Ia cu cola ca incepi sa delirezi popete......Stefan Popescu scrie:Nimic. A recunoaște că greșești, nu este o rușine. A persista în greșeală este o tragedie!
PS Nu știu cine este persoana. Nu am văzut-o în viața mea!

Moderator: gor965
Ia cu cola ca incepi sa delirezi popete......Stefan Popescu scrie:Nimic. A recunoaște că greșești, nu este o rușine. A persista în greșeală este o tragedie!
PS Nu știu cine este persoana. Nu am văzut-o în viața mea!
oskar, m-am prins, tu esti clona lui.."Va prezint 3 surorile mele" !!!oskar scrie:Mai încearcă, Socrates
Mai incerc Isoscele !oskar scrie:Mai încearcă, Socrates
Stau foarte liniștit. Cunosc mai bine decât oricine care este potențialul pescuitului sportiv din România. Și mai știu un lucru. Nimeni nu s-a născut pescar de valoare, ci a ajuns așa prin muncă, sacrificii și pasiune. Așa că, indiferent de poziția lui X sau Y, se vor găsi alte zeci ca să facă acest lucru și să-i înlocuiască. Cred în tânăra generație de pescari sportivi și voi face totul pentru a-i pune în valoare. Actuala generație de pescari sportivi, este, după părerea mea, epuizată și nu mai are motivația necesară pentru a face performanță. Mai este câte unul care trăiește din pescuitul sportiv și care se agață de el ca înecatul de pai. Restul sunt povești și cancanuri ieftine.Remus Munteanu scrie:Popescule,
Stai linistit.Nu va ramane singur pentru ca el e corect ceea ce n-as putea spune despre tine si concursurile tale.Fii sigur ca in lumea asta a pescuitului fiecare dintre noi va alege sa stea langa pescari si nu linga personaje dubioase ca tine.
Nu vreau sa mai intru in polemici nici cu tine nici cu altcineva.
Dar sa stii, Popescule,ca fara pescari de valoare cum sunt in cam toate cluburile pe care tu le blamezi si le jignesti nu vei putea face absolut nimic.