Abonament pescuit- Cat de ieftin sa fie ca sa merite?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Abonament pescuit- Cat de ieftin sa fie ca sa merite?

Mesaj de petre iulian »

Cred ca varianta cu :
-5 partide/12 ore
-10 partide /12 ore
-20 partide /12 ore

ar fi varianta ok cu specificatia ca posesorul abonamentului poate veni cu un prieten in banii abonamentului si daca mai ocupa un post ((prietenul ) ,se contabilizeaza la abonamentul titularului .....
Binenteles ca abonamentul este valabil numai daca este si titularul pe balta pt. ca el raspunde de invitat (prieten ) :wink:

Cred ca varianta asta o sa `vanda abonamente :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

bradlly

Mesaj de bradlly »

claudiue scrie:
bradlly scrie:Eu unul cred ca o varianta mai buna ar fi un "ticket de pescuit", inseriat si cu elemente de siguranta pe el, asemanator cu ticket de masa. Acesta poate sa fie pentru o partida de 24, 48 sau 72 ore, binenteles cu un pret preferential, iar pe verso sa fie trecute facilitatile si perioada de valabilitate.

Acest ticket sa poata fi comercializat prin 2,3 parteneri Senzor. Nu trebuie sa fie nominal si poate fi facut cadou, iar in momentul in care un pescar ajunge cu el pe balta, doar atunci sa-si completeze datele pe el. Ticketul sa poata fi verificat intr-o baza de date online legata de site-ul baltii.
De ce sa fie comercializat prin parteneri Senzor?
Aici nu se discuta despre Sulimanu...
Da, scuze, am citit topicurile cu Sulimanu si nu am fost atent.
APS Bucuresti
Alexandru Brad

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

petre iulian scrie:Cred ca varianta cu :
-5 partide/12 ore
-10 partide /12 ore
-20 partide /12 ore

ar fi varianta ok cu specificatia ca posesorul abonamentului poate veni cu un prieten in banii abonamentului si daca mai ocupa un post ((prietenul ) ,se contabilizeaza la abonamentul titularului .....
Binenteles ca abonamentul este valabil numai daca este si titularul pe balta pt. ca el raspunde de invitat (prieten ) :wink:

Chiar buna propunerea ta!
Critic echilibrat

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

e bine ca aprobam noi pescarii propunerile . Cred ca cel mai nimerit ar fi ca administratorii de balti sa ne propuna un sistem ca asa noi avem sute de pareri si propuneri .

claudiue

Mesaj de claudiue »

bradlly scrie:
claudiue scrie:
bradlly scrie:Eu unul cred ca o varianta mai buna ar fi un "ticket de pescuit", inseriat si cu elemente de siguranta pe el, asemanator cu ticket de masa. Acesta poate sa fie pentru o partida de 24, 48 sau 72 ore, binenteles cu un pret preferential, iar pe verso sa fie trecute facilitatile si perioada de valabilitate.

Acest ticket sa poata fi comercializat prin 2,3 parteneri Senzor. Nu trebuie sa fie nominal si poate fi facut cadou, iar in momentul in care un pescar ajunge cu el pe balta, doar atunci sa-si completeze datele pe el. Ticketul sa poata fi verificat intr-o baza de date online legata de site-ul baltii.
De ce sa fie comercializat prin parteneri Senzor?
Aici nu se discuta despre Sulimanu...
Da, scuze, am citit topicurile cu Sulimanu si nu am fost atent.
Ai o scuza...ca numai despre aia se discuta desi...nu ar fi multe de spus :wink:

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

-5 partide/12 ore
-10 partide /12 ore
-20 partide /12 ore

Postul asta ar trebui trecut in lista cu lectura obligatorie pentru toti patronii/administratorii de balti mai vechi sau mai noi de prin tara asta.
exceptie balta aia care nu accepta echipa de 2 pescari pe motiv ca si la cinema platesti 2 bilete :lol:

claudiue

Mesaj de claudiue »

Si la cinema ii simti transpiratia vecinului de langa tine...idem ca pe balta mentionata de tine :))
Totusi, la cinema daca iti iei gagica de dupa gat, ai loc fara sa iti atingi vecinul, ceea ce pe balta mai sus numita nu poti ca sunt prea apropiate standurile :mrgreen:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

-5 partide/12 ore
-10 partide /12 ore
-20 partide /12 ore

-----------
si ca sa fie mai avantajos :lol:
in timpul saptamnii (luni -joi ) o partida de 24 ore se contabilizeaza 12 ore :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

claudiue scrie:Si la cinema ii simti transpiratia vecinului de langa tine...idem ca pe balta mentionata de tine :))
Totusi, la cinema daca iti iei gagica de dupa gat, ai loc fara sa iti atingi vecinul, ceea ce pe balta mai sus numita nu poti ca sunt prea apropiate standurile :mrgreen:
Care e balta aia "mai sus mentionata" ?
Aia care in wknd e plina de pescari (care pescuiesc cot la cot) si totusi toti o lauda ca e cea mai cea balta de langa Bucuresti?

Patronii de balti mint asa cum respira! Azi promit ceva, maine se sucesc, administratorii se schimba, pestii se muta dintr-o balta in alta...

5,10,20 sedinte de x ore,dar la ce pret? Si ce drepturi ar avea abonatii fata de cei care platesc doar o sedinta?

Pe o balta pe care se fac concursuri merita sa ai abonament?

claudiue

Mesaj de claudiue »

Nu stiu care e balta aceea...
Eu din cauza administratiei am ales sa nu ma mai duc acolo :).
Tot din cauza administratiei am mai taiat una de pe lista de curand ;).

Tocmai din cauza concursurilor nu am mai continuat cu abonamentul pe tancabesti...in timpul saptamanii concursuri, in week-end mai gaseam locuri pe c-uri si d-uri.

Am mai spus o data ce inseamna sa incasezi si abonamente si sa faci si concursuri pe aceeasi balta : inchiriezi acelasi "apartament" la doua persoane diferite. Tu castigi dublu, chiriasii...au o problema!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”