CN 2014!!!

In acest forum pot scrie doar persoanele cu identitatea confirmata.
Încuiat
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2014!!!

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: ...dilaog putem avea oricand, poate si sub alte forme.
Ok, hai sa incercam. poti sa explicit ce inseamna:

In acest sens, fiecare Subcomisie va avea autonomie decizionala...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

exact cum citesti, dragul meu.
The One Team

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...despicati "firul" sa se inteleaga CE si CUM...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vali Vesa scrie:De fapt, am incercat un dialog cu AV, la care initial mi-a raspuns

Vali Vesa scrie:

Andrei,

Tu stii foarte bine ce inseamna independenta pentru care s-a luptat raposatul Cornel Rosioru, Dumnezeu sa-l ierte. Si dupa aceea tu.

Vreau o structura care sa se ocupe de organizarea calificarilor pentru CM cu tot ce inseamna asta, inclusiv cautarea de sponsori pentru acoperirea cheltuielilor legate de participarea la CM si de ce nu, daca se poate, si pentru acoperirea unor cheltuieli legate de desfasurarea calificarilor. Si stiu ca se poate, CR, tu si CS ati demonstrat asta.

Din pacate, in 2012 si 2013 nu s-a facut nimic in acest sens.

Vreau o structura cu conducatori CAPABILI sa faca asta. Nu doar sa spuna, am cautat, dar n-am gasit. Pai daca n-ai gasit inseamna ca nu esti capabil si trebuie sa lasi pe altul.

Vreau o structura in care sa ne putem alege conducatorii si pe care sa putem sa-i tragem la raspundere.

Vreau o structura in care hotararile pe care le luam noi, cluburile participante, sa fie lege, asa cum era pe vremea lui CR.

Vreau o structura transparenta si corecta.

Vreau o structura care sa ne lase sa pescuim, nu sa ne impuna norme importate prin "copy/paste" din regulamentele altor discipline, cu adevarat sportive. Vreau sa pescuim ca "amatori" nu ca profesionisti, ca nu ne asiguram traiul de pe urma pescuitului.

Vreau o structura care sa nu conditioneze afilierea la ea de obtinerea sau nu a vestitului CIS. Tu stii, iar, foarte bine de ce unele cluburi au CIS-ul. Nu pentru ca ne place noua sa-l avem, ci pentru ca asa am stabilit atunci cand am vrut sa facem federatie.

Si vreau mai multe, dar nu am timp acum. Poate mai tarziu...

Unquote

AV raspunde

eu cred ca se poate rezolva...
tot ce zici tu aici si multe alte lucruri in plus.

+++

Dupa care a inchis topicul. Halal dialog :evil:
Draga Vali , ,cat timp a trait Rosioru .... toate problemele tale erau rezolvate si cei care au pescuit pe vremea aia stiu chestia asta .. Din pacate TOTI , v-ati indreptat asupra mea si a lui Vladeanu care aveam la vremea aia putintza sa o tinem asa cum era .... Unde s-a ajuns acum nu e problema mea , si vorbesc pentru mine , strict , este problea voastra ca intotdeauna v-ati crezut mai sus de orice , lege, autoritate , aducator de sponsorizari , samd .... De ce va plingeti acum ? Ce se mai poate face ?
De ce intotdeauna au fost de vina Rosioru , Vladeanu sau Pangica ? Si voi niciodata ? Cum puteti sa va arogati numai drepturi si implicare deloc ?
Cu drag comandante , te respect , iti scriu tie ca sunt sigur ca esti printre putinii care si intelegi .

viorel dulamita
pescar de competitie

@d=l Val Pangica
...puteti sa ne spuneti ce s-a discutat si s-a hotarit la Alba Iulia, in legatura cu desfasurarea CN 2014...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

viorel dulamita scrie:@d=l Val Pangica
...puteti sa ne spuneti ce s-a discutat si s-a hotarit la Alba Iulia, in legatura cu desfasurarea CN 2014...
Viorele te respect si sti ca imi esti drag , dar nu fortza lucrurile .... habar nu am ce s-a discutat acolo , eu am fost al vinatoare de mistret in jud Olt , ma doare fix in ... de ce se va face ... disperarea voastra o inteleg , eu am tot scris ca aici ajungem , de acum incolo cautat-va cluburi de pescuit si faceti-va un dru la Alba .. Cu respect ..

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Admin

Lasa si posibilitatea de a modifica ceva , ca scriem repede si mai sarim litere ............... parem analfabeti si zau ca nu e cazul ....

viorel dulamita
pescar de competitie

Val scrie:
viorel dulamita scrie:@d=l Val Pangica
Viorele te respect si sti ca imi esti drag , dar nu fortza lucrurile .... habar nu am ce s-a discutat acolo , eu am fost al vinatoare de mistret in jud Olt , ma doare fix in ... de ce se va face ... disperarea voastra o inteleg , eu am tot scris ca aici ajungem , de acum incolo cautat-va cluburi de pescuit si faceti-va un dru la Alba .. Cu respect ..
...in cazul asta ne inviti la o tocanita :wink: , eu vin cu horinca :D ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Imagine

De mistretz ...afumati ...

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

zic eu ca va cramponati inutil de repusia fata de acest personaj numit popescu si scapti printr degete esentialul...
dpv personal consider ca popescu ,cel putin pana acum si ceva vreme de acum inainte ,este indispensabil in organigrama acestei federatii...nu vad pe nimeni dintre cei implicati in acest fenomen, care sa dispuna de "soriciul" lui popescu...poate material se gaseau sustinatori,dar nu vad pe nimeni dispus sa piarda ceva ani prin tribunale,sa fie dat afara pe usa si sa intre pe geam si sa stea cu caciula in mana pe la toate usile institutiilor statului...din ce motiv a facut-o,chiar nu ma intereseaza...pana la urma ,conteaza daca banii pe permisele de pescuit ajung la anpa,agvps sau la popescu?barem sa ajunga la popica...
ca e greu de digerat..ok,dar eu zic ca ar fi timpul sa acceptati aceasta realitate...pe mine personal ma doare fix la bascheti ca pe presedintele federatiei il cheama...popescu...basescu sau isarescu...exact cum nu m-a interesat nici in toti anii care au trecut ,ca il cheama selaru,bentu sau orhei pe presedintele agvps...atata timp cat fiecare disciplina va avea un presedinte si o comisie care sa se ocupe de tot ce inseamna organizare interna,popescu poate sa fie si presedintele tarii... :wink:
pe mine unul ma preocupa alte aspecte...cine va face parte din stafful subcomisiei crap(presedinte am inteles ca deja a fost numit) sau ideea de selectioner,idee care personal mi se pare o mare utopie...anyway,nu prea mai conteaza ,mai mult ca sigur de la anul ma voi retage din activitatea competitonala...dar cine stie...
oricum ,eu zic,ca mai bine va relaxati un pic, faceti o perioada abstractie de popescu si incercati un dialog concret cu vladeanu...posibil ca viitorul sa nu fie atat de negru pe cat pare :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DESPRE COMPETITII FARA CLONE”