Moderator: gor965
Și ce le-ai scris? Scrisori de amor sau de alea porcoase?cornel.s scrie:Si-ti mai spun ceva. Am corespondat eu cu AGVPS-ul, dar urmeaza cat de curand, chestie de zile ( pana in congres ) sa discut si cu bordul AGVPS. Nu cu liga.
Păi eu am obținut CIS prin decizia ICCJ. Poate să-l desființeze o altă instanță?ANTIFANE scrie:E vorba de federati(i)e nu de club(uri)!Stefan Popescu scrie:După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte!![]()
![]()
![]()
![]()
Mă gândesc la federatiile înființate inainte de lege că nu aveau trei ani de functionare cluburile. La astea iese cu minus!![]()
![]()
![]()
O intrebare, dr Kill cand a fuzionat cu federatia ta?
3 ani?![]()
![]()
Pierde MTS-ul in instanta si tu pierzi CIS-ul in viitor!
Da. Mai sunt cai de atac.Stefan Popescu scrie:Păi eu am obținut CIS prin decizia ICCJ. Poate să-l desființeze o altă instanță?ANTIFANE scrie:E vorba de federati(i)e nu de club(uri)!Stefan Popescu scrie:După 10 ani, deci erau acoperiți cei trei ani de care zici tu. Chiar că sfidezi ridicolul! Dă-i înainte!![]()
![]()
![]()
![]()
Mă gândesc la federatiile înființate inainte de lege că nu aveau trei ani de functionare cluburile. La astea iese cu minus!![]()
![]()
![]()
O intrebare, dr Kill cand a fuzionat cu federatia ta?
3 ani?![]()
![]()
Pierde MTS-ul in instanta si tu pierzi CIS-ul in viitor!
Da. Mai sunt cai de atac.[/quote]cornel.s scrie: Păi eu am obținut CIS prin decizia ICCJ. Poate să-l desființeze o altă instanță?