Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin,
Eu am ingrata meserie de a respecta statutul și regulamentele federației, nu de a vă convinge pe voi să vă alăturați federației. Trebuie să vă convingeți singuri, că doar sunteți maturi!

gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:gabrielcalin,
Eu am ingrata meserie de a respecta statutul și regulamentele federației, nu de a vă convinge pe voi să vă alăturați federației. Trebuie să vă convingeți singuri, că doar sunteți maturi!

Nu meserie, functie domnule Popescu, daca nu vreti sa convingeti, atunci care este scopul infiintarii, nu de a ,,strange" sub o forma legala, administrativa, pescarii ?
Cum ne puteti alatura daca nu exista nimic concret.
Scriam mai sus despre faptul ca nu exista un calendar competitional, sa ma alatur pentru ce? doar pentru a avea calitatea de membru cotizant. As vrea sa am calitatea de membru participant, cum pot sa particip la ,,nimic"?
,,meseria" de a respecta statutul si regulamentul ii este atribuita fiecarui membru in parte, nu numai conducatorului.
Banuiesc ca dumneavoastra prin functia pe care o detineti si pentru care ati fost ,,ales", ar trebui sa aveti obilgatia de a promova pescuitul sportiv prin actiuni de orice fel, fara a aduce atingere la persoana sau prin a denigra ceea ce au facut predecesorii (Agvps, Liga de crap..)
Maturitatea ne indeamna sa fim precauti, atenti la ce se intampla in jurul nostru.
Transparenta si promovarea actiunilor dumneavoastra ca titular al functiei de presedinte al FRPS ne poate convinge.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Îmi permit să citez un clasic în viață. „Dacă ai nevoie de informații, cauți pe Google”. Cunoști personajul?
Toate informațiile de care ai nevoie sunt pe web site-ul federației. Nu este nevoie dă olăcari care să vă aducă la fiecare informațiile de care aveți nevoie. Părerea mea este însă alta și mi-am exprimat-o de foarte multe ori, asumându-mi riscul să fiu bălăcărit de niște oameni care habar nu au pe ce lume trăiesc! Și care se cunoaște!

PS Credeți-mă că știu mai bine ca oricine ce se întâmplă în pescuitul sportiv din România. Și am făcut și câte ceva pentru redresarea lui!
Ultima oară modificat Mar Dec 10, 2013 14:23 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

PS Credeți-mă că știu mai bine ca oricine ce se întâmplă în pescuitul sportiv din România. Și am făcut și câte ceva pentru redresarea lui!
Ai dat-o in percepte biblice....."Crede si nu cerceta". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Da, eu sunt un om care crede în Dumnezeu. Și am și ceva cunoștințe biblice! Mă trag dintr-o familie de preoți!

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:Îmi permit să citez un clasic în viață. „Dacă ai nevoie de informații, cauți pe Google”. Cunoști personajul?
Toate informațiile de care ai nevoie sunt pe web site-ul federației. Nu este nevoie dă olăcari care să vă aducă la fiecare informațiile de care aveți nevoie. Părerea mea este însă alta și mi-am exprimat-o de foarte multe ori, asumându-mi riscul să fiu bălăcărit de niște oameni care habar nu au pe ce lume trăiesc! Și care se cunoaște!

Ceea ce am intrebat nu se regaseste in site-ul federatiei, cat despre acesta, arata groaznic.
Scoala, evitati raspunsurile pentru a nu putea fi culpabilizat.

Nu stiu daca pozitia actuala va permite sa dati citate de genul celui de mai sus.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Stefan Popescu scrie:Am solicitat ca această întâlnire să aibă loc până in 20 decembrie!
Nu pot să fac publică corespondența federatiei, dar puteți cere confirmarea de la adresanți.
De ce nu se poate face publica aceasta corespondenta? este pur si simplu o scrisoare oficiala prin care Federatia cere o intalnire la care sa participe cele 3 entitati cu pricina. Ce mare secretomanie este in aceasta invitatie? Sau este trecuta ora si ziua si va este frica sa nu vina si cluburile la aceasta intalnire?
stefan avram

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:Da, eu sunt un om care crede în Dumnezeu. Și am și ceva cunoștințe biblice! Mă trag dintr-o familie de preoți!

Cand aveati intrebari pentru ei, va trimeteau la google?

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Stefan Popescu scrie:
Presupun ca va referiti la partea ORGANIZATORICA ,cu munca de jos tras,schimbat ,nadit ,legat carlige,tras fire nu cred ca va pricepeti
Vice Campion National 2014

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Si totusi unde gasim calendarul competitional?

Gabi Manolache

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”