Worldcarpclassic 1-6 Sept 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Si pt. ca veni vorba, va aduceti aminte ca arbitrul Viorel Doloc din Sibiu reclama faptul ca cineva a incercat sa-l mituiasca pt. ai trece mai multi pesti?

Si in acest caz Oana a intervenit si la desfiintat pt. ca isi facuse datoria.
Apara comunitatea pescarilor. A pescarilor infractori. :evil:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Eu ti-am spus Cornele ca ai facut o prostie - dar nu m-ai crezut ! O sa lasam timpul sa treaca si mai vedem ...... Ai pus pe cineva nepotrivit paznic la pepeni !! Mai mult decit atit , conducerea actuala , reprezentata de 2 pescari "mari" de competitie ( prin rezultate si nu pe unde concureaza ei ) , vor ingropa rezultatele de astazi , in scurt timp - pentru ca vor sau poate nu vor - echipa Senzor ( din care eu nu fac parte , decit prin lotul 2 si nu am partinire ) , este cea care de 4 ani incoace a facut REZULTATE internationale !
Daca d-l Oana sau D-l Cotelici prezinta un lot tinat de perspectiva - e Ok - dar tare mi-e teama ca cei "batrini" ca noi , care se stiu bine cu Oana si Dan , care posteaza ca atare , cf regulementului de ordine interioara , vor avea niste avantaje minore !! , ca sa prinda si ei gustul international al competitiei . Sa nu fii trait degeaba !
hai sa vedem ce se oragnizeaza , hai sa vedem ce fac "baietii" la nationale si la CM - si dupa aia o sa ridem si o sa fic mai picanti decit "Tabascco" !!!!
Pina atunci eu nu mai scriu de nici un lider de asta facut din carti - dar nu vreau decit sa scriu ca - in viata mea - eu fiind membru al echipei 2 a Senzor - acesti "pescari" nu m-au batut nici o data !!!! Poate asta va pune pe ginduri pe cei care citesc ! Si daca incepeti iarasi cu betiv samd - va spun ca si beat ( nu e cazul dar le ridic mingea la fileu :lol: :lol: ) v-am batut pe unde v-am prins ! Halal pescari !

cornel rosioru
maestru emerit

@Val
Am crezut sincer ca asa pun capat scandalurilor. Se pare ca m-am inselat.
Cornel Rosioru ,

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Cornel Rosioru

"destainuirile" lui adi zarcuzon sunt mai vechi de un an, iar tu stiai foarte bine si n-ai luat nicio masura, tu zici ca ridici mingea la fileu, dar de fapt, tragi cat poti de tare din linia a doua :lol:

@ Val Pangica

Valerica, daca esti asa de bun si-i bati pe toti pe unde-i prinzi, de ce nu te ia senzoru' in prima echipa ??? :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Tu poate stiai Cornele de nul trecut.
Si eu am auzit pe la colturi. Adi Zarguzon face declaratia publica acum.
Sti ce ma mira? Ca iei tu pozitie si dai impresia ca aperi infractorii.
Victor Oana trebuie sa se implice.
Cornel Rosioru ,

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru scrie:Tu poate stiai Cornele de nul trecut.
Si eu am auzit pe la colturi. Adi Zarguzon face declaratia publica acum.
Sti ce ma mira? Ca iei tu pozitie si dai impresia ca aperi infractorii.
Victor Oana trebuie sa se implice.
zarcuzon i-a spus lui vladeanu de anul trecut "face to face" nu pe la colturi, iar daca stia andrei, e clar ca stiai si tu.

eu nu apar pe nimeni, spun doar ca tu trbuia sa iei primul masuri, dar daca de aici rezulta ca apar infractorii, inseamna ca nu ne intelegem.

poate totusi ne intelegem maine dimineata la o finlandia :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cornel, APCR a luat deja masuri impotriva celui ce a incercat sa fure....
Poate nu sti tu.

Referitor la Val, nu uita ca echipa are doar 8 oameni. Deci, nu prea mai erau locuri. Si pe Val nu prea il mai ajuta nici varsta..... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vladut Mateianu scrie:Cornel, APCR a luat deja masuri impotriva celui ce a incercat sa fure....
Poate nu sti tu.

Referitor la Val, nu uita ca echipa are doar 8 oameni. Deci, nu prea mai erau locuri. Si pe Val nu prea il mai ajuta nici varsta..... :D
:lol: :lol: :lol: Niciodata nu am avut pretentia sa fiu in vreun lot ! Nici virsta si nici timpul liber nu lucreaza in favoarea mea . Plus vreo eventuala dorinta de a demonstra cuiva - ce ?????? Rezultatele mele au venit firesc , statistic vorbind fata de numarul de competitii si gradul meu de implicare la putinele competitii anuale la care particip . Nu m-am scremut niciodata si din acest motiv imi place sa mai supar niste colhozisti uneori , la niste concursuri :lol: :lol: Statistic vorbind stau bine de tot - raportat la numarul de diplome de pe peretele biroului meu / raportat la numarul de competitii . Dar asta este alta discutie .
Unii se apuca sa faca "performanta" la 55 ani - altii pricep ca la aproape 40 ani , poti participa la concursuri - just for fun and love for carp - desigur avind dorinta sincera de a castiga , dar "daca nema putirintza , so ma chichirez gilceava" !! Aici ne separam , unii de altii - pe mine nu ma cheama Highlander ! :lol: :lol: :lol: - asa cum vor sa para unii nemuritori !

Sa lasam copiii sa faca treaba de acum incolo - vezi Cipica , samd , sigur au mai multe atuuri decit noi ! Noi nu putem decit sa-i ambitionam , prin citeva rezultate bune , in care eventual ii invingem .
Mecenatul l-am facut pentru pescuitul crapului , acum vreo 4-5 ani de zile . Pe vremea aia nu te cunosteam , dar este posibil sa fii fost eu prost informat !

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

Dl. Val
scuze de off..va recomand cu caldura sa vizionati linkul http://www.carpnews.ro/forum/viewtopic. ... 5971#p5971 , e special pt. dvs :wink:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

alex_mures scrie:Dl. Val
scuze de off..va recomand cu caldura sa vizionati linkul http://www.carpnews.ro/forum/viewtopic. ... 5971#p5971 , e special pt. dvs :wink:
Va multumesc baieti, sincer m-ati impresionat . Fire intinse !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”