andrei vladeanu scrie:Da, george, asa zice cips
dane, am o parere buna despre calitatea in concursuri, dar daca se desfasoara NUMAI asa, tip BEST 5. nu amestecate.
eu insa va intreb daca vladut (sau organizatorii) recalculau, depistau greseala si o indreptau inainte de premiere, era bine?!?!
experienta din 2010 ne arata ca nu...

Dupa parerea mea era tarziu si inainte de premiere. Au fost etape de sine statatoare . In functie de clasamentul respectiv au avut loc trageri la sorti. Rezultatul a fost acceptat de atunci si a influentat desfasurarea ulterioara a concursului .
La sfarsitul primei manse era cel mai corect. Asta este una . Dar ce ne facem daca o fisa este gresita in plus si omul tace ? Cea mai mica gresala in clasamente de "calitate" schimba tot .Trebuie sa stam sa verificam toate fisele adversarilor ? Au fost diferente de cateva zeci de grame . Cand este pe kg se vede cine prinde si cine nu , iar daca exista dubii verifici una ,doua fise.
P.S. Dupa alte cateva BEST 5 care se vor castiga de la plaur , poate ai sa iti schimbi parerea.
Toti castigatorii de manse de CN pot fi castigatori la BEST 5 , invers este destul de greu .