Adresa FIPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Adresa FIPS

Mesaj de Vladut Mateianu »

Campionatul AGVPS 2014

5- 8 iunie 2014 – etapa I de campionat
26-29 iunie 2014 – finala campionatului 2014

In functie de decizia Cips -daca se tine sau nu CM in Romania- vom reveni si asupra locatiei.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cornel Baciu

Adresa FIPS

Mesaj de Cornel Baciu »

Numele meu este Cornel si sunt din Bacau.Nu sunt un pescar de competitie,sunt doar unul amator care imbratiseaza de foarte multi ani stilul C&R.Singurul peste pe care il consum este doar pastravul cumparat.
Urmaresc cu mare interes toate forumurile de pescuit importante din Romania de foarte multi ani dar niciodata nu am intervenit in scris,preferand doar sa discut cu prietenii pescari problemele dezbatute aici.
Am vazut postand oameni superpatimasi dar si oameni echilibrati.
M-am inscris pe forum doar din dorinta de a posta echilibrat,avand de partea mea acea numita "imagine din elicopter"a fenomenului,fara a fi partizanul niciunei tabere.Singura balta unde pescuiesc atunci cand imi permite timpul liber este Horgesti.
Cam asta ar fi descrierea unei "clone".

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Scrisoarea MTS e categorica iar in ultimul paragraf spune ca "CIPS-ul, ca si un for international de specialitate, poate decide conditiile care trebuiesc indeplinite de catre Federatiile SPORTIVE nationale care solicita afilierea"
Iar manipulati baieti? Cam cat de "categoric" credeti voi ca poate fi mts-u' in relatiile cu fips? De cand explica mts fips-ului ce poate si ce nu poate, pe cine sa afilieze si pe cine nu etc? Si, asa cum bine a vazut si Cornel, nicaieri in statutul fips nu scrie ca membri pot fi doar federatii! Si nici nu sunt!

Trimiterea lotului la CM si organizarea CM (cand acesta vine in Romania) este prerogativa stricta a organizatiei afiliate, agreate si desemnate de catre fips! Cam asa ceva ar fi trebuit sa sune scrisoarea mts. Doar ca, o formulare de genul asta intra, ghinion, in contradictie cu legislatia idioata in vigoare care spune ca "numai federatia poate organiza competitii oficiale in Romania" (iar asta este rezultatul 100% al eforturilor popesciene). Deci, ghici ciuperca cum se dezamorseaza situatia? Legea trebuie schimbata si adaptata dupa regulamentele fips (cel putin in ceea ce priveste CM).

@Razvan
atunci sa fiti sigur ca-l ve-ti starnii si vom avea CM undeva prin Africa de Sus.
Daca nu va semna, sigur vom avea CM-ul in alta parte (si asta pentru multi ani d'acu-nainte), iar popescu isi va fi dat arama pe fata si va deveni transparent pentru toata lumea (inclusiv pentru cei care s-au lasat amagiti de promisiunile lui sa speram). Iar daca semneaza e istorie pentru CM! Ce crezi tu ca va face (fara "sa-l starnim" noi)? A, bineinteles ca noi ii dam "franghie si sapun", da' asta numai pentru ca el a tinut mortis sa se spanzure singur. Si uite ca e gata sa reuseasca. :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Eu sunt curios de altceva: care e pozitia lui Andrei Vladeanu vis-a-vis de ce trebuie sa faca federatia (sa semneze sau nu) si care ar fi sfatul sau catre popescu? In plus, acum, e o buna oportunitate sa vedem de cata autonomie si putere de decizie (convingere) detine "subcomisia de crap" '(vorbim de ea pentru ca in discutie e CM de pescuit la crap)!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Acum este momentul sa se vada structura federatiei .
In mod normal ,asa cum se lauda domnul popescu pe toate forumurile ,federatia este formata din 13 cluburi .....ei bine aceste cluburi ar trebui chemate intr-o adunare de urgenta si puse sa voteze ......oricare ar fi rezultatul votului acesta ar trebui facut public cu fiecare ce a votat ........daca nu se intampla asta inseamna ca acele cluburi care fac parte din federatie sunt niste marionete iar domnul popescu incalca legea luand hotarari de unul singur .
In mod cert este un moment destul de delicat in a lua o hotarare de unul singur mai ales ca timpul preseaza si nu cred ca domnul popescu va rata prilejul de a arata cat de roman este dumnealui .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cornel Baciu

