Desfasurare Cupa Iernii 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii 2014

Mesaj de andrei vladeanu »

Da, george, asa zice cips

dane, am o parere buna despre calitatea in concursuri, dar daca se desfasoara NUMAI asa, tip BEST 5. nu amestecate.

eu insa va intreb daca vladut (sau organizatorii) recalculau, depistau greseala si o indreptau inainte de premiere, era bine?!?!

experienta din 2010 ne arata ca nu... :(
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Mitranescu scrie:
gor965 scrie: CIPS ce zice ?...ai o ora de la publicare sa contesti clasamentul !
Ca tot ai deschis subiectul , dar CIPS ce spune despre "calitate" ?
Aia nu lucreaza cu "calitatea" la echilibrarea sanselor in concurs... aia lucreaza cu grile !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

eugen dragnea scrie:
Dan M scrie:Discutiile offtopic se termina aici. Se poate continua in alt topic, in niciun caz aici.

Discutiile offtopic au fost mutate -> http://www.crapmania.ro/forum/moara-vla ... 26919.html
Se pare ca discutiile au fost mutate intr-o sectiune in care imi este restrictionata postarea si totodata posibilitatea de a-mi exercita dreptul la replica...

Dl "eugen dragnea" cu toate ca nu eu sint cel care incepe polemicile (eu raspund cu aceeas moneda celor care ma provoaca), propun sa terminam cu rautatile si cu jignirile !
Victoras Petcu

Sionut

Mesaj de Sionut »

datorita unor astfel de discutii,
multi oameni ok se retrag din fenomen (la arbitraj ma refer).
eu am patit-o pe pielea mea (si cu mine si cu alti colegi)
iar pe George nu-l vad departe de acest punct.
CS APS

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Dan Mitranescu scrie:
gor965 scrie: CIPS ce zice ?...ai o ora de la publicare sa contesti clasamentul !
Am si eu o intrebare si o curiozitate, daca nu iti convine sistemul de punctare de ce participi la concurs?
Sau sa intreb altfel, daca vrei doar cantitate esti de acord sa se puncteze de la 5 kg?

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Clubul Sportiv Green Lake

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:Da, george, asa zice cips

dane, am o parere buna despre calitatea in concursuri, dar daca se desfasoara NUMAI asa, tip BEST 5. nu amestecate.

eu insa va intreb daca vladut (sau organizatorii) recalculau, depistau greseala si o indreptau inainte de premiere, era bine?!?!

experienta din 2010 ne arata ca nu... :(
Dupa parerea mea era tarziu si inainte de premiere. Au fost etape de sine statatoare . In functie de clasamentul respectiv au avut loc trageri la sorti. Rezultatul a fost acceptat de atunci si a influentat desfasurarea ulterioara a concursului .
La sfarsitul primei manse era cel mai corect. Asta este una . Dar ce ne facem daca o fisa este gresita in plus si omul tace ? Cea mai mica gresala in clasamente de "calitate" schimba tot .Trebuie sa stam sa verificam toate fisele adversarilor ? Au fost diferente de cateva zeci de grame . Cand este pe kg se vede cine prinde si cine nu , iar daca exista dubii verifici una ,doua fise.

P.S. Dupa alte cateva BEST 5 care se vor castiga de la plaur , poate ai sa iti schimbi parerea.
Toti castigatorii de manse de CN pot fi castigatori la BEST 5 , invers este destul de greu . :wink:

loco

Mesaj de loco »

Alexandru Mihai scrie:Pe Moara Vlasiei e loc doar de cantitate...punct.
Corect! :idea: :idea: :idea:

popa viorel

Mesaj de popa viorel »

Sunt curios daca echipa in cauza ar fi sesizat ca au fost avantajati de greseala, oare ar mai fi postat pe forum ? Sa fim seriosi. Parerea mea este ca rezultatul trebuie sa ramana cel anuntat si necontestat de nimeni, altfel riscam sa cautam noi castigatori la concursurile din 2012, 2011, etc.

@b.bagiac

Pana la urma vinovatii sunt cei de la Green Lake ca nu ai prins matale podiumul ? Sau de ce ii jignesti in halul asta ? Si mai si vorbiti de fairplay..

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

crysstyan2002 scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Am si eu o intrebare si o curiozitate, daca nu iti convine sistemul de punctare de ce participi la concurs?
Sau sa intreb altfel, daca vrei doar cantitate esti de acord sa se puncteze de la 5 kg?

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Notiunile mele despre pescuit imi spun ca de la 1,5 kg se echilibreaza balta. Adica sunt zone cu ciortani si zone cu pesti mai mari . De mutat pestii intre aceste zone nu ma pricep si inca nu am gasit destepti care sa reuseasca.
Particip la concursurile de pe Moara pentru ca nu am lipsit niciodata si "nu mor caii cand vor cainii". In plus cine prinde mult pe Moara prinde si mare . Pescuiesc la fel de cand a fost introdusa regula cu calitatea. Am castigat cu cea mai mare calitate din toate timpurile de pe Moara . 74 kg din 5 pesti . Ce am facut in afara faptului ca am cazut pe A1 ?
La concursul recent incheiat am batut la concurenti "renumiti " in peste mare , pescuind cu mamaliga . Ce am facut ? Norocul prostului , iti spun eu . Pe asta se bazeaza multi , dar nu se prea leaga ca intervine si cantitatea . Ce sa faci ...
Ultima oară modificat Mar Noi 05, 2013 16:26 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie: P.S. Dupa alte cateva BEST 5 care se vor castiga de la plaur , poate ai sa iti schimbi parerea.
hai sa vedem unde se castiga BEST 5 la sarulesti :?:
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”