Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

Stoica dragos
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de Stoica dragos »

Va urez la multi ani si multa sanatate ...
nu am nimic cu clubul vostru , eu vorbeam , in general despre ce se intampla in competitii....
stiti si voi , sunt convins de lucrul asta de fel si fel de intamplari gen s-a culcat , nu a mai pescuit de la 12 , a nadit pentru al taia , a nadit cu mamaliga ( porumb ) ... dar faptele nedovedite raman asa... stiute dar sub forma de " e posibil sa " ...
eu ma adresam celor care au de gand sa participe la un concurs mare .... nu fiti naivi ca aveti nu stiu ce nada , ca aveti aruncator bun sau nu stiu ce bulan la tragere ... daca nu aveti " prieteni" sau sa fiti inscrisi in vreun club, e foarte foarte greu de emis pretentii la podium ... mai bine va axati pe cele cu sume modice spre mici ....
este vorba aia "prietenii stiu de ce ..."
inca o data nu am nimic cu green lake !!!
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Ar mai fi o `chestie domn Popescu ....daca nu te `bati cu cei mai buni nu ai cum sa inveti niciodata ....o sa tot fi `batut ....dar pana cand ?? )

Trebuie recunoscut ca tot ce spune Dragos mai sus este foarte adevarat si cred ca sunt multi care si-au dat seama ca cea ce spune el este realitatea.

Iulica eu am avut un mare mare dezavantaj la primul concurs pe Tincabesti am iesit pe locul 3 sector C si de aici se trag multe .
Nu am reusit sa vad adevarata fata a pescuitului de competitie , am visat un vis frumos dar prostesc . Pina sa imi dau eu seama cite manevre si smecherii exista si in pescuitul asta de concursuri m-am dus la vale destul de bine . Nu erea vorba de bani erea vorba ca daca participa 3-4-5 echipe consacrate nu ai nici ce-a mai mica sansa sa urci pe podium , in primul rind nu te lasa valoarea lor iar in al doilea rind sunt MULT MULT PREA VERSATI sa se lase invinsi de incepatori , si bine inteles apeleaza la orice fel de maevre care usor usor au iesit si vor iesi in continuare la iveala .Baniiiiiiiiiiiiiii fac din mai toate concursurile cu taxe mari si premii mari niste concursuri in care se folosesc tot felul de smecherii unele din ce in ce mai noi , ca e zi sau noapte nu mai conteaza adversarii conteaza sa cistigam noi dai in aia a mea pe fraieri sa plateasca si sa se duca la girla . Intr-un concurs de 30 de echipe sunt cel putin 10 echipe noi fara experienta care se numesc platitori din start si care nu fac altceva decit figuratie , in aceasta situatie m-am gasit si eu la citeva concursuri si asta s-a intimplat pina mi-am dat seama ca totul nu este decit un joc in 3-4-5 dupa care m-am bagat la cutie si am incercat sa platesc cit mai putin pentru ca cei asa zisi cei buni sa se lafaie si pe banii mei . Admir si felicit intodeauna baietii care fac bani si mai ales profita de cei mai slab pregatiti indiferent de metoda folosita .Un 2014 cu cit mai multe bucurii si in primul rind cu cit mai multa sanatate .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nae, cere sa-ti faca un avantaj, sa te lase sa dai cu un bat in plus fata de restul participantilor. :wink: :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

[quote="Stoica dragos"]Va urez la multi ani si multa sanatate ...
nu am nimic cu clubul vostru , eu vorbeam , in general

Sunt deacort cu tine ,eu la fel lupt cu morile de vant.nu doresc si nu voi dori sa ma inscriu intr-un club.
Dar sa stii ca poti sa te lupti cu orcine, orcand.toti sunt de batut.important este locul tau cum se prezinta fata de locul participantilor in concurs.........sa ai incredere in tine si nu te lasa influientat de numele participantilor.fa-ti treaba in standul tau nu te uita ce face: stanga ,dreapta....intradevar costurile sunt mai mari dar satisfactia mai mare ,cand iesi pe podium inaintea unor pescari cu nume.tu nu ai nevoie de nume in pescuit .tu trebuie sa fii mercenar :D (totul e ca un joc de sah)
La multi ani tuturor si sanatate
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

florinbrasov scrie:
Stoica dragos scrie:Va urez la multi ani si multa sanatate ...
nu am nimic cu clubul vostru , eu vorbeam , in general

