Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
incearca te rog sa mai citesti o data postarile, sa nu mai fi partinitor, ca doar asata inseamna moderator si-ti vei da seama, sper, ca tocmai asta am vrut, sa pastrez discutiile la nivel de calificari 2009. Ca altii fac misto de parerile unora si le califica drept aberante, probabil ca ori n-ai citi, ori n-ai inteles, cu toate ca varianta adevarata este ca n-ai vrut sa intelegi.Vladut Mateianu scrie:@cornel serbu
Incearca te rog sa pastrezi discutia doar la nivel de "calificari 2009-propuneri" . Deja ai intrat in polemici inutile, care nu conduc la nimic bun.....
@FlorentinFlorentin Iuga scrie:
Daca se tine cont de parerea oricui, atunci ma simt discriminat pentru faptul ca fac parte dintr-un club si ca trebuie sa platesc 1000 de euro in avans doar ca sa ... ca sa ce? ...
chestia asta ai scris-o ulerior si abia acum am vazut-oAndrei I scrie: P.S1. "si nu uita, in stand intra doar 2 oameni, nu toata echipa" Este un argument solid daca se tinteste obtinerea celui mai bun rezultat la individual (adica locul 1 pe unul din sectoare) si doar atat.... dar e un joc de echipa de 2+2+2 si socoteala asta mie nu-mi da niciodata =2 !