Moderator: gor965
Hai sa o vad si pe asta... te-ai mai jurata o data ca nu mai intri pe aici, dar stiu bine ca te impinge foamea !Stefan Popescu scrie: Si cu asta am închis orice discuție cu acest forum care nu face altceva decât să mintă și să înjure.
Profesorul a participat la un concurs unde a pescuit pentru prima data la acea tehnica si s-a clasat pe locul 3 in sector. Nu am afirmat niciunde ca sunt cel mai bun dar clar sunt mai bun decat tot ce pastoresti tu. E frustrant ca la baracuda podiumul a fost din pescari ai agvps-ului nu? ...urmatorul dein gasca ta fiind pe la mijloc! Vicepresedintele tau de carton care se crede pescar doar in visele lui umede a jignit primul. Oricum, imi place cum il lauzi. Trebuie sa dau de o inregistrare facuta cu telefonul pe ascuns ca sa vezi ce laturi iti baga pe gat dupa cupa baracuda!Stefan Popescu scrie:PS Vă plac șmecherii ăia care se laudă singuri? Aveți două exemple mai sus. Băieții ăia copy/paste. „Profesorul” merge pe la concursurile unde merg și sportivii legitimați de federație și, deși ia bătaie, el tot se crede cel mai bun. Mă rog, e vânzător într-un magazin și atâta poate. Să jignească un oficial sportiv, vicepreședinte al federației.
Bravo Nutule.nutzu_z scrie:Eu am scris de la Petre in jos, ce e scris mai sus e postat de slugoiul ce se doreste sef la stationar.
Pai functiile de vicepresedinti sunt lipsa in federatie? Nu frate.Resursa performanta.nutzu_z scrie:SI cum dracu e si asta vicepresedinte? Tarus nu mai are functie in federatie? Sau functiile le dai in duet?