Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
..cea ce afirmi ca ai vazut ....SIGUR nu la TATA NITU....si uite asa a mai trecut un sfarsit de saptamana fara pescuit ...ca, daca nu ridicam problema asa zisului record...nu aveam despre ce discuta.....de maine ma duc o saptamina pe acumularea PADURENI.....si poate poate cade RECORDUL personal...ca tot RECORD se cheama....astept cu nerabdare rezultatele finale de la CUPA TRANSILVANIEI...asta ca sa nu fiu inafara topicului...Va doresc tuturor SANATATE si fir intins.....placerea a fost de partea mea..!!!!odsec scrie:nu prea intervin dar aici nu am putut abtine,anul trecut participand la cupa sip carp am fost vecin cu cineva care printea zeci de "crapi" sub un kg,cu momitor forfac de 5 !!!!! cm cu un tehnopufi pe carlig infipt in momitor .........si" crapi "ERAU AGATAIT DE AFARA PESCUITUL ASTA NU NUMEAM PESCUIT TOTUL ARATA CA PESCUITUL CU BOMBA,dupa parerea mea o montura de asta nu ar avea ce cauta in concurs si asta scriu dupa ce am vazut ,findca am fost martor la cantarire unde din 50 buc 48 erau sub un kg!!!!! si in timpul cantariri pesti au fosti prinsi asa de afara, concursurile asta ar trebui numite CONCURS DE PRINSI CRAPI CU BOMBA !!!!! scuze off topic !!!!
George-Alexandru scrie:Vad ca informatiile din timpul concursului au lipsit cu desavarsire.
Cu ultimile puteriva spun ca :
1-Tata Nitu
2-George Petrila
3-Iorgos
4-Carp Zone
Conditii similare de pescuit nu vor exista niciodata la nivel de concurs , dar sa mai gasim aceleasi conditii in concursuri diferite .andrei vladeanu scrie:nu stiu ce e cu divagatiile astea...
eu am vrut sa zic un singur lucru. "recordurile" sa se omologheze in conditii similare de pescuit ( numar de pescari, numar de lansete, numar de ore, limita de cantar).
atat am vrut sa spun