Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
frate eu nu am un razboi cu nimeni , pur si simplu vreau sa pescuiesc ... si intr-un concurs la fel ... si eu m-am dus la concursurile la care am fost la fel .... " ce plm tot 4 bete au si ei in apa " ... cand constati ca lucrurile stau altfel, e o trezire la realitate ..." ce cauti tu ma aici " parca asta ziceau privirile unor pescari imbracati cap coada nash sau fox cu jeep-uri , de se uitau la tine ziceai ca esti un neica nimeni venit sa le iei banii ... nu dau nume , dar e o diferenta intre unii oameni de te doare capul ... la sarulesti , gabi tomulescu , care are un CV impresionant de pescar , a fost in stanga noastra , ... frate ce frumos vorbea omu ala cu noi niste pustani vazuti prima oara ... cum aprecia munca facuta de noi si cate ne-a invatat ... a fost o lectie, pentru mine cel putin, ca sunt si pescari care merita tot respectul atat ca oameni cat si ca pescari !...florinbrasov scrie:Stoica dragos scrie:Va urez la multi ani si multa sanatate ...
nu am nimic cu clubul vostru , eu vorbeam , in general
Sunt deacort cu tine ,eu la fel lupt cu morile de vant.nu doresc si nu voi dori sa ma inscriu intr-un club.
Dar sa stii ca poti sa te lupti cu orcine, orcand.toti sunt de batut.important este locul tau cum se prezinta fata de locul participantilor in concurs.........sa ai incredere in tine si nu te lasa influientat de numele participantilor.fa-ti treaba in standul tau nu te uita ce face: stanga ,dreapta....intradevar costurile sunt mai mari dar satisfactia mai mare ,cand iesi pe podium inaintea unor pescari cu nume.tu nu ai nevoie de nume in pescuit .tu trebuie sa fii mercenar(totul e ca un joc de sah)
La multi ani tuturor si sanatate
Am impresia ca nu intelegi.Ei au nevoie de gaste, pentru urmatoarele concursurii ,e clar acum depinde .....cat de multe le cade in plasa .Stoica dragos scrie:Va urez la multi ani si multa sanatate ...
La ce concursuri am fost nu ne-am facut de ras niciodata .... ba din contra am primit la sfarsit felicitarile unor pescari cu nume ca tata nitu , marius din , gabi tomulescu , culita , pentru munca depusa !