Sunt deacort cu tine ,eu la fel lupt cu morile de vant.nu doresc si nu voi dori sa ma inscriu intr-un club.
Dar sa stii ca poti sa te lupti cu orcine, orcand.toti sunt de batut.important este locul tau cum se prezinta fata de locul participantilor in concurs.........sa ai incredere in tine si nu te lasa influientat de numele participantilor.fa-ti treaba in standul tau nu te uita ce face: stanga ,dreapta....intradevar costurile sunt mai mari dar satisfactia mai mare ,cand iesi pe podium inaintea unor pescari cu nume.tu nu ai nevoie de nume in pescuit .tu trebuie sa fii mercenar :D (totul e ca un joc de sah)
La multi ani tuturor si sanatate
frate eu nu am un razboi cu nimeni , pur si simplu vreau sa pescuiesc ... si intr-un concurs la fel ... si eu m-am dus la concursurile la care am fost la fel .... " ce plm tot 4 bete au si ei in apa " ... cand constati ca lucrurile stau altfel, e o trezire la realitate ..." ce cauti tu ma aici " parca asta ziceau privirile unor pescari imbracati cap coada nash sau fox cu jeep-uri , de se uitau la tine ziceai ca esti un neica nimeni venit sa le iei banii ... nu dau nume , dar e o diferenta intre unii oameni de te doare capul ... la sarulesti , gabi tomulescu , care are un CV impresionant de pescar , a fost in stanga noastra , ... frate ce frumos vorbea omu ala cu noi niste pustani vazuti prima oara ... cum aprecia munca facuta de noi si cate ne-a invatat ... a fost o lectie, pentru mine cel putin, ca sunt si pescari care merita tot respectul atat ca oameni cat si ca pescari !...
La ce concursuri am fost nu ne-am facut de ras niciodata .... ba din contra am primit la sfarsit felicitarile unor pescari cu nume ca tata nitu , marius din , gabi tomulescu , culita , pentru munca depusa !
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Frumos din partea lui.Stiu ca astfel de oameni trebuie respectati si asta ar trebuii sa te ambitioneze sa castigi pe viitor in fata lor
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

turbofin

Mesaj de turbofin »

Stoica dragos scrie:Va urez la multi ani si multa sanatate ...
La ce concursuri am fost nu ne-am facut de ras niciodata .... ba din contra am primit la sfarsit felicitarile unor pescari cu nume ca tata nitu , marius din , gabi tomulescu , culita , pentru munca depusa !
Am impresia ca nu intelegi.Ei au nevoie de gaste, pentru urmatoarele concursurii ,e clar acum depinde .....cat de multe le cade in plasa .
Ei sunt maxim 15 echipe nu pot suporta singuri un concurs .deci au nevoie de gaste :D

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Asta erea raspunsul corect . Cit de curind concursurile cu taxe mari si premii mari in bani se vor tine maxim intre 15-20 echipe care si ei se vor satura cind vor mai afla ca altii folosesc noi metode de a cistiga podiumul.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

@ Popescu

Poate ne zici si noua la ce concurs mare ai participat si nu ai castigat pentru ca te-au "furat" altii :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mai trebuie sa treaca 2-3 ani minim pina sa am sanse sa cistig vre-un concurs cu taxe si premii mari in bani , se poate intimpla sa ajung pe vre-un podium dar asta numai prin mult noroc.S-a mai intimplata si cu altii care au avut noroc .
Si nu e neaparat nevoie sa fi furat , am citit aici pe forum despre alte metode care nu te lasa sa cistigi un concurs. La mai toate concursurile cu taxe si premii mari exista destui nemultumiti care usor usor dezvaluie cite o metoda prin care iti poti dezavantaja mai mult sau mai putin adversarii.
Nu voi participa inca la concursurile cu taxe si premii mari in bani incercind sa diminuez cit mai mult pierderile .Daca sunt alti care ii enerveaza banii sa se inscrie la aceste concursuri si se vor convinge singuri cum sta treaba .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”