Abonament pescuit- Cat de ieftin sa fie ca sa merite?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Abonament pescuit- Cat de ieftin sa fie ca sa merite?

Mesaj de ionut72 »

Cat de ieftin sa fie ca sa merite?
Pai, pentru mine unul, in primul rand ca un abonament pentru tot sezonul pe o balta iese din discutie pentru ca ma limiteaza. Apoi, ar fi in regula un abonament de genul 120 de euro, 12 partide de cate 24 de ore. Sau 6 partide de 48h. Sau 4 partide de 72h. Sau alte combinatii.

Ca, daca fac 4 partide de cate 3 zile fiecare pe o balta, e de ajuns si pot, de-a lungul sezonului, sa pescuiesc pe 4-5 balti. Si sa fac si-o Delta de 7-10 zile. Si cam gata sezonul (mai ciupesc eu si 2-3 Corbu cat stau la mare cu nevasta-mea si 4-5 Pleasa "fulger" de 24 de ore, ca ajung in 10-12 min maxim pe balta) :D

Asta este insa strict un punct de vedere personal, raportat la modul meu de pescuit.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Problema este simpla de tot , subiectul topicului este Abonament pescuit , iar aici se discuta la maxim despre niste tichete care le vor unii pescari .
Abonamentul este o plata in avans pentru TOT ANUL 2014 , iar discutiile s-au dus spre niste tichete pe care clar baltile de pescuit nu le agreaza dar se bate apa in piua de pomana .Vezi cazul Magura 9 care a declarat ca in 2014 se va renunta la acest sistem .

Ca ne place noua ca pescari anumite variante e clar , dar aceste varinate trebuie neaparat agreate de balti .
In afara de Greaca care s-ar parea ca ar agreea ceva tichete nici o alta balta nu e de acord cu sistemul cerut de noi pescarii.
Asa ca hai sa revenim la discutia cu abonament pescuit , cit de ieftin sa fie ca sa merite ?

Dupa parea mea sistemul de abonament pentru 1 an calendaristic sa zicem 1 Martie - 1 Noiembrie se invirte in jurul a 1500- 2000 lei si asta discutabil deoarece sunt multe balti care organizeaza concursuri si atunci pretul abonamntului pe acea balta ar trebui diminuat .
Daca exista o balta care ar avea la dispozitie ceva locuri de pescuit speciale pentru abonati , care sa iti permita la orice ora sa mergi la pescuit pe acea balta e normal ca si aici pretul merita marit .Una peste alta nu cred ca pretul unui abonament de pescuit merita mult peste 1500 lei .
In cazul cind pretul se va mentine la aprox 500 eu actual cred ca abonamentele de pescuit vor deveni o raritate.

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

popescu59 scrie:Problema este simpla de tot , subiectul topicului este Abonament pescuit , iar aici se discuta la maxim despre niste tichete care le vor unii pescari .
Abonamentul este o plata in avans pentru TOT ANUL 2014 , iar discutiile s-au dus spre niste tichete pe care clar baltile de pescuit nu le agreaza dar se bate apa in piua de pomana .Vezi cazul Magura 9 care a declarat ca in 2014 se va renunta la acest sistem .

Ca ne place noua ca pescari anumite variante e clar , dar aceste varinate trebuie neaparat agreate de balti .
In afara de Greaca care s-ar parea ca ar agreea ceva tichete nici o alta balta nu e de acord cu sistemul cerut de noi pescarii.
Asa ca hai sa revenim la discutia cu abonament pescuit , cit de ieftin sa fie ca sa merite ?

Dupa parea mea sistemul de abonament pentru 1 an calendaristic sa zicem 1 Martie - 1 Noiembrie se invirte in jurul a 1500- 2000 lei si asta discutabil deoarece sunt multe balti care organizeaza concursuri si atunci pretul abonamntului pe acea balta ar trebui diminuat .
Daca exista o balta care ar avea la dispozitie ceva locuri de pescuit speciale pentru abonati , care sa iti permita la orice ora sa mergi la pescuit pe acea balta e normal ca si aici pretul merita marit .Una peste alta nu cred ca pretul unui abonament de pescuit merita mult peste 1500 lei .
In cazul cind pretul se va mentine la aprox 500 eu actual cred ca abonamentele de pescuit vor deveni o raritate.
Aceste tichete dupa cum se poate vedea in acest topic sunt varianta preferata de marea majoritate a celor care au scris pana acum.
abonament anual cu numar nelimitat e mai greu pentru multi dintre noi care avem un job din care platim acest hobby si cu atat mai mult nu prea mai renteaza in conditiile in care sunt concursuri la greu pe toate baltile.
hai sa-i lasam pe patronii/administratorii de balti sa ne spuna de ce nu prefera varianta asta, poate exista o explicatie logica pe care noi ca si clienti nu o cunoastem.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Abonamentul este o plata in avans pentru TOT ANUL 2014
De unde ai scos nazbatia asta? Har Cerului ca n-ai ajuns pe la fo' regie de transport, ca nu existau decat "aboonamente anuale"! :lol: :lol: :lol:
iar discutiile s-au dus spre niste tichete pe care clar baltile de pescuit nu le agreaza dar se bate apa in piua de pomana .
Alo,........, noi suntem aia cu banii, bani pe care baltile ii vor, nu invers! Baltile care "nu agreeaza" ceea ce vor pescarii au de pierdut, nu invers! Se bate apa-n piua de pomana doar la tine in cutia craniana. Deci discutiile s-au dus si se duc catre ce vor clientii. Intotdeauna! Ca exista si inteligenti pe care-i doare-n p..a de ce vor clientii, sa fie sanatosi: intai ca o fac pe buzunarul lor si apoi ca nu toate afacerile trebuie sa supravietuiasca!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

