COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de RazvanG »

joker_x scrie:
Vladut Mateianu scrie:Imi pare rau, dar asa vor trebui sa arate in viitor concursurile !
La final de an voi face chiar si [ublica contabilitatea clubului Senior Crap, nu am nimic de ascuns.
Totusi, sunt curios cati dintre organizatorii noi, aparuti ca ciupercile dupa ploaie, imi vor urma exemplul...asa cum m-au copiat cu toate pana acum ! :mrgreen:
Stau si ma minunez ce se scrie pe aci...D-le Mateianu, sunteti un adevarat guru, un adevarat exemplu de urmat in organizarea de concursuri de pescuit la crap in Romania, daca nu organizati dvs. concursuri noi ramaneam in intuneric si nu mai stiam ce este acela un concurs.Vizavi de cheltuielile pe care le-ati postat pe prima pagina" mai taie din ele dale draq", chiar ne credeti pe toti prosti.De ce pana acum nu ati facut publice aceste cheltuieli, de ce nu prezentati documentele contabile si pentru 2013 din care sa reiasa ca ati platit taxele si impozitele pentru concursurile organizate de dvs anul trecut.Aveti contract cu arbitri de le platiti impozitul pe venituri?Daca ati monopolizat doua baltii din baltile de top din Romania, asta nu insemna ca puteti sa ne prostiti in fata.Anul trecut cate concursuri ati anulat?Cate concursuri s-a desfasurat cu un nr mai mic de echipe?De ce?

ps:daca tot ati deschis subiectul poate ne atasati si noua factura cu taxa pentru balta la Cupa Iernii -2013
cheltuielile cu tot cu tva si impozit, etc nu depasasec 27000lei la Crapmania 2014 :wink:
Bah niebunule din coceni,de ce nu ai sange in instalatie sa comentezi cu numele adevarat?Mi-e sila de sifoane imperiale care din crasa neputinta de a organiza ceva sau din penibilul fapt ca nu stie decat cu magarii ,cum sa castige niste clienti ,fac afirmatii total aiurea si deplasate. Atata timp cat pescuitul in regim de concurs,nu este recunoscut in Romania,se vor tine renumitele braile in care un grup foarte mare de prieteni se aduna si se intrec pe o balta. Mor bah nene pe jigodii de josnica factura.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

RazvanG scrie:Bah niebunule din coceni,de ce nu ai sange in instalatie sa comentezi cu numele adevarat

:lol: :lol: :lol: , alta domnisoara constipata :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

joker_x

Mesaj de joker_x »

Vladut Mateianu scrie:
joker_x scrie: Stau si ma minunez ce se scrie pe aci...D-le Mateianu, sunteti un adevarat guru, un adevarat exemplu de urmat in organizarea de concursuri de pescuit la crap in Romania, daca nu organizati dvs. concursuri noi ramaneam in intuneric si nu mai stiam ce este acela un concurs.Vizavi de cheltuielile pe care le-ati postat pe prima pagina" mai taie din ele dale draq", chiar ne credeti pe toti prosti.De ce pana acum nu ati facut publice aceste cheltuieli, de ce nu prezentati documentele contabile si pentru 2013 din care sa reiasa ca ati platit taxele si impozitele pentru concursurile organizate de dvs anul trecut.Aveti contract cu arbitri de le platiti impozitul pe venituri?Daca ati monopolizat doua baltii din baltile de top din Romania, asta nu insemna ca puteti sa ne prostiti in fata.Anul trecut cate concursuri ati anulat?Cate concursuri s-a desfasurat cu un nr mai mic de echipe?De ce?

