CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Mesaj de Gabi Tomulescu »

daca asa s-a votat ...asa sa fie...doar e la fel pentru toata lumea..
dar deja apar vicii...treaba asta cu capitanul v-a genera in anumite conditii o "tiganie" de nedescris. dar ma bucur intr-un fel ca s-a votat sistemul asta ca sa putem face niste diferente de competitivitate. un lucru corect m-i s-ar parea sa se aleaga capitanul de pe acum...sau nu pentru ca acest lucru ar indeparta echipe care nu l-ar agreea pe respectivul (si acest lucru nu se doreste)...sa fie cum o fi...dar mare atentie ca sunt fosrte multi pescari cu foarte multe "aere" in cap care in cazul calificarii nu se vor supune nici unei strategii comune sau a unor decizii luate de capitan...pe principiul ..."ma inveti/invatati tu/voi pe mine sa pescuiesc. eu m-am calificat si o sa fac ce stiu"...da' o sa fie misto!...iar despre alegerea obiectiva a nadei cu care o sa se pescuiasca la CM nici nu vreau sa va mai spun...

Concluzia---un capitan cu experienta si cu rezultate in pescuitul competitional de crap este vital.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cipica
Partener Crapmania.ro

capitan

Mesaj de cipica »

Bine punctat Gabi!!! Eu am urlat acum vreo luna in legatura cu capitanul dar discutia a degenerat.

cipibm

Mesaj de cipibm »

Eu am mai spus-o si acum o repet:"eminenta cenusie"VLADEANU capitan! Nu spun ca are toate atuurile,dar are toate"ingredientele".

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

sandu p scrie:de ce nu-si aleg capitanul cele 4 echipe calificate ?
Sandu,

Sa spunem (e posibil, nu?) ca se califica o echipa din Oradea, una din Piatra Neamt, una din Bucuresti si una din Constanta ( :mrgreen: ). Cum isi aleg capitanul? Doua echipe il vreau pe X si celelalte doua pe Y. Ce faci? Incep deja animozitatile inca inainte de a fi o echipa???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

gabi scrie: ...sunt fosrte multi pescari cu foarte multe "aere" in cap care in cazul calificarii nu se vor supune nici unei strategii comune sau a unor decizii luate de capitan...pe principiul ..."ma inveti/invatati tu/voi pe mine sa pescuiesc. eu m-am calificat si o sa fac ce stiu"...da' o sa fie misto!...iar despre alegerea obiectiva a nadei cu care o sa se pescuiasca la CM nici nu vreau sa va mai spun...
Asta ar fi cea mai mare tampenie :evil: Cat esti in stand, iti vezi de pescuit, n-ai timp sa te uiti in stanga si-n dreapta sa vezi ce fac ceilalti. Capitanul trebuie sa umble pe balta si sa adune informatii si la sugestia lui schimbi ceva ce nu merge bine. El poate sa-si formeze o idee de ansamblu in timpul competitiei. Sa nu asculti capitanul ar fi o prostie! Aerele de vedete nu prea au ce cauta intr-o echipa.

Oricum responsabilitatile fiecarui membru al lotului (inclusiv conducator de delegatie si capitan) vor fi foarte bine stabilite. Inclusiv chestia cu nada.

Eu sper ca o sa iasa bine, ca doar suntem oameni cu mintea la cap.

dinu

Mesaj de dinu »

cornel rosioru scrie:
dinu scrie:de ce nu s-a ales hobaia in loc de milotina???????

hobaia este o balta cunoscuta de majoritatea pescarilor de crap si este bine echilibrrata.

hobaia a apartinut vechi dictaturi. :?: :lol:

Alte propuneri n-au fost sau victor oana a propus si cluburile au votat???

Poate cineva din lumea crapului sa compare hobaia cu milotina???

aha, inteleg oana este certat cu pasat

sandu p

Mesaj de sandu p »

azi am stat aproape toata ziua si am urmarit sedinta presedintilor de club pe infopescar,cred c-a fost cea mai prolifica adunare care a 'sarit' in ajutorul pescarilor care vor sa faca performanta.Felicitari tuturor participantilor!
Problema spinoasa,cea a alegerii capitanului,n-are decat 2 variante,sorin rudeanu sau andrei vladeanu,echipele finaliste pot vota capitanul de comun acord,jumatate plus unul,obligati sa se supuna majoritatii.
Anul viitor vom participa cu cea mai la mondiale cu echipe care nu au experienta si vom avea neaparat de un capitan cu 'carte'in competitiile mondiale;cine nu accepta ,nu participa la calificari!
pariu ca vor fi peste 70 de echipe participante la calificari...
CARP IS NOT CRAP.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Da Sandu, s-a votat in mod democratic. Asa s-a votat si alegerea/numirea capitanului. Au fost 6 voturi din 10 pentru ca acesta sa fie desemnat de dl Oana la finala de la Tancabesti.
Un singur lucru nu s-a votat: daca sa puncteze tenul sau nu. Dl Oana a spus ca tenul punctand in regulamentele internationale trebuie sa ramana. No comments...

victorash

Mesaj de victorash »

eu as propune un "lot" de capitani/coordonatori ..avand in vedere rezultatele anterioare anului 2009 -1 coordonator cu experienta din partea vechii echipe , 1 coordonator din partea federatiei si un coordonator ales prin vot de cele 4 echipe..3 capete gandesc strategia mai bine decat unul singur.. :D ..

Mary2005

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Mesaj de Mary2005 »

andrei vladeanu scrie:
mansa 1 (Milotina) - 15 - 18 iunie 2009

pe Milotina intra minim 40 echipe ?
CS Natural Carp

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”