CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

ma gandesc ca daca se voteaza echipe de 2 oare cum o sa se inteleaga 4 echipe de la 4 cluburi daca nu sunt mai multe de la un club si cine o sa fie capitanul lor.......

si multe alte probleme or sa apara.... :cry:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Oricine face parte dintr-un club, gandeste ca tine. Motivele le-am explicat mai devreme. Dar tu, Iulian, daca nu faceai parte dintr-un club puternic, oare m-ai gandeai asa ? :roll:
Anul trecut, pe vremea asta, te asigur ca nu.... :cry:

PS Organizatorul, Victor Oana,este un om deschis si are nevoie de parerile voastre ! De ce acum toata lumea tace, iar cand se hotareste ceva, incep carcotelile ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cipica
Partener Crapmania.ro

Calificari 2009

Mesaj de cipica »

Sa zicem ca alegeti varianta cu echipe de cate 2 pescari. Ganditi-va ce se intampla daca se califica 4 echipe ai caror mebrii nu se "halesc" intre ei. Cine si cum alege capitanul echipei? Cine si cum alege mahagerul? Cine face strategia echipei? Cine raspunde de rezultat in conditiile in care capitanul nu isi alege singur lotul?

In legarura cu pista de concurs: Asteptati alegerea pistei de concurs din Franta, formati o comisie care sa se deplaseze acolo si sa adune informatii despre balta si in functie de profilil baltii sa se aleaga pistele de concurs pentru calificari si profilul pescarului.
Ce ne facem daca pe balta respectiva trebuie pescuit in mare viteza la mare distanta- 120m sa zicem- si in urma calificarilor se califica o echipa in care media de greutate a pescarilor este de 120 kg si o alta in care Cipica nu arunca decat 80 m?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Parerea mea este urmatoarea :

Echipe de doi , patru etape pe lacuri diferite , fara finala !!!
Primele patru clasate formeaza lotul .

Din ce am sesizat eu echipele de 8+1 se fac de catre "sponsori" si de ce nu pe baza de prietenii. Inevitabil apare si "veriga slaba" care datorita conjucturii trage lotul in jos anuland valori.

De ce fara finala ? Pentru ca valoarea unei echipe este data in timp si nu poate sa fie determinata de un singur concurs (finala) mai ales in pescuit.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

[quote="Vladut Mateianu"]Oricine face parte dintr-un club, gandeste ca tine. Motivele le-am explicat mai devreme. Dar tu, Iulian, daca nu faceai parte dintr-un club puternic, oare m-ai gandeai asa ? :roll:
Anul trecut, pe vremea asta, te asigur ca nu.... :cry:
=========

te asigur ca la fel gandeam.....pentru mine echipa de 2 pescari ar fi mai simplu ca sti cum gandeste omul-"pierd pe mana mea" dar stiu ca in varianta de 4 echipe de la 4 cluburi nu se poate face performanta la mondiale.... :wink:

.- voi ati fost foarte uniti(ca o familie) si asta a fost diferenta in calificarile care au fost anii trecuti ,binenteles ca si valoarea si-a spus cuvantul :wink:

-eu nu stiu ce-i impiedica sa se inscrie intr-un club?

@DANE nu stiu ce "sponsori" si "cumetrii" zici ca o sa faca loturile dar la noi in club se fac calificari pe 3 piste de concurs si cele mai bune echipe o sa fie trimise la aceste calificari pt. CM....am auzit la alt club si varianta -"cine da banul mai mult " dar din start ei sunt pierzatori :wink:

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Daca se tine cont de parerea oricui, atunci ma simt discriminat pentru faptul ca fac parte dintr-un club si ca trebuie sa platesc 1000 de euro in avans doar ca sa ... ca sa ce? Si de ce s-au mai facut cluburile daca se poate pescui si individual la C.N., adica doar sa te lipesti temporar de un club pe care oricum nu-l reprezinti ca nu vrei sa devi membru si nici nu ai vreo obligatie ulterioara, ba chiar poti sa zici "daca nu eram eu..."
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="cornel rosioru"][quote="Zarguzon Adi"]Sistemul pe echipe de 6 pescari + 2 rezerve a adus rezultate mai slabe decat cel pe echipe de 2 pescari. De aceea eu personal voi sustine sistemul pe echipe de 2 pescari care are si o serie de avantaje:
- baza de selectie mult mai mare;
-bani mai multi care sa fie pusi la dispozitia lotului.[/quote]

:roll: :roll: :roll:
In ultimii 5 ani, 4 calificarile s-au facut pe loturi si 1 an pe echipe de 2. In acel an primele 3 echipe au fost ale senzorului. (in mare acelasi lot)
De unde ai tras tu concluzia ca rezultatele bune s-au obtinut pe echipe de 2
:roll:

Realitatea e alta, cluburile puternice pot alinia un lot, cei ce nu fac parte dintr-un club sustin calificarile pe echipe de 2.[/quote]

Realitatea este alta. Organizatorul se pare ca are pierderi de memorie. Calificarile din 2004 si cele din 2006 s-au desfasurat pe echipe de 2 pescari.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Am propus sistemul eliminator cu o finala pentru a se elimina noncombatul din partea echipelor care in ultima mansa nu ar avea sanse.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

petre iulian scrie: ...dar stiu ca in varianta de 4 echipe de la 4 cluburi nu se poate face performanta la mondiale...
Italia este campioana mondiala la fotbal, cu jucatori de la mai multe cluburi. Aici de ce nu s-ar putea face performanta ???

Parerea mea, "pe persoana fizica, care este" :lol:

echipe de 2
sistem - ideea lui Adi Zarguzon e buna, poate 2 manse +finala

2 manse - avem echipele A si B, baltile 1 si 2. Prima mansa echipele A pescuiesc pe balta 1 si echipele B pe balta 2. Mansa a 2a se schimba baltile, A pe 2 si B pe 1.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

dan cotelici

Re: Calificari 2009

Mesaj de dan cotelici »

[quote="cipica"]Sa zicem ca alegeti varianta cu echipe de cate 2 pescari. Ganditi-va ce se intampla daca se califica 4 echipe ai caror mebrii nu se "halesc" intre ei.[/quote]

Chiar ce s-ar intampla?Oare ar fi atat de idioti incat pt ca nu halesc echipa Y sa nu doreasca sa castige? :lol:
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”