CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de George-Alexandru »

Intreb si eu pt ca nu stiu alte tari cum aleg lotul,prin ce sistem?
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

calificari 2006, pe echipe de 2, echipa vladeanu-mateianu la cutite cu echipa gogu-piticu...in final se califica amandoua, iar in portugalia merg pe aceeasi strategie si dispar orice divergente intre aceste doua echipe, mai mult, ajung la concluzia ca e bine sa aiba aceleasi abordare si anul urmator fac parte din acelasi lot.

nu exista sa nu te-nghiti cu coechipierii cand e vorba de cm., daca esti un om normal.

lasi dracului toate orgoliile si-ti vezi de traba si de interes, adica locul 1, altfel...chiar ca nu esti normal, dar ipoteza asta utopica, zic eu, e valabila si-ntr-un lot de 8.

@ vladeanu

mai omule, tu crezi ca daca, ipotetic, ai fi capitanul unei echipe din care fac parte si cotelici si eu, ar fi vreunul tampit sa faca altceva decat ce-ai spune tu, doar asa ca nu te pot suferi ??? :lol: grsit, iti spun eu !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dan Mitranescu scrie:
In sistemul propus cu echipe de 2 cu 5 manse ,dintre care prima eliminatorie, fara finala este chiar benefica prezentarea cat mai multor ochipe "la sacrificiu" pentru ca singurul lor sacrificiu este cel financiar.

Cu aceasta ocazie propun o taza de participare de 500 E din care sa nu se returneze nimic indiferent de rezultat. In felul acesta se strang si bani suficienti si se pot accepta cu placere echipe care vin "la sacrificiu".
5 manse -500 euro =20 zile de pescuit :!: si sa mai si ramana bani pentru lot :!: :?:
Nu stim cat vor costa baltile [cred ca unii din patroni ne vor taxa putin sau deloc ,altii ...........]
Cat ne vor costa arbitrii :?: pentru ca nu cred ca vor face munca voluntara [transport ,mancare ,racoritoare ]
Ca sa obtinem un pret bun sau gratuitate la balti cred ca ar trebui propus proprietarilor de balti sa ne lase la pescuit luni-joi ,pentru ca oricata bunavointa ar avea si oricat de baiat bun este ...........de joi pana dumineca ar face si el un ban pentru ca vara este scurta .
CRED CA MAI TREBUIE GANDIT ,ORICUM TAXA NU SE VA FIXA DECAT DUPA CE SE VOR STABILI LACURILE SI IMPLICIT VORBIT CU PATRONII DE BALTI .
CU CAT MAI MULTE MANSE CU ATAT TAXA DE PARTICIPARE VA FI MAI MARE . :idea: :idea:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cm 2007 serbia, crapii prinsi de echipa romaneasca sunt trecuti in fisele rusilor...zvonco se prinde, ia problema in mana, se ciondaneste cu arbitrii in limba lor si clarifica lucrurile...oare zvonco-l citise neaparat pe Mirolad Pavic, sau doar stia sarbeste si i-a fost deajuns ?!?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Am o singura intrebare D-le Oana - construiti si va consultati cu privire la un sistem competitional , pentru toti pescarii din Romania . Este OK - si asta e drumul ! Va felicit !

Dar v-ati gindit vreun moment ca daca pina in primavara "Federatia" nu va fii aprobata , puteti organiza aceste calificari degeaba ???? Din cite stiu eu la nivel de conducere AGVPS exista o tendinta clara de disociere a federatiei ( care practic ii scoate pe ei din joc !! ) si lotul national la CM ( pe care ei il prezinta si inscriu pescarii la CIPS , in virtutea dreptului de membru fondator , alaturi de Cehia si Italia ! ) .
Cum va puteti pune obrazul pe niste ipoteze de lucru nesigure ? Sunt alegeri , vin altii la putere , lucrurile treneaza , samd ! CE ne facem cu oamenii astia daca si platesc si pescuiesc si se mai si califica unii dintre ei - si la inscriere - pleaca lotul ales de AGVPS pe baza unor experiente anterioare ??????
Sunteti sigur ca aceasta Federatie , care momentan nu exista , va putea prelua pregorativele unei institutii ca AGVPS - recunoscuta prin lege , drept de importanta nationala si singura recunoscuta de catre organizatiile internationale , ca reprezentant al tarii noastre .
Nu vreau sa atac pe nimeni , dar simt ca este de datoria mea sa precizez colegilor pescari , anumite chestiuni , mai putin cunoscute de publicul larg , care pot influenta decisiv o anumita optiune .

PS- va asigur ca am scris aceasta postare fara sa beau Vodca cu Cola :lol: :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

presupunand ca gasim balti "moca", ipoteza:
36 echipe in prima mansa x 250 e = 9000 e. manse eliminatorie, raman 18 echipe x 3 manse x 250e = 13500 e. total 22500 e...s-ar putea sa ajunga !?!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Val

valerica, eu nu cred ca pe agvps ii intereseaza sa faca ei echipa pt cm.

ei vor sa organizeze cineva calificari, iar daca apcr lasa federatia (in formare) sa le organizeze, sar putea ca agvps-ului sa nu-i pese si sa inscrie echipa pe care o scoate federatia.

nu cred ca au ceva cu noua federatie, mai ales ca aceasta a recunoscut agvps ca for tutelar in relatia cu fips...cel putin asa stiu eu.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

asta ar fi o treaba... noi sa ne umplem de...discutii, sa ne ciondanim pe aici, sa iasa ceva pina la urma (ce-o iesi), si sa zica AGVPS stai ca nu-i asa pleaca la mondiale ala, ala si cu ala ca s-au calificat in etapa finala de la "Rustic". Probabil ca se va vorbi din timp si varianta in care lucrurile raman ca anul trecut si tot AGVPS ar avea dreptul sa inscrie echipa Nationala la CM.

@ cornel serbu

sincer n-am stiut ca andrei cu vladut erau in disensiuni cu gogu si piticu... daca e asa si lucrurile au evoluat in sensul cunoscut, inseamna ca se poate si asa.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornelserbu scrie:presupunand ca gasim balti "moca", ipoteza:
36 echipe in prima mansa x 250 e = 9000 e. manse eliminatorie, raman 18 echipe x 3 manse x 250e = 13500 e. total 22500 e...s-ar putea sa ajunga !?!
Presupunand ........balti...........arbitrii.........logistica .......

O varianta ----------5 manse .........20 zile
O varianta ............4 manse .........16 zile
Deja varianta lui Cornel Serbu inseamna 1000 euro de echipa :idea: :!:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

inca o data, eu nu sustin ca sistemul individual nu ar fi indicat!

pt. dan mitranescu care imi pune tot felul de intrebari despre "marea filozofie" a pescuitului in formula de 8+1+1 (si pt cotelici si serbu) am sa punctez cateva probleme de care m-am lovit sau pe care le-am intalnit si vazut.

- cine e rezerva si cine titular.

- acceptarea unei strategii in care pescarii nu cred.

- stari emotionale deosebite traversate inainte sau in timpul concursului.

- imposibilitatea adaptarii la un colectiv, la un grup, la o echipa.

si mai sunt.

cotelici gaseste imediat solutia unei abateri (cazul serbiei) si vorbeste de suspendari pe ani intregi.
prea tarziu, concursul e compromis.

desigur, pescuitul de competitie presupune 2 oameni, un stand si niste apa in fata lor. cine prinde mai mult castiga.
totusi, pe lumea asta sunt mii de pescari foarte, foarte priceputi, si numai o mana de castigatori ai unui titlu mondial.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”