Ok, hai sa incercam. poti sa explicit ce inseamna:andrei vladeanu scrie: ...dilaog putem avea oricand, poate si sub alte forme.
In acest sens, fiecare Subcomisie va avea autonomie decizionala...
Ok, hai sa incercam. poti sa explicit ce inseamna:andrei vladeanu scrie: ...dilaog putem avea oricand, poate si sub alte forme.
Draga Vali , ,cat timp a trait Rosioru .... toate problemele tale erau rezolvate si cei care au pescuit pe vremea aia stiu chestia asta .. Din pacate TOTI , v-ati indreptat asupra mea si a lui Vladeanu care aveam la vremea aia putintza sa o tinem asa cum era .... Unde s-a ajuns acum nu e problema mea , si vorbesc pentru mine , strict , este problea voastra ca intotdeauna v-ati crezut mai sus de orice , lege, autoritate , aducator de sponsorizari , samd .... De ce va plingeti acum ? Ce se mai poate face ?Vali Vesa scrie:De fapt, am incercat un dialog cu AV, la care initial mi-a raspuns
Vali Vesa scrie:
Andrei,
Tu stii foarte bine ce inseamna independenta pentru care s-a luptat raposatul Cornel Rosioru, Dumnezeu sa-l ierte. Si dupa aceea tu.
Vreau o structura care sa se ocupe de organizarea calificarilor pentru CM cu tot ce inseamna asta, inclusiv cautarea de sponsori pentru acoperirea cheltuielilor legate de participarea la CM si de ce nu, daca se poate, si pentru acoperirea unor cheltuieli legate de desfasurarea calificarilor. Si stiu ca se poate, CR, tu si CS ati demonstrat asta.
Din pacate, in 2012 si 2013 nu s-a facut nimic in acest sens.
Vreau o structura cu conducatori CAPABILI sa faca asta. Nu doar sa spuna, am cautat, dar n-am gasit. Pai daca n-ai gasit inseamna ca nu esti capabil si trebuie sa lasi pe altul.
Vreau o structura in care sa ne putem alege conducatorii si pe care sa putem sa-i tragem la raspundere.
Vreau o structura in care hotararile pe care le luam noi, cluburile participante, sa fie lege, asa cum era pe vremea lui CR.
Vreau o structura transparenta si corecta.
Vreau o structura care sa ne lase sa pescuim, nu sa ne impuna norme importate prin "copy/paste" din regulamentele altor discipline, cu adevarat sportive. Vreau sa pescuim ca "amatori" nu ca profesionisti, ca nu ne asiguram traiul de pe urma pescuitului.
Vreau o structura care sa nu conditioneze afilierea la ea de obtinerea sau nu a vestitului CIS. Tu stii, iar, foarte bine de ce unele cluburi au CIS-ul. Nu pentru ca ne place noua sa-l avem, ci pentru ca asa am stabilit atunci cand am vrut sa facem federatie.
Si vreau mai multe, dar nu am timp acum. Poate mai tarziu...
Unquote
AV raspunde
eu cred ca se poate rezolva...
tot ce zici tu aici si multe alte lucruri in plus.
+++
Dupa care a inchis topicul. Halal dialog
Viorele te respect si sti ca imi esti drag , dar nu fortza lucrurile .... habar nu am ce s-a discutat acolo , eu am fost al vinatoare de mistret in jud Olt , ma doare fix in ... de ce se va face ... disperarea voastra o inteleg , eu am tot scris ca aici ajungem , de acum incolo cautat-va cluburi de pescuit si faceti-va un dru la Alba .. Cu respect ..viorel dulamita scrie:@d=l Val Pangica
...puteti sa ne spuneti ce s-a discutat si s-a hotarit la Alba Iulia, in legatura cu desfasurarea CN 2014...
...in cazul asta ne inviti la o tocanitaVal scrie:Viorele te respect si sti ca imi esti drag , dar nu fortza lucrurile .... habar nu am ce s-a discutat acolo , eu am fost al vinatoare de mistret in jud Olt , ma doare fix in ... de ce se va face ... disperarea voastra o inteleg , eu am tot scris ca aici ajungem , de acum incolo cautat-va cluburi de pescuit si faceti-va un dru la Alba .. Cu respect ..viorel dulamita scrie:@d=l Val Pangica
...puteti sa ne spuneti ce s-a discutat si s-a hotarit la Alba Iulia, in legatura cu desfasurarea CN 2014...