Iarna cam greuta la voi acolo GenesicaGenes Florin scrie:Nu este de joaca cu cerealele preparate.
Cate bordeie atâtea obiceie...
Astept sa ma contraziceti cat de curand, dupa iarna asta greuta.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Iarna cam greuta la voi acolo GenesicaGenes Florin scrie:Nu este de joaca cu cerealele preparate.
Cate bordeie atâtea obiceie...
Astept sa ma contraziceti cat de curand, dupa iarna asta greuta.
Cam grea, dar sa vedem ce va urma....Ungureanu Bogdan scrie:Iarna cam greuta la voi acolo GenesicaGenes Florin scrie:Nu este de joaca cu cerealele preparate.
Cate bordeie atâtea obiceie...a
Astept sa ma contraziceti cat de curand, dupa iarna asta greuta.
de vreo trei ani pentru nadit eu din asta folosesc. ieftin si bun(cica ceva draq de aroma din aia buna se extrage din unt ranceddoncostel20 scrie:Interesant si simplu modul de preparare a porumbului.Sa inteleg ca majoritatea lichidului pt.muiatul boabelor il reprezinta laptele?Dupa o luna sunt destul de moi si sunt bune de pescuit inteleg?Au dat rezultate sau mai bine zis ai fost multumit in partidele tale de pescuit? Merci.catalinSM scrie:Cand da caldura iei un butoi de 100 l, pui cam trei sferturi din el porumb, lapte cat sa-l acopere, lasi sa traga 3,4 zile, acoperi iar cu lapte si dupa ce trage si pe asta completezi cu apa de la fantana sau din balta.
dupa o luna e gata si merge bine si pe balta de la Ianculesti Satu Mare.
De ramane e bun si de pa un an pe altul.
aveti grija cu manipularea ca daca pica zeama prin masina nu mai scoti mirosul.
Ok merci!catalinSM scrie:de vreo trei ani pentru nadit eu din asta folosesc. ieftin si bun(cica ceva draq de aroma din aia buna se extrage din unt ranceddoncostel20 scrie:Interesant si simplu modul de preparare a porumbului.Sa inteleg ca majoritatea lichidului pt.muiatul boabelor il reprezinta laptele?Dupa o luna sunt destul de moi si sunt bune de pescuit inteleg?Au dat rezultate sau mai bine zis ai fost multumit in partidele tale de pescuit? Merci.catalinSM scrie:Cand da caldura iei un butoi de 100 l, pui cam trei sferturi din el porumb, lapte cat sa-l acopere, lasi sa traga 3,4 zile, acoperi iar cu lapte si dupa ce trage si pe asta completezi cu apa de la fantana sau din balta.
dupa o luna e gata si merge bine si pe balta de la Ianculesti Satu Mare.
De ramane e bun si de pa un an pe altul.
aveti grija cu manipularea ca daca pica zeama prin masina nu mai scoti mirosul.)