Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de miyagi »

Marian Constantin scrie:
Stefan Popescu scrie:.........care să aibă minimum 200
de membri practicanţi;

aici o sa ai cea mai mare problema ... dovedirea persoanelor "reale" din liste ... tot fals si uz de fals o sa te ingroape
Merge pe ideea ca nu se poate pune la dispozitia nimanui ci doar a unei instante datele personale ale eventualelor persoane.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie: activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat
de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România
!
Cine a facut asta pana acum ? :roll:
Mah el in impertinenta lui crede ca nu trebuia sa fi desfasurat asociatiile alea activitati competitionale timp de 3 ani ca pescuitul sportiv a fost recunoscut de CCR.
Stai sa-l vezi :wink: .
Urban culture.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

cornel.s scrie:
Marian Constantin scrie:
de membri practicanţi;

aici o sa ai cea mai mare problema ... dovedirea persoanelor "reale" din liste ... tot fals si uz de fals o sa te ingroape
Merge pe ideea ca nu se poate pune la dispozitia nimanui ci doar a unei instante datele personale ale eventualelor persoane.
oricum instanta va dovedi lucrul asta si chiar daca incearca sa musamalizeze problema , listele sunt predate si nu mai pot fi modificate ...

o seara buna in continuare si somn usor ... cat mai ai timp :lol: :lol:
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Ma jignesti cand spui ca sunt aerian si ma faci nevoit sa sesizez moderatorii. Ai zis mah Neica Nimeni ca nu ma bagi in seama si te manca in dos de cum ma simt eu. Hai ca iti raspund si la intrebarea asta, dar da-mi un raspuns complet. De cand se practica pescuitul sportiv in tara noastra de vrei sa unifici tu pescuitul de agrement cu cel de competitie :shock: ? Sa nu-mi vi cu faze ca pescuitul sportiv a fost recunoscut de CCR in urma actiunilor tale.
Recunoscut legal din 1938. În 1958 a intrat sub tutela autorității ce răspundea pe atunci de sport. Si că să nu te mai chinuiești, citește art. 94 din Legea 69/2000. Poate înțelegi de ce a pierdut AGVPSR dreptul de reprezentare a pescuitului sportiv din România!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Marian Constantin scrie:
de membri practicanţi;

Merge pe ideea ca nu se poate pune la dispozitia nimanui ci doar a unei instante datele personale ale eventualelor persoane.[/quote]

oricum instanta va dovedi lucrul asta si chiar daca incearca sa musamalizeze problema , listele sunt predate si nu mai pot fi modificate ...

o seara buna in continuare si somn usor ... cat mai ai timp :lol: :lol:[/quote]

Am dormit bine astazi :D .
Acolo-i buba si de-asta insist eu cu nasolia.

p.s. Faneeeeeee! Dovada Faneee, ca scripta manent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:
Ma jignesti cand spui ca sunt aerian si ma faci nevoit sa sesizez moderatorii. Ai zis mah Neica Nimeni ca nu ma bagi in seama si te manca in dos de cum ma simt eu. Hai ca iti raspund si la intrebarea asta, dar da-mi un raspuns complet. De cand se practica pescuitul sportiv in tara noastra de vrei sa unifici tu pescuitul de agrement cu cel de competitie :shock: ? Sa nu-mi vi cu faze ca pescuitul sportiv a fost recunoscut de CCR in urma actiunilor tale.
Recunoscut legal din 1938. În 1958 a intrat sub tutela autorității ce răspundea pe atunci de sport. Si că să nu te mai chinuiești, citește art. 94 din Legea 69/2000. Poate înțelegi de ce a pierdut AGVPSR dreptul de reprezentare a pescuitului sportiv din România!

Lasa Bahhhh AGVPS-ul! Daca e recunoscut din `38 de ce APS-urile tale n-au 3 ani de activitate competitionala ?!
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Pentru că nu este necesar. Te-ai prins sau îmi dai dreptate? Mai citește odată textul postat. Și citeste și asta:

Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
Scrie aici că trebuie ca aceste cluburi să aibă minim 3 ani de functionare?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:
Stefan Popescu scrie: activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat
de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România
!
Cine a facut asta pana acum ? :roll:
Nu intelegi intrebarea ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Cluburile sportive recunoscute de MTS si având CIS-uri pe care le-am invitat la constituire și au declinat invitatia. Pentru asta le mulțumesc frumos, public. V-ați bătut joc de federație și acuma vă zburliți pe forumuri. Mai țineți minte adunarea constitutivă din 2008? Sunt sigur. Ai fost și tu acolo. Cu prietenul Oană, că Orhei nu auzise de pescuitul sportiv pe atunci.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Pentru că nu este necesar. Te-ai prins sau îmi dai dreptate? Mai citește odată textul postat. Și citeste și asta:

Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
Scrie aici că trebuie ca aceste cluburi să aibă minim 3 ani de functionare?
Legea 69 e din 2000. HG-ul din 2001. FRPS-ul cand a fost infiintata?!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”