tibi_m scrie:Banuiesc ca si tu ai absolvit vreo scoala in viata.Albert scrie:Doar de curiozitate, cum ai ajuns sa urmezi scoala de antrenori?Ai gasit-o pe gugãl, in ziar sau te-a trimis cineva?tibi_m scrie:Scoala de antrenori al carui cursant sunt, nu este a federatiei ci a ministerului sportului
Ce certificare obtii dupa absolvire?..Antrenor de/la/pentru... ce?
Cum ai ajuns acolo? te-a trimis cineva? ai gasit-o pe google?
Desi este cat se poate de tendentioasa intrebarea, o sa iti raspund.
Am aflat intr-o emisiune a lui Sorin Rudeanu ca exista aceasta scoala si ca pentru prima sunt admisi si pescari sportivi.
Am intrat pe site-ul centrului national de formare si pregatire a antrenorilor si am vazut ce se cere.
diploma de absolvire a studiilor. Am dus diploma de facultate semnata de rector si stampilata de ministerul invatamantului (deci sunt in cardasie cu ministrul si cu rectorul)
copie dupa cartea de identitate girata de ministerul de interne (de aici rezulta ca sunt obedient ministrului de interne.
o taxa de 150 lei pe care am platit-ocu 3 hartii de 50 lei pe care disting semnatura lui Mugur Isarescu ( este deci evident ca sunt aservit agvps-ului)
Si o cerere de inscriere pe care se cerea si viza federatiei de profil.
Viza pe care au cerut-o si obtinut-o ei si nu eu.
Restul informatiilor le gasesti pe site-ul scolii nationale de antrenori, sunt informatii publice.

p.s. Vedeti daca va pripiti?