ps:daca tot ati deschis subiectul poate ne atasati si noua factura cu taxa pentru balta la Cupa Iernii -2013
cheltuielile cu tot cu tva si impozit, etc nu depasasec 27000lei la Crapmania 2014 :wink:
Ce rost are sa-ti rapsund daca tu le sti pe toate ? Totusi, ti-as fi raspuns la cateva puncte unde vorbeste doar frustrarea din tine, dar asta doar dupa ce voi sti cu cine dialoghez.... :wink: Sunt satul si eu de fatalai care isi ascund neputinta in spatele unei clone, de aceea te invit sa-ti vezi tu de Sulimanu tau si de Marinita si lasa gargara ieftina pe aici....
scuze am uitat sa ma prezint, Florian este numele meu, userul si poza din avatar reprezinta cu totul altceva, daca nu ai inteles.
Florian Serban

joker_x

Mesaj de joker_x »

RazvanG scrie:
joker_x scrie:
Vladut Mateianu scrie:Imi pare rau, dar asa vor trebui sa arate in viitor concursurile !
La final de an voi face chiar si [ublica contabilitatea clubului Senior Crap, nu am nimic de ascuns.
Totusi, sunt curios cati dintre organizatorii noi, aparuti ca ciupercile dupa ploaie, imi vor urma exemplul...asa cum m-au copiat cu toate pana acum ! :mrgreen:
Stau si ma minunez ce se scrie pe aci...D-le Mateianu, sunteti un adevarat guru, un adevarat exemplu de urmat in organizarea de concursuri de pescuit la crap in Romania, daca nu organizati dvs. concursuri noi ramaneam in intuneric si nu mai stiam ce este acela un concurs.Vizavi de cheltuielile pe care le-ati postat pe prima pagina" mai taie din ele dale draq", chiar ne credeti pe toti prosti.De ce pana acum nu ati facut publice aceste cheltuieli, de ce nu prezentati documentele contabile si pentru 2013 din care sa reiasa ca ati platit taxele si impozitele pentru concursurile organizate de dvs anul trecut.Aveti contract cu arbitri de le platiti impozitul pe venituri?Daca ati monopolizat doua baltii din baltile de top din Romania, asta nu insemna ca puteti sa ne prostiti in fata.Anul trecut cate concursuri ati anulat?Cate concursuri s-a desfasurat cu un nr mai mic de echipe?De ce?

Bah niebunule din coceni,de ce nu ai sange in instalatie sa comentezi cu numele adevarat?Mi-e sila de sifoane imperiale care din crasa neputinta de a organiza ceva sau din penibilul fapt ca nu stie decat cu magarii ,cum sa castige niste clienti ,fac afirmatii total aiurea si deplasate. Atata timp cat pescuitul in regim de concurs,nu este recunoscut in Romania,se vor tine renumitele braile in care un grup foarte mare de prieteni se aduna si se intrec pe o balta. Mor bah nene pe jigodii de josnica factura.
nu vreau sa castig nici un client, oricum tu nu ai inteles nimic, spor la braile in continuare.
Florian Serban

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

joker_x scrie:
scuze am uitat sa ma prezint, Florian este numele meu, userul si poza din avatar reprezinta cu totul altceva, daca nu ai inteles.
nu ai tu cuvinte in repertoriu pe care sa nu le inteleg eu... :D
ptr. mine jocker=pacalici , iar pacalicii au alt rol...asa ca te rog sa lasi linia libera ptr discutii serioase cu oameni reali care chiar sunt interesati de concursuri, nu frustrati ca tine si alti paduchi la care invidia le-a ros creierii... :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

joker_x

Mesaj de joker_x »

