 2 kg ?
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

sa punctat de la 1,5kg,si la aceasta treaba am gresit enorm de mult pt ca am votat acest lucru avand in vedere ca pescuitul se facea exclusiv pe bile.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Ceva cantitati???

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

1. TATA NITU ......... 680.62 KG.
2. GEORGE PETRILA .659.87 KG.
3. IORGOS .............450.48 KG.
4. FLORENTIN IUGA .396.63 KG.
5. MIHAIU ADRIAN 377.84 KG. SI CAPUTRA 9.580 KG.
6. APETREA 333.63 KG.
7. LUKACZ CLAUDIU 305.89 KG.
8. CIRA MARIUS 297.97 KG.
9. DAN CATANA 295.95 KG.
10. GALITA GEORGE 282.62 KG.
11. BUTA COMAN 258.18 KG.
12. ALIN LUPESCU 256.49 KG.
13. BIBIRE ADRIAN 247.06 KG.
14. BOSTIOACA 213.68 KG.
15. TARCA SORIN 204.22 KG.
16. DAN MITRANESCU 138.46 KG.
17. NEAMTU GABRIEL _ ABANDON
18. FLOROIU CIPRIN _ ABANDON

SAU PRINS 2.380 DE BUCATI CU UN TOTAL DE 5695 KG. MEDIA 2.39 / BUC.
<°))))))><
><((((((°>

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

noi am cazut pe standul 5 stand numit "gradinita balti" am pescuit non-stop dar din pacate locul nu ne-a favorizat..apa la 120 metrii era de 1,2 metrii :D :D .. ziua era cantonat novacul si nu prea punctam nimic iar noaptea recuperam ce-am pierdut ziua. ....pt mine locul 4 pe care l-am ocupat la final a fost o mare realizare. ....de la standul 1 la standul 14 am facut legea :D :D ...! poate sa fie si premii de 1 milion euro ca nu mai calc pe aceasta balta.....eu am plecat la concurs de CRAP si m-am trezit la concurs de CIORTANI...la bile :D ... am prins 185 de bucati cu 396 kg...si alte 100 de kg nepunctabile....adica ..vre-o 90 de bucati.... :D .. sunt mort de oboseala am tras cat am putut dar atat s-a putut scoate din locul nostru.....si regret ca nu le-am luat iar "cireasa" de pe tort brasovenilor....!

INCA CEVA foarte important locurile 1,2,3 au fost castigate pe aceas latura a baltii....... :shock:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:nu stiu ce e cu divagatiile astea...
eu am vrut sa zic un singur lucru. "recordurile" sa se omologheze in conditii similare de pescuit ( numar de pescari, numar de lansete, numar de ore, limita de cantar).
atat am vrut sa spun
Conditii similare de pescuit nu vor exista niciodata la nivel de concurs , dar sa mai gasim aceleasi conditii in concursuri diferite .

Daca eu am "batut recordul" in conditiile in care am fost trei in echipa, cu 24 de echipe pe sector si cu distanta dintre standuri de 40m nu vedeam "corect" sa se bata acest "record" in conditiile in care la calificari au participat 3 echipe pe sector cu distanta dintre standuri de 100 m. Asa ca explicatii sunt multe .

Hai sa lasam aceasta "joaca " legata de record sa fie asa cum a inceput:
Singura conditie sa fie ca acest record sa fie stabilit intr-un concurs "oficial" si sa fie raportat la zilele de concurs.

P.S. Cand am scris ca recordul ramane in Rahova am gresit ...
RECORDURILE PE TREI ZILE SI PE PATRU ZILE RAMAN IN RAHOVA !!! :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

stai ca-ti explic eu mai clar cum sta treaba. observ ca te faci ca nu intelegi, dragul meu.
recordul de cantitate pe 72 de ore, in echipa de doi pescari (formula omologata CIPS, cu cantar + 1500 grame!), ramane la Vladut.
celelalte recorduri, in formule de doi + runner, raman in Rahova, indiferent de domiciliul runner-ului! :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”