se invirte in jurul a 1500- 2000 lei si asta discutabil deoarece sunt multe balti care organizeaza concursuri si atunci pretul abonamntului pe acea balta ar trebui diminuat .
Pe urma se vede ca gandesti cu picioarele, ce conteaza cat costa abonamentul, daca tu nu poti sa pescuiesti acolo din cauza concursurilor? Gandire de "puchinos" : bre, las-o asea ca merge-asea, daca tot faci concursuri, imi iei banii in avans si eu nu pot sa pescuiesc unde si cand vreau, mai scade 'reaq din abonamentu' ala! :lol: :lol:

Vai de steaua noastra!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ionut se vede la distanta ca nu stii decit sa jignesti , dar e problema ta la cit de intelectual te dai .
De ani de zile se bate apa in piua cu aceste tichete la partidele de pescuit si in afara de Magura 9 nu a bagat nimeni asa ceva .
Si anul asta a renuntat si Magura 9 la asa ceva .
Oare A falimentat vre-o balta care nu a facut tichete cum spui tu ? Hai da citeva exemple .
Problema este simpla fiecare gindeste in avantajul lui si de aceea nici una dintre balti nu doreste sistemul cu tichete .
Ia sa nu mai mergi tu la pescuit pe Moara , pe Tincabesti sa vedem vor da faliment .
Deocamdata cererea este mult mai mare decit oferta asa ca vom sta pe loc cu tichetele , singura reducere de care am beneficia este micsorarea pretului unui abonament in rest nu vad alta reducere atita timp cit exista cerere si inca una foarte mare .

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Cred ca 80% din cei care platesc abonamente ori sant patroni , ori fac banii foarte usor si nu ii intereseaza ca mai arunca pe geam 500-1000e.
Ei sunt cei care tin artificial preturile sus si nu numai in domeniul pescuitului. Se creaza astfel o cerere falsa mult mai mare decat oferta.
Pe de alta parte pretul triaza clientii! Ai parte ori de niste "magraoni" cu lant de 2 kg la gat care vin pe balta cu echipament de jdemii de euro, ori clientii sunt niste simandicosi cu acelasi tip de echipament "scos din tipla.

Pescuitul de relaxare a disparut demult fiind inlocuit de o afacere ce pare mai degraba de domeniul "imobiliarelor" , ajungem sa facem credite sa cumparam echipamente, nazi,masini, renuntam la concedii, la familii....

Ce dracu, parca nu asta era ideea cand ne-am apucat de pescuit....

@escu59 Nu te mai da tu la Ionut pentru ca are dreptate si nici intelectual nu se DA! Si mai ales nu in fata ta, ca tu oricum nu pricepi prea mult din ce scrie. Tu ai un butic, o rulota si un avatar care te reprezinta! Aaaaa, si ai castigat la loto!

p.s. Delchimii nu au aparut inca in varianta swinger!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Problema este simpla fiecare gindeste in avantajul lui si de aceea nici una dintre balti nu doreste sistemul cu tichete .
De unde ai tras tu, briliantu' forumului, concluzia ca o afacere inseamna modul de gandire "fiecare in avantajul fiecaruia" si nu cel "in avantajul amandurora", win-win situation (asa cum este sistemul de abonamente pentru un nr. limitat de partide)? De ce te-oi fi suparand cand lumea iti spune pe nume, cocalar?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Intelectualul forumului problema este simpla , fiecare afacere este creata pentru a da profit , nu creezi profit esti faliment . La modul cum gindesti tu orice afacere moare din start .Dar cred ca tu gindesti asa in locul altora care au bagat deja 150-200 mi de eu in afacere si acum ai vrea sa te lase cam moka la pescuit , pe tine si pe vali .

PiciuS

Mesaj de PiciuS »

petre iulian scrie:Cred ca varianta cu :
-5 partide/12 ore
-10 partide /12 ore
-20 partide /12 ore

ar fi varianta ok cu specificatia ca posesorul abonamentului poate veni cu un prieten in banii abonamentului si daca mai ocupa un post ((prietenul ) ,se contabilizeaza la abonamentul titularului .....
Binenteles ca abonamentul este valabil numai daca este si titularul pe balta pt. ca el raspunde de invitat (prieten ) :wink:

Cred ca varianta asta o sa `vanda abonamente :wink:
O varianta buna de abonamente atat timp cat ai voie cu un partener de pescuit (sa te ajute la minciog,nadit,etc)
Inca nu inteleg de ce in Romania taxa este pentru pescar? ci nu pe standul de pescuit,sau lansete! ce sa faci singur la pescuit?
Chiar nu pot intelege lucrurile astea...
Am umblat mult in Ungaria iar acolo nu este nici un fel de problema sa mai mergi cu inca un partener de pescuit,acolo platesti strict standul sau numarul de lansete!
Sergiu Morar

Catch & Release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”