CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de miyagi »

tibi_m scrie:
Albert scrie:
tibi_m scrie:Scoala de antrenori al carui cursant sunt, nu este a federatiei ci a ministerului sportului
Doar de curiozitate, cum ai ajuns sa urmezi scoala de antrenori?Ai gasit-o pe gugãl, in ziar sau te-a trimis cineva?
Ce certificare obtii dupa absolvire?..Antrenor de/la/pentru... ce?
Banuiesc ca si tu ai absolvit vreo scoala in viata.
Cum ai ajuns acolo? te-a trimis cineva? ai gasit-o pe google?
Desi este cat se poate de tendentioasa intrebarea, o sa iti raspund.
Am aflat intr-o emisiune a lui Sorin Rudeanu ca exista aceasta scoala si ca pentru prima sunt admisi si pescari sportivi.
Am intrat pe site-ul centrului national de formare si pregatire a antrenorilor si am vazut ce se cere.
diploma de absolvire a studiilor. Am dus diploma de facultate semnata de rector si stampilata de ministerul invatamantului (deci sunt in cardasie cu ministrul si cu rectorul)
copie dupa cartea de identitate girata de ministerul de interne (de aici rezulta ca sunt obedient ministrului de interne.
o taxa de 150 lei pe care am platit-ocu 3 hartii de 50 lei pe care disting semnatura lui Mugur Isarescu ( este deci evident ca sunt aservit agvps-ului)
Si o cerere de inscriere pe care se cerea si viza federatiei de profil.
Viza pe care au cerut-o si obtinut-o ei si nu eu.

Restul informatiilor le gasesti pe site-ul scolii nationale de antrenori, sunt informatii publice.
:D . Bravo!
p.s. Vedeti daca va pripiti?
Urban culture.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Tibi, pe site-ul respectiv scrie, printre altele, ca cei inscrisi trebuie sa aiba "categoria I de clasificare la sporturile individuale si categoria a II-a la jocurile sportive", dovedita printr-o adeverinta de la Federatia de profil. La al carei Regulament de clasificare sportiva gasim la Art 5: "Categoriile sportive se acordă numai pe baza rezultatelor realizate in competitiile oficiale cu arbitrii calificați și care figurează in calendarul sportiv al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv si organele sale locale". Evident, ca sa ai rezultatele respective, trebuie sa participi la competitii oficiale, la care, daca ele ar fi existat, ca sa participi, ar fi trebuit sa ai un carnet de legitimare la Federatie. Au fost indeplinite conditiile astea?
Marius Sârbu

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

pharaoh scrie:Tibi, pe site-ul respectiv scrie, printre altele, ca cei inscrisi trebuie sa aiba "categoria I de clasificare la sporturile individuale si categoria a II-a la jocurile sportive", dovedita printr-o adeverinta de la Federatia de profil. La al carei Regulament de clasificare sportiva gasim la Art 5: "Categoriile sportive se acordă numai pe baza rezultatelor realizate in competitiile oficiale cu arbitrii calificați și care figurează in calendarul sportiv al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv si organele sale locale". Evident, ca sa ai rezultatele respective, trebuie sa participi la competitii oficiale, la care, daca ele ar fi existat, ca sa participi, ar fi trebuit sa ai un carnet de legitimare la Federatie. Au fost indeplinite conditiile astea?

Cum bine ai spus daca ar fi existat. In cazul federatilor nou infiintate nu se aplica din motive obiective.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Chiar si asa, ma gandesc ca Federatia ar trebui sa acorde adeverintele doar unor sportivi legitimati.
Marius Sârbu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pharaoh scrie:Tibi, pe site-ul respectiv scrie, printre altele, ca cei inscrisi trebuie sa aiba "categoria I de clasificare la sporturile individuale si categoria a II-a la jocurile sportive", dovedita printr-o adeverinta de la Federatia de profil. La al carei Regulament de clasificare sportiva gasim la Art 5: "Categoriile sportive se acordă numai pe baza rezultatelor realizate in competitiile oficiale cu arbitrii calificați și care figurează in calendarul sportiv al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv si organele sale locale". Evident, ca sa ai rezultatele respective, trebuie sa participi la competitii oficiale, la care, daca ele ar fi existat, ca sa participi, ar fi trebuit sa ai un carnet de legitimare la Federatie. Au fost indeplinite conditiile astea?
La recunoasterea drepturilor sportivilor de performanta sunt mai multe criterii de evaluare. Trebuie vazut tot nomenclatorul :wink: .
Urban culture.

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

pharaoh scrie:Chiar si asa, ma gandesc ca Federatia ar trebui sa acorde adeverintele doar unor sportivi legitimati.
Se pare ca si in alte sporturi sunt exemple de jurnalisti care au facut scoala de antrenori doar pentru a avea cunostiinte in domeniu fara a fi sportivi legitimati. Vezi exemplul lui Andrei Vochin in fotbal.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pharaoh scrie:Chiar si asa, ma gandesc ca Federatia ar trebui sa acorde adeverintele doar unor sportivi legitimati.
Legea sportului inca este "cruda" la noi in tara. Adica perfectibila. Avem izvoare, insa sunt numai contemporane. Dpdv juridic nu prea sunt precedente si se mizeaza la greu pe asta pentru ca trebuie facuta curatenie, dar se invart si bani si ce-i mai important e ca desi sunt ascendente pe profil, inca suntem tributari existentei comunismului, perioada in care sportul a fost nationalizat si subjugat. Stim cu totii ca performantele au mai fost si cumparate, iar forurile internationale n-au uitat asta ci din contra le-au "marcat" in anale. Acum avizeaza prioritar ce merge si ce are perspectiva. Ca o paranteza, avem institutii de educatie fizica si sport ce dateaza din perioada interbelica, datate chiar din timpul primului razboi mondial.
Urban culture.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Nu stiu cum e la fotbal. Eu am citat din regulamentul federatiei. Orice lamuriri sunt binevenite.
Marius Sârbu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pharaoh scrie:Nu stiu cum e la fotbal. Eu am citat din regulamentul federatiei. Orice lamuriri sunt binevenite.
Nu ma refeream la fotbal. Si eu am trecut prin astea si nu mi s-a luat in calcul si faptul ca fusesem si legitimat la vreo 4 cluburi de fotbal. Altele au cantarit in specializare.
Scuze! Dupa ce am postat am vazut ca a fost o replica pentru Tibi.
Urban culture.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Cum spuneam, orice lamuriri sunt binevenite :).
Marius Sârbu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”