CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

Daca era dupa capul meu plecam la cm cu primii opt din CLASAMENTUL ADEVARULUI... :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ andrei i

stai linistit, am inteles perfect, mai ales subtilitatile din ambele postari...

nu te-a luat nimeni peste picior pana n-ai facut afirmatia cu "parerea aberanta"

nu-i chiar asa de noua si originala ideea calificarilor de genul asta...la noi s-au mai facut de doua ori asa, iar rezultatele au fost mai mult decat satisfacatoare, asa ca poti foarte bine sa nu fi deacord cu varianta agreata de mine (nu cu ideea mea), dar motivele ar trebui sa fie altele nu alea cu "dorinta de excelare" ca suna prea pompos si din ce ti-am spus mai sus, trebuie sa recunosti ca nu e un argument.

@ dan mitranescu

:lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

si eu sunt de parere ca Romania trebuie reprezentata de cei mai buni 8 pescari din tara indiferent din ce club fac parte.cine pe cine haleste si de cine vor fi condusi este o alta discutie.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

cipica
Partener Crapmania.ro

...

Mesaj de cipica »

George, eventual de cele mai bune 4 echipe din tara, ca nu se pescuieste separat, fiecare cu cate 2 lansete si nada lui.
Discutia aia de care spui tu este importanta.
Cred ca niste pescari buni condusi prost au mai putine sanse de reusita decat niste pescari mediocrii condusi bine.

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Desi mi-am pus ochelarii sperand sa vad o reala dezbatere largita a problemei, aceasta pare sa se invarta in jurul cozii acelorasi persoane, care inteleg ca sunt gata sa se arunce in competitie. Ii urez succes pe aceasta cale lui Andrei I. la calificari si sper sa-i iasa varianta care-i convine cel mai mult.

P.S. Inca mai astept raspunsul la intrebarea anterioara :
Daca se tine cont de parerea oricui, atunci ma simt discriminat pentru faptul ca fac parte dintr-un club si ca trebuie sa platesc 1000 de euro in avans doar ca sa ... ca sa ce? ...
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel serbu

Incearca te rog sa pastrezi discutia doar la nivel de "calificari 2009-propuneri" . Deja ai intrat in polemici inutile, care nu conduc la nimic bun.....

@florentin

La cine te referi cand zici "parerea oricui " ? :roll: Si treaba cu 1000 euro avans ce inseamna ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Echipe de 2, 4 manse.Primele 3 sunt eliminatorii. Ultimii clasati sunt eliminati astfel incat in ultima manse raman sa se intreaca doar 5 Echipe.
Taxa de participare 1200 euro.Daca iesi dupa prima manse primesti inapoi 600, iesi dupa a doua primesti inapoi 400 iesi dupa a treia primesti inapoi 200. Nu se cumuleaza rezultatele.Te-ai calificat si numergi la mansa urmatoare nu primesti bani inapoi ci o suspendare pe 2 ani.O echipa calificata care nu participa nu poate fi inlocuita de prima descalificata in mansa anterioara.

Nu cred ca e o problema ca unora din membrii lotului le place Pink Floyd si altora Copilu' de aur sau ca unii l-au citit pe Shakespeare si ceilalti doar pe Kant.
Referitor la strategia lotului, as vrea cateva clarificari/exemple de la cei cu experienta.
Eu credeam ca strategia inseamna de fapt ca fiecare echipa de 2 trebuie sa-si castige sectorul si nu inteleg cum ar putea fi ajutati dpdv strategic de ceilalti.

Pentru situatiile de genul "Serbia" se poate dicta suspendare pe viata din activitatea competionala.

P.S.
Pentru campionii nationali se poate merge pe cele mai bune 4 rezultate obtinute pe 4 balti diferite.
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:@cornel serbu

Incearca te rog sa pastrezi discutia doar la nivel de "calificari 2009-propuneri" . Deja ai intrat in polemici inutile, care nu conduc la nimic bun.....
incearca te rog sa mai citesti o data postarile, sa nu mai fi partinitor, ca doar asata inseamna moderator si-ti vei da seama, sper, ca tocmai asta am vrut, sa pastrez discutiile la nivel de calificari 2009. Ca altii fac misto de parerile unora si le califica drept aberante, probabil ca ori n-ai citi, ori n-ai inteles, cu toate ca varianta adevarata este ca n-ai vrut sa intelegi.

parca incetasem discutiile intre noi pe forum, dar vad ca ma pindesti si-mi cauti nod in papura...vrei neaparat sa-ncepem iar ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Florentin Iuga scrie:
Daca se tine cont de parerea oricui, atunci ma simt discriminat pentru faptul ca fac parte dintr-un club si ca trebuie sa platesc 1000 de euro in avans doar ca sa ... ca sa ce? ...
@Florentin

Cand am spus ca se va tine cont de parerea oricui ,am gandit ca absolut toate propunerile care se vor face face publice ,vor fi centralizate si le voi expune in deschiderea Adunarii Generale a presedintilor de cluburi ca o varianta ajutatoare pentru perfectionarea sistemului .
Fiecare din presedintii de club poate extrage[sau nu ] din ele ceva care i-l poate ajuta astfel incat sa-i fie mai usoara expunerea sistemului agreat de clubul lui [sau nu ]
CE ESTE FOARTE CLAR SI LIMPEDE ,ESTE FAPTUL CA NUMAI PRESEDINTII DE CLUB VOR AVEA DREPT DE VOT PENTRU ALEGEREA SISTEMULUI ,IAR AVANSUL ESTE GARANTIA PARTICIPARII LA CALIFICARI IN ORICARE VARIANTA [bani ce se scad din taxa de participare ]
Altfel ne-am trezi cu 100 de oameni care nu au nici un gand de participare ,nu au partener de pescuit ,nu fac parte din nici un club ,dar au foarte mult .................TIMP LIBER PENTRU A AGITA SPIRITELE :idea:

Ps Sunt bucuros ca am reusit sa-i trezesc interesul lui Andrei Ionita sa participe la Adunarea Generala a presedintilor de club care va avea loc la Darvari pe :!: 15 decembrie 2008 .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie: P.S1. "si nu uita, in stand intra doar 2 oameni, nu toata echipa" Este un argument solid daca se tinteste obtinerea celui mai bun rezultat la individual (adica locul 1 pe unul din sectoare) si doar atat.... dar e un joc de echipa de 2+2+2 si socoteala asta mie nu-mi da niciodata =2 !
chestia asta ai scris-o ulerior si abia acum am vazut-o

aritmetic vorbind, 2+2+2 da 6, dar 6-le asta-i facut din din 3 doiari, care daca unu-i incomplet, se duce dracului toata aritmetica :lol: ... deci, ce te faci daca in lot ai o veriga mai slaba si aduni 2+1,5+2 ... intr-adrvar, nu da nicodata 2, dar nici 6 ... si cu toate astea, nu consider aberant nimic din ce-ai spus pana acum :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”