Adresa FIPS

Mesaj de Cornel Baciu »

Sunt perfect de acord cu ce spune Ionut72.
Sa presupunem insa un scenariu (greu credibil)ca FRPS va ceda dreptul de organizare strict AGVPSR pentru ca sa nu se piarda sansa organizarii CM in Romania.
In schimb va solicita ca un act de bunavointa din partea AGVPS in contrapartida ,ca echipa inscrisa la CM de la Corbu sa fie desemnata in urma unui CN organizat de FRPS.
Credeti ca ar fi de acord AGVPS-ul? Sa fim seriosi.
Selaru a avut intotdeauna o pozitie autoritara si din pacate acasta atitudine este copiata si de Popescu.
Aceasta lupta gen "Tom si Jerry" va sacrifica din pacate acest CM.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cornel Baciu scrie:Sunt perfect de acord cu ce spune Ionut72.
Sa presupunem insa un scenariu (greu credibil)ca FRPS va ceda dreptul de organizare strict AGVPSR pentru ca sa nu se piarda sansa organizarii CM in Romania.
In schimb va solicita ca un act de bunavointa din partea AGVPS in contrapartida ,ca echipa inscrisa la CM de la Corbu sa fie desemnata in urma unui CN organizat de FRPS.
Credeti ca ar fi de acord AGVPS-ul? Sa fim seriosi.
Selaru a avut intotdeauna o pozitie autoritara si din pacate acasta atitudine este copiata si de Popescu.
Aceasta lupta gen "Tom si Jerry" va sacrifica din pacate acest CM.
se vede ca esti in fenomen doar din auzite...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cornel Baciu

Adresa FIPS

Mesaj de Cornel Baciu »

Am afirmat eu cumva ca sunt un fin cunoscator al adevarului absolut? Era vorba doar de un scenariu.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Din legea mult citata NR 69/2000

Art. 37

(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.

Plus, din Regulamentul FIPS

ORGANIZATION
-1- Official international competitions must be organized by national federations affiliated to C.I.P.S.

Parerea mea esta ca federatia NU POATE participa sau organiza evenimente sub egida FIPS-ED atata timp cat nu este afiliata la FIPS-ED.

Art. 38

(2) Federatiile sportive nationale se pot afilia la federatiile sportive internationale, la alte foruri europene sau mondiale, pe baza avizului dat de Ministerul Tineretului si Sportului.

Ok, avizul MTS a fost comunicat CIPS / FIPS-ED. Legea spune ca “se poate afilia” nu impune afilierea. Asa cum bine spune si MTS, CIPS decide conditiile de afiliere, iar afilierea are loc in urma VOTURILOR membrilor. In caz ca federatia va fi afiliata la congresul din Aprilie 2014 nu avem decat sa ne inclinam si sa-i uram mult succes.

Asa ca, dl Popescu, trimiteti scrisoarea solicitata? Ca pana in, eventual, Aprilie 2014 nu va puteti implica deoarece federatia nu este afiliata. Nu incercati sa faceti mai mult rau decat ati facut pana acum.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cornel Baciu scrie:Am afirmat eu cumva ca sunt un fin cunoscator al adevarului absolut? Era vorba doar de un scenariu.
@Cornel Baciu,
...si Diavolul s-a folosit de ingeri pana si-a atins scopul(scenariu).
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”