Moderator: gor965
Chiar asa de tampi ne crezi ,sa nu intelegem de unde a plecat ,, cartusul''Stefan Popescu scrie:Dintr-un motiv foarte simplu. Ca să știți de unde vine cartușul. Se va încerca a se da vina pe federație în caz de eșec!
E, lasă că nici pe noi nu ne-a adus barza ieri!Vladut Mateianu scrie:fanele, nu ai invatat nici acum ca poiliticienii sunt "curbe" ?cum vine unul mai cu ".oaie" cum se dau la fund.... intelegi ?
La care discutii ?... ti-a raspuns cineva la invitatia facuta cu ceva timp in urma ?Stefan Popescu scrie:Uite, ca să nu credeți că aici se vând brașoave, ar fi indicat să desemnați pe cineva din partea voastră, pe care mă oblig să-l includ în delegația federației pentru a participa la discuții. Cine ziceți voi. Eu l-aș vedea pe dl. Vali Vesa!
Domnul Cârstocea a fost plecat din țară și avut de rezolvat ceva probleme de afaceri. În câteva zile va răspunde solicitării, dacă informațiile mele sunt corecte. AGVPSR a avut astăzi Consiliul director și cred că au avut pe ordinea de zi (așa cum am fost informat) solicitarea federației. Nu știu ce s-a decis, dar cred că se va afla cât de curând!gor965 scrie:La care discutii ?... ti-a raspuns cineva la invitatia facuta cu ceva timp in urma ?Stefan Popescu scrie:Uite, ca să nu credeți că aici se vând brașoave, ar fi indicat să desemnați pe cineva din partea voastră, pe care mă oblig să-l includ în delegația federației pentru a participa la discuții. Cine ziceți voi. Eu l-aș vedea pe dl. Vali Vesa!
LikeVladut Mateianu scrie:Eu am o propunere, l-as propune pe Pasa ! Ne-a mai scos din multe cacaturi....si este si diplomat !