Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

florinbrasov

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de florinbrasov »

razvan u. scrie:Ce nu este in ordine la noi?
Florin brasov,
Ai raspunsurile in propria curte. Uita-te la concursurile tale de la Sanpaul.
CORECT RAZVANE AM RASPUNSURILE IN PROPRIA CURTE.
dar doresc sa nu repete nimeni greselile mele .iar greselile mele sunt minime in fenomen fata de ce se intampla in concursurile din de la noi.
eu macar Razvan stii bine ca recunosc unde gresesc .dar pe aici sunt multi care nici atat nu pot face.
Iar din greseli vad ca nu invata nimeni .Mai mult daca doresti sa faci ceva ,suporti cosecintele sistemului,uneori chiar daca nu au fost facute de tine.Aici e problema Razvane. iar tu stii bine la ce ma refer ca stiu ca esti un om cu coloana si mi-ai demostrat asta din discutiile cu tine
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

petre iulian scrie:
florinbrasov scrie: daca la un concurs participa mai multe echipe dintr-un club .organizatorul ar trebuii sa isi asume o sarcina in plus si sa asigure un concurs echilibrat si corect fata de participantii care vin cu o singura echipa.
---------

Am mai vazut postari cu pescari deranjati ca noi venim cu mai multe echipe la concursuri ....
Ce pot sa fac eu ? Sa le interzic sa merga la concursuri ? Sa interzica organizatorul mai mult de X echipe dintr-un club in concurs ?
Intre echipele noastre din club exista o mare rivalitate pentru ca numai 3 echipe sunt selectionate pentru campionatul national si selectia se face pe baza performantelor ....(asta referitor la "sa asigure un concurs echilibrat si corect fata de participantii care vin cu o singura echipa " ).

Suntem o familie dar in concursuri ne ardem unul pe altul cu zambetul pe buze ..... asta nu inseamna ca daca vine un coleg din club din alta echipa si ma intreaba cu ce prind eu bine nu-i raspund s/au ma intreaba unde sa pescuiasca pe standul in care pescuieste ........circulatia de informatii este non-stop intre echipe si asta a fost avantajul nostru mereu .

Alte avantaje sunt speculatii si suspiciuni :wink:
IULIAN TE RESPECT PENTRU CE FACI, DAR ASTA E O DISCUTIE CARE DACA DORESTI O VOI DESCHIDE. Aici voi vorbi in numele mai multor pescari

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

Spune te rog ,de ce te deranjeaza sa participi la concursuri unde sunt mai multe echipe dintr-un club anume :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

petre iulian scrie:Spune te rog ,de ce te deranjeaza sa participi la concursuri unde sunt mai multe echipe dintr-un club anume :wink:
URMARESTE ULTIMUL CONCURS DE PE GREACA si vei primi raspunsul.cum George Alexandru a lansat de la director pe zona in care tu nu ai pescuit domnule Iulian Petre .Zona in care voi nu ai-ti pescuit..si aici inchei discutia

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

florinbrasov scrie:
petre iulian scrie:
florinbrasov scrie: daca la un concurs participa mai multe echipe dintr-un club .organizatorul ar trebuii sa isi asume o sarcina in plus si sa asigure un concurs echilibrat si corect fata de participantii care vin cu o singura echipa.
---------

Am mai vazut postari cu pescari deranjati ca noi venim cu mai multe echipe la concursuri ....
Ce pot sa fac eu ? Sa le interzic sa merga la concursuri ? Sa interzica organizatorul mai mult de X echipe dintr-un club in concurs ?
Intre echipele noastre din club exista o mare rivalitate pentru ca numai 3 echipe sunt selectionate pentru campionatul national si selectia se face pe baza performantelor ....(asta referitor la "sa asigure un concurs echilibrat si corect fata de participantii care vin cu o singura echipa " ).

Suntem o familie dar in concursuri ne ardem unul pe altul cu zambetul pe buze ..... asta nu inseamna ca daca vine un coleg din club din alta echipa si ma intreaba cu ce prind eu bine nu-i raspund s/au ma intreaba unde sa pescuiasca pe standul in care pescuieste ........circulatia de informatii este non-stop intre echipe si asta a fost avantajul nostru mereu .

Alte avantaje sunt speculatii si suspiciuni :wink:
IULIAN TE RESPECT PENTRU CE FACI, DAR ASTA E O DISCUTIE CARE DACA DORESTI O VOI DESCHIDE. Aici voi vorbi in numele mai multor pescari
NU NE POATE INGRADI NIMENI DREPTUL DE A PARTICIPA LA UN CONCURS CU MAI MULTE ECHIPE ATAT TIMP CAT O FACEM PE BANII SI TIMPUL NOSTRU
Vice Campion National 2014

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

nu vreau sa dau atacuri la persoana pentru ca stiu ca la un moment dat ,postarile vor fii sterse .stiu ca ma lupt cu morile de vant .dar e parerea mea pur personala si mi-o asum .

adisefu

Mesaj de adisefu »

gor965 scrie:
florinbrasov scrie:
adisefu scrie:Intrebare pentru cele doua tabere:
Daca taxa unui concurs este minim 1500 lei (pentru a avea participanti valorosi) de ce nu se impune o limita maxima a cantitatii de nada (bile, seminte, groundbait)? In cazul asta, parerea mea, costul unui concurs poate scadea semnificativ, premiile vor fi la fel de mari cu sanse la premii si pentru cei cu resurse financiare mai modeste. :wink:
Asta mii se pare un raspuns si o parere corecta.asta ar fii trebuit spus de persoane care frecventeaza des concursurile mari. Si as mai vrea sa adaug ca daca la un concurs participa mai multe echipe dintr-un club .organizatorul ar trebuii sa isi asume o sarcina in plus si sa asigure un concurs echilibrat si corect fata de participantii care vin cu o singura echipa.
Parerea mea e ca incercati sa "modelati" sistemul competitional dupa propriile voastre nevoi ... care nevoi, nu sunt si ale celorlalti. Vreti sa jucati in Liga Campionilor, dar adversarii trebuie sa joace in opinci, ptr. ca asa aveti impresia ca egalizati sansele de castig. Voi veniti cu 1 kg de bile, automat si ceilalti trebuie sa vina cu 1 kg de bile...ca sa fie echitabil. Apoi, ca sa nu se alimenteze iar cu nada pe timp de noapte, organizatorul trebuie sa angajeze 20 de ninja, pregatiti sa-i arda pe cei care intra sau ies din stand in mod suspect...basca, daca sunt mai multe echipe de la un club, organizatorul trebuie sa nu ia in calcul rezultatul lor la individual ci sa faca o medie ponderata, ca sa nu-si ia careva avant si sa strice echilibrul de sanse fata de echipele care vin singure ! ... sa fim seriosi, nu e nimeni obligat sa faca performanta...iar asta costa ...timp, munca, talent, bani !
p.s.
Ce-ar fi sa spuna UEFA...Messi si Ronaldo sunt obligati sa joace in saboti olandezi, ca altfel le inoada picioarele unora care au resurse fizice si materiale mai modeste ! :D

Partial de acord cu tine numai ca in fotbal sau orice alt sport, pe linga divizia A, exista divizia B, C si asa mai departe.
Din pacate in carpfishing joci numai divizia A (in care joaca Messi si Ronaldo) sau esti amator si nu existi in sistemul competitional.

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Neacsu Mircea scrie:
NU NE POATE INGRADI NIMENI DREPTUL DE A PARTICIPA LA UN CONCURS CU MAI MULTE ECHIPE ATAT TIMP CAT O FACEM PE BANII SI TIMPUL NOSTRU
Mircea stiu si ma asteptam ca membri acestui club sa sariti "valatuc",este corect ce spui ,dar nu in maniera in care se face
noncombat la un concurs

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

adisefu scrie: Partial de acord cu tine numai ca in fotbal sau orice alt sport, pe linga divizia A, exista divizia B, C si asa mai departe.
Din pacate in carpfishing joci numai divizia A (in care joaca Messi si Ronaldo) sau esti amator si nu existi in sistemul competitional.
Adica...vrei sa spui ca la noi sunt doar concursuri tari (taxa mare si premii mari) si "amatorii" nu pot sa se bata cu "profesionistii" ? :?
Plastic vorbind, inteleg ca ti-ai dori sa joci cu Messi si Ronaldo, dar in divizia C (jucatori buni, taxe mici, premi mici) .
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

ragosh

Mesaj de ragosh »

Vladut Mateianu scrie:Eu zic ca mai bine ramai la pescuitul cu rulota...te prinde mai bine ! :D :wink:

Referitor la concursurile ieftine facute de mine, conditiile de participare la stabilesc eu, chit ca iti convin sau nu. De fapt nici nu te obliga nimeni sa participi, cum si eu din 2014 voi avea mare grija sa imi selectez concurentii... nu mai intru in detalii. :wink:
Suna bine ideea ta Vlăduț ! Mi se pare corect ca organizatorul sa fie cel stabilește atât condițiile de participare, cât și pe cine primește sau nu la concurs! Asta în condițiile în care el vizează o desfășurare corecta și plăcută a concursului !

On-topic : Mi se par toate tipurile de competiții menționate în sondaj ca ar avea avantaje și dezavantaje... Ideea e sa alegi ce ti se potriveste :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”