iohann scrie:la concursurile cu premii mici, nu o sa vedeti foarte multi pescari de valoare.
cu toti prietenii mei cu care vorbesc(majoritatea pescari f buni), mereu intra in discutii premiile...asa ca, cand vor ajunge si o sa mai ajunga multi la un nivel de top, o sa inteleaga perfect situatia!
Nae, deja o dai in balade![]()
se fac mai multe concursuri cu taxe mici, decat cu taxe mari.
si foarte gresit ce spui!chiria baltii, arbitrii si celelalte cheltuieli, sunt aceleasi ca la un concurs cu premii mari sau mici!
Vorbesc din punctul meu de vedere acum:
1. e clar ca la concursuri fara premii nu vin pescari consacrati, dar eu particip la un concurs nu ca sa il inving pe iohann sau pe mitranescu pt ca e pe fata ca a fost o intamplare, particip pt ca imi place atmosfera dintr-un concurs chiar daca platesc mai mult decat pentru o partida de placere.
2. intra in discutie premiile pentru ca voi a-ti ajuns la un nivel la care ce mai poti castiga dintr-un concurs?experienta?o aveti desi mereu e ceva de invatat.cupe? aveti destule.bani?niciodata nu sunt de ajuns si macar cu asta sa te alegi
3.concursuri cu taxe mici mai multe?depinde ce inseamna taxa mica. pentru mine inseamna taxa pana in 1000 ron. asa o gandesc, taxa 1500 ron, nu fac obiectul.taxa 1000 ron parca m-as baga. spun ca e greu pt ca noi nu gasim mereu al trei-lea pescar si care sa nu vina cu pretentii ca el fara 70kg de bile nu vine la un concurs oricat de la misto ar fi acel concurs.
ps: dane tare faza cu mai bine un concurs de 2000 taxa dar cu premii decat 5 fara. e de ajuns o tura de noroc si poate imi asigur inca 2 participari in respectivul an