700 adidas ..........puma nu cred ca existaviorel dulamita scrie:...hopa, batrinilor, a-ti dat-o pe...fotbal(de buzunar)![]()
![]()
![]()
...oare cit costa o pereche de ghete(pantofi) de fotbal ADIDAS sau PUMMA prin 69-70...

Moderator: gor965
700 adidas ..........puma nu cred ca existaviorel dulamita scrie:...hopa, batrinilor, a-ti dat-o pe...fotbal(de buzunar)![]()
![]()
![]()
...oare cit costa o pereche de ghete(pantofi) de fotbal ADIDAS sau PUMMA prin 69-70...
...exista nea Victore, dar numai alea cu sase crampoaneoanavictor scrie:700 adidas ..........puma nu cred ca existaviorel dulamita scrie:...hopa, batrinilor, a-ti dat-o pe...fotbal(de buzunar)![]()
![]()
![]()
Ba pot nene, că am jucat cu ei.gabi1 scrie:Nu ai de unde sa stii tu d'astea, zi-mi de Aurica Radulescu, Munteanu Ion (Aschie) Tom Cristea(junior Steaua) etc d'astia mai de mintea ta...daca poti.Stefan Popescu scrie:Mircea Lucescu, Vasile Suciu, etc.!
...te credStefan Popescu scrie:Ba pot nene, că am jucat cu ei.gabi1 scrie:Nu ai de unde sa stii tu d'astea, zi-mi de Aurica Radulescu, Munteanu Ion (Aschie) Tom Cristea(junior Steaua) etc d'astia mai de mintea ta...daca poti.Stefan Popescu scrie:Mircea Lucescu, Vasile Suciu, etc.!
Când am jucat cu ei, Îți spun echipa, așa ca să nu te mai dai zglobiu.
Era Lazăr în poartă Țețe era la națională), Mihai Marian, Bruno Grigore, „Ață” Cazan, MunteanuII, - fundași
La mijloc erau Romică Chihaia, Kassay, și Tavi Ionescu
Atacanți erau Mircea Sandu, „Jegu” Bucurescu și Aurel Munteanu. Îți spun și scorul; 4-2 pentru Sportul Studențesc. La pauză era 0-2. Adică am condus noi la pauză! Cu 2-0.
A fost primul lor meci pe stadionul din Regie, după ce i-au făcut tribunele.
...ai mata o poza pe forum, era dupa ce te-ai lasat de fotbal, pt ca altfel semanai a...pilierStefan Popescu scrie:...Ba pot nene, că am jucat cu ei...
...nu erau pe atunci...numai volga neagra(cu caprioara pe capota) si m-vici...doream sa ma refer la alte aspectecornel.s scrie:... Daca va duceati cu skodele
Asta zici ca e d'ale lu' Cartianu......am "picat" in Cupa Romaniei sa jucam la Crasna si crede-ma cind am ajuns cu daciile au venit cu fin la mashini![]()
...
...era pe "tzeava" atuncigabi1 scrie:...Asta zici ca e d'ale lu' Cartianu...![]()
....subtire, eu visez la o bataie in direct ca in 7 pacate intre fanica si un antrenor federal,...sa juri ca sunt amantele lui Guta.viorel dulamita scrie:...era pe "tzeava" atuncigabi1 scrie:...Asta zici ca e d'ale lu' Cartianu...![]()
...sa nu ti'o zic si pe aia de la Novaci
![]()
![]()
...