Vladut Mateianu scrie:
joker_x scrie:
nu ai tu cuvinte in repertoriu pe care sa nu le inteleg eu... :D
ptr. mine jocker=pacalici , iar pacalicii au alt rol...asa ca te rog sa lasi linia libera ptr discutii serioase cu oameni reali care chiar sunt interesati de concursuri, nu frustrati ca tine si alti paduchi la care invidia le-a ros creierii... :twisted:
Stai linistit ca am destule cuvinte in repertoriu,nu am nici o frustrare vizavi de tine si de concursurlile organizate de tine si nu sunt invidios ca nu am de ce sau cumva nu mai ai clienti pentru concursurile viitoare sau tie frica ca o sa vina Popescu de la federarie in control si o sa trebuiasca sa justifici cheltuelile clubului si dintr-o data ai devenit un bun contribuabil.Ce am scris eu in primul post nu ti s-au parut intrebari pertinente sau pana acum sa lucrat la negru?Pune un scan cu o factura pe care ai achtitat-o tu pentru o balta din Romania pe care ai organizat concursurii, daca ca nu lasa-ne cu vrajela asta ieftina ca tu platesti impozite la stat si tva.Tii un pariu cu mine ca la sfarsitul anului 2014 nu o sa postezi nici un bilant sau vre un document contabil din care sa reiasa ca tu ai platit impozite si tva pentru organizare de concursurii.Chiar crezi ca e asa greu sa afli costurile reale ale unui concurs de pescuit, oricare ar fi organizatorul sau locatia lui.
Nu te obosi sa imi raspunzi, ca tu esti pre destept pentru noi "prostimea".
Florian Serban

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu generaliza, "prostimea" de care pomenesti esti doar TU si altii de teapa ta, FRUSTRATI , care sunteti preocupati doar de ce se intampla in alte curti...

As face pariu cu tine, mai ales ca intre timp am aflat si cine esti, doar ca astept sa-ti declini public identitatea, ca un barbat adevarat ! Sau ma insel ? :roll:
CS SENZOR

joker_x

Mesaj de joker_x »

Vladut Mateianu scrie:Nu generaliza, "prostimea" de care pomenesti esti doar TU si altii de teapa ta, FRUSTRATI , care sunteti preocupati doar de ce se intampla in alte curti...

As face pariu cu tine, mai ales ca intre timp am aflat si cine esti, doar ca astept sa-ti declini public identitatea, ca un barbat adevarat ! Sau ma insel ? :roll:
m-am prezentat mai sus.
Florian Serban

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

joker_x scrie:......Chiar crezi ca e asa greu sa afli costurile reale ale unui concurs de pescuit, oricare ar fi organizatorul sau locatia lui.......
Pai i-a sparge tu gheata si pune-ne si noua pe forum lista cu cheltuieli, cu chitante si facturi ptr. concursurile pe care le cunosti sau la care ai participat ! M-ar interesa in mod deosebit toata documentatia de la WCC, unde se duc pescarii ca la mormantul sfant si unde Ros Honney are cceva retineri in a isi justifica public cheltuielile. Mai era un domn p-aici care afiurma ca el si altii nu mai vin la concursurile Senior pana nu afiseaza Vladut lista cu cheltuieli...eu sunt curios, cand se duc in alta parte, in Ungaria, Serbia, Moldova, li-i se afiseaza lista aia cu cheltuieli inainte ?... in Serbia, la celebrul concurs de anul trecut, le-a afisat cineva vre-o lista ? De ce in Romania pescarii fac gura din orice, iar cand trec granita accepta, tac si lasa capul in pamant daca li-i se intampla acelasi lucru ? Daca nu posta Vladut topicul asta, mureau unii sufocati de atatea intrebari ... si tot nu e bine !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu tata, prezentarea ta se face cam asa :

ma numesc Serban Florian, sunt organizator de concursuri , chiar un pescar talentat tinand cont ca ai castigat si locul 1 si captura(bani cash) la concursul organizat tot de tine la Tandarei, am timp liber mult si sunt frustrat ca lui Vladut Mateianu ii merg toate bine si mai are si sange in el sa faca publice cheltuielile....
Asa da, barbate ! :wink: Ia publica tu lista cu cheltuielile de la concursul organizat la Tandarei sau la Sulimanu ! Hai, curaj...

PS Mai vrei sa faci cupa tnt la sulimanu ? :mrgreen:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”