Baiiiiiiiiiiiiii curvistinelor faceti misto de voi sau nu am inteles ? Gabiiiiiiiiiiiiiiii vrei sa il rog pe george sa puna postarile la loc sa vezi cum te bagasei in frigider si tu si Claudiu . eu nu am avut decit 1 singura postare dar voi ati avut 50 de postari dupa ce ati vazut ca va rupe ala circa o dadeati in tandreturi

Dupa ce s-au sters postarile ati dato si voi mai moale ca altfel ereati in sok .Acum din risu care la facut Razvan de voi o dati spre mine bv mai bravo curvetelor.
Ducetiva la dracu cu toti cu Razvan al vostru in brate huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , niste tarani domne .
Dupa tot risu asta si haiu tot nu am inteles si vad ca Cipica nu a raspuns CARE A FOST REZOLVAREA CAZULUI ? S-a lasat cu arestari , cu ciomageli cum s-a rezolvat cazul ?Daca tot a fost o ancheta s-a rezolvat ceva ? S-AU S-A AFLAT IN SFIRSIT CA SE FURA PESTE MARE DE PE BALTILE BUNE

Asta se stie dracu de 100 de ani , hai sa vedem ce s-a facu si cum s-a rezolvat .Aaaaaaaaaaaaaaaa i-am criticat pe hoti ? Mama daca asta e rezolvarea cred ca saracii nici nu mai maninca de focu la dezvaluirile astea , peste 2-3 luni ii vom vedea la pescuit si prin mai toate concursurile pe baltile bune si gata s-a rezolvat tot .
Bravooooooooooooooooooooooooooooooooo .