CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cine vrea sa scape de caldura, cine nu are timp,cine nu vrea sa respecte regulamentul, cine nu are bani, cine nu are nada, cine nu are...chef, pot sa stea si acasa ! Aici trebuie sa vina cei care DORESC sa faca parte din echipa Romaniei si sa reprezinte cu onoare tara la CM.

Repet, nu este obligatoriu..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@Vladut
Celor care vor sa faca parte din echipa Romaniei nu trebuie sa li se bage