Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Simt așa, un pic de oftică în postările tale. Era necesară o precizare pentru a contracara încercarea ta de a scoate țap ispășitor federația pentru această necesară clarificare a dreptului de reprezentare a pescuitului sportiv din România. Îți mai menții părerea?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Și te mai atenționez, așa prietenește. Asumă-ți responsabilitatea pentru inducerea în eroare a pescarilor sportivi și a cluburilor sportive (alea recunoscute) pentru iluzia de a organiza calificări pentru Campionatul Mondial 2014, deși federația a făcut anunțurile pentru afiliere la aceasta pentru a putea participa într-o competiție oficială a statului român, afiliere care le dădea dreptul să fie selecționați în lotul ce va reprezenta România de acum încolo la competițiile oficiale internaționale. Ia-te de mână cu prietenul tău Oană și făceți-vă federația voastră de crap. Așa mai poți să jumulești vreun fraier vânzându-i iluzia că este pescar sportiv.
Garcea, ai ratat ocazia să participi la Campionatul Național. Ce să-ți fac dacă crezi că tot ce zboară se mănâncă?
Si cu asta am închis orice discuție cu acest forum care nu face altceva decât să mintă și să înjure.
PS O să ai curajul să soliciți vreodată afilierea la federație? Nu miza pe faptul că voi fi schimbat așa devreme!

Martin
Puncte: 0

Mesaj de Martin »

Nu vă cunosc, personal, pe nici unul. Dar îmi place cum vă...distraţi. Atenţie, să nu faceţi urmaşi... :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie: Si cu asta am închis orice discuție cu acest forum care nu face altceva decât să mintă și să înjure.
Hai sa o vad si pe asta... te-ai mai jurata o data ca nu mai intri pe aici, dar stiu bine ca te impinge foamea ! :wink:

Lasa-ne sa ne hotaram singuri viitorul, tu mergi pe drumul tau si nu vor mai fi probleme.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

...
By Dan M
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

Stefan Popescu scrie:PS Vă plac șmecherii ăia care se laudă singuri? Aveți două exemple mai sus. Băieții ăia copy/paste. „Profesorul” merge pe la concursurile unde merg și sportivii legitimați de federație și, deși ia bătaie, el tot se crede cel mai bun. Mă rog, e vânzător într-un magazin și atâta poate. Să jignească un oficial sportiv, vicepreședinte al federației.
Profesorul a participat la un concurs unde a pescuit pentru prima data la acea tehnica si s-a clasat pe locul 3 in sector. Nu am afirmat niciunde ca sunt cel mai bun dar clar sunt mai bun decat tot ce pastoresti tu. E frustrant ca la baracuda podiumul a fost din pescari ai agvps-ului nu? ...urmatorul dein gasca ta fiind pe la mijloc! Vicepresedintele tau de carton care se crede pescar doar in visele lui umede a jignit primul. Oricum, imi place cum il lauzi. Trebuie sa dau de o inregistrare facuta cu telefonul pe ascuns ca sa vezi ce laturi iti baga pe gat dupa cupa baracuda!
Sabau Nutzu

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

SI cum dracu e si asta vicepresedinte? Tarus nu mai are functie in federatie? Sau functiile le dai in duet?
Sabau Nutzu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

nutzu_z scrie:Eu am scris de la Petre in jos, ce e scris mai sus e postat de slugoiul ce se doreste sef la stationar. :evil:
Bravo Nutule.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

nutzu_z scrie:SI cum dracu e si asta vicepresedinte? Tarus nu mai are functie in federatie? Sau functiile le dai in duet?
Pai functiile de vicepresedinti sunt lipsa in federatie? Nu frate.Resursa performanta.
Urban culture.

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

Si Popescule, eu pana acuma am reusit sa fiu stimat (sentiment reciproc) de majoritatea pescarilor din tara care au avut ocazia de a ma cunoaste. Tu ai reusit sa iti iei flegme si lamaie de la toti care te-au cunoscut si de la cei care nu te cunosc. Bravo pentru merite deosebite!!!
Sabau Nutzu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”