Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

Dintr-un motiv foarte simplu. Ca să știți de unde vine cartușul. Se va încerca a se da vina pe federație în caz de eșec!

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

fanele, nu ai invatat nici acum ca poiliticienii sunt "curbe" ? :D cum vine unul mai cu ".oaie" cum se dau la fund.... intelegi ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

the mover

Mesaj de the mover »

Stefan Popescu scrie:Dintr-un motiv foarte simplu. Ca să știți de unde vine cartușul. Se va încerca a se da vina pe federație în caz de eșec!
Chiar asa de tampi ne crezi ,sa nu intelegem de unde a plecat ,, cartusul''
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:fanele, nu ai invatat nici acum ca poiliticienii sunt "curbe" ? :D cum vine unul mai cu ".oaie" cum se dau la fund.... intelegi ?
E, lasă că nici pe noi nu ne-a adus barza ieri!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Uite, ca să nu credeți că aici se vând brașoave, ar fi indicat să desemnați pe cineva din partea voastră, pe care mă oblig să-l includ în delegația federației pentru a participa la discuții. Cine ziceți voi. Eu l-aș vedea pe dl. Vali Vesa!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Stefan Popescu scrie:Uite, ca să nu credeți că aici se vând brașoave, ar fi indicat să desemnați pe cineva din partea voastră, pe care mă oblig să-l includ în delegația federației pentru a participa la discuții. Cine ziceți voi. Eu l-aș vedea pe dl. Vali Vesa!
La care discutii ?... ti-a raspuns cineva la invitatia facuta cu ceva timp in urma ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oskar

Mesaj de oskar »

Dezvolt eu aici, un pic, in aceeasi nota ca si pe celalalt topic.

Mai exact, va rog sa desemnati o persoana in partea Carp Fishing-ului de competitie, care sa participe la negocieri cu Dl. Carstocea, Dl. Popescu si MTS-ul pentru asigurarea in bune conditii a CM-ului la Corbu, in 2014.

Asteptam si AGVPS-ul la discutii, insa cum aceasta organizatie refuza dialogul, nu vedem cum putem rezolva problema cu dansii in ecuatie. Ca atare, trebuie sa incercam sa o rezolvam fara ei, si am cateva idei in acest sens, iar informatiile mele sunt ca Dl. Carstocea si Dl. Popescu sunt interesati sa rezolve dilema.

Stefan Popescu
pescar de competitie

gor965 scrie:
Stefan Popescu scrie:Uite, ca să nu credeți că aici se vând brașoave, ar fi indicat să desemnați pe cineva din partea voastră, pe care mă oblig să-l includ în delegația federației pentru a participa la discuții. Cine ziceți voi. Eu l-aș vedea pe dl. Vali Vesa!
La care discutii ?... ti-a raspuns cineva la invitatia facuta cu ceva timp in urma ?
Domnul Cârstocea a fost plecat din țară și avut de rezolvat ceva probleme de afaceri. În câteva zile va răspunde solicitării, dacă informațiile mele sunt corecte. AGVPSR a avut astăzi Consiliul director și cred că au avut pe ordinea de zi (așa cum am fost informat) solicitarea federației. Nu știu ce s-a decis, dar cred că se va afla cât de curând!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu am o propunere, l-as propune pe Pasa ! Ne-a mai scos din multe cacaturi....si este si diplomat ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

Vladut Mateianu scrie:Eu am o propunere, l-as propune pe Pasa ! Ne-a mai scos din multe cacaturi....si este si diplomat ! :wink:
Like :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”