Moderator: gor965
Stefan Popescu scrie:gabrielcalin,
Eu am ingrata meserie de a respecta statutul și regulamentele federației, nu de a vă convinge pe voi să vă alăturați federației. Trebuie să vă convingeți singuri, că doar sunteți maturi!
Ai dat-o in percepte biblice....."Crede si nu cerceta".PS Credeți-mă că știu mai bine ca oricine ce se întâmplă în pescuitul sportiv din România. Și am făcut și câte ceva pentru redresarea lui!
Stefan Popescu scrie:Îmi permit să citez un clasic în viață. „Dacă ai nevoie de informații, cauți pe Google”. Cunoști personajul?
Toate informațiile de care ai nevoie sunt pe web site-ul federației. Nu este nevoie dă olăcari care să vă aducă la fiecare informațiile de care aveți nevoie. Părerea mea este însă alta și mi-am exprimat-o de foarte multe ori, asumându-mi riscul să fiu bălăcărit de niște oameni care habar nu au pe ce lume trăiesc! Și care se cunoaște!
PS Credeți-mă că știu mai bine ca oricine ce se întâmplă în pescuitul sportiv din România. Și am făcut și câte ceva pentru redresarea lui!
De ce nu se poate face publica aceasta corespondenta? este pur si simplu o scrisoare oficiala prin care Federatia cere o intalnire la care sa participe cele 3 entitati cu pricina. Ce mare secretomanie este in aceasta invitatie? Sau este trecuta ora si ziua si va este frica sa nu vina si cluburile la aceasta intalnire?Stefan Popescu scrie:Am solicitat ca această întâlnire să aibă loc până in 20 decembrie!
Nu pot să fac publică corespondența federatiei, dar puteți cere confirmarea de la adresanți.
Stefan Popescu scrie:Da, eu sunt un om care crede în Dumnezeu. Și am și ceva cunoștințe biblice! Mă trag dintr-o familie de preoți!
Presupun ca va referiti la partea ORGANIZATORICA ,cu munca de jos tras,schimbat ,nadit ,legat carlige,tras fire nu cred ca va pricepetiStefan Popescu scrie:
PS Credeți-mă că știu mai bine ca oricine ce se întâmplă în pescuitul sportiv din România. Și am făcut și câte ceva pentru redresarea lui!