Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Nimic. A recunoaște că greșești, nu este o rușine. A persista în greșeală este o tragedie!
PS Nu știu cine este persoana. Nu am văzut-o în viața mea!
Ia cu cola ca incepi sa delirezi popete......
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Văd că ați rămas doi!
:lol: :lol: :lol: :lol:

oskar

Mesaj de oskar »

Mai încearcă, Socrates

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

oskar scrie:Mai încearcă, Socrates
oskar, m-am prins, tu esti clona lui.."Va prezint 3 surorile mele" !!! :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oskar scrie:Mai încearcă, Socrates
Mai incerc Isoscele ! :D Oskar F. e bine ? Si asa, intamplator, il cunosti pe unul George Rujan ? :roll: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Popescule,
Stai linistit.Nu va ramane singur pentru ca el e corect ceea ce n-as putea spune despre tine si concursurile tale.Fii sigur ca in lumea asta a pescuitului fiecare dintre noi va alege sa stea langa pescari si nu linga personaje dubioase ca tine.
Nu vreau sa mai intru in polemici nici cu tine nici cu altcineva.
Dar sa stii, Popescule,ca fara pescari de valoare cum sunt in cam toate cluburile pe care tu le blamezi si le jignesti nu vei putea face absolut nimic.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Intr-un mod total intamplator oskar apare de cate ori este logat popescu , chiar daca asta se intampla pe forumuri sau pe chat-ul emisiunii lui Tibi de la radio , tot la fel de interesanta este stereotipia anumitor expresii care se regaseste la amandoi intr-o concidenta suspecta , deasemenea va pot exemplifica si cateva greseli comune in folosirea diacriticelor
oskar chiar m-a invitat sa reglam fizic anumite divergente , pe chat-ul emisiunii de la radio renegade , dar a omis sa-mi dea datele de identificare sa-l onorez cu prezenta
inca astept ...

ce zici popescule , o va face ??? :roll: :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

culmea ar fi ca oskar sa aibe si el sindromul Tourette ca popescu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Remus Munteanu scrie:Popescule,
Stai linistit.Nu va ramane singur pentru ca el e corect ceea ce n-as putea spune despre tine si concursurile tale.Fii sigur ca in lumea asta a pescuitului fiecare dintre noi va alege sa stea langa pescari si nu linga personaje dubioase ca tine.
Nu vreau sa mai intru in polemici nici cu tine nici cu altcineva.
Dar sa stii, Popescule,ca fara pescari de valoare cum sunt in cam toate cluburile pe care tu le blamezi si le jignesti nu vei putea face absolut nimic.
Stau foarte liniștit. Cunosc mai bine decât oricine care este potențialul pescuitului sportiv din România. Și mai știu un lucru. Nimeni nu s-a născut pescar de valoare, ci a ajuns așa prin muncă, sacrificii și pasiune. Așa că, indiferent de poziția lui X sau Y, se vor găsi alte zeci ca să facă acest lucru și să-i înlocuiască. Cred în tânăra generație de pescari sportivi și voi face totul pentru a-i pune în valoare. Actuala generație de pescari sportivi, este, după părerea mea, epuizată și nu mai are motivația necesară pentru a face performanță. Mai este câte unul care trăiește din pescuitul sportiv și care se agață de el ca înecatul de pai. Restul sunt povești și cancanuri ieftine.

PS Pun pariu că habar nu ai câte cluburi de pescuit sportiv recunoscute are pescuitul sportiv din România. Cred că nici nu știi ce înseamnă un club sportiv. Și să știi că niciodată analizele făcute de mine nu au fost greșite. Pentru asta stau mulți pe gânduri.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oskar e din arad, tatae ! concluziile le tragi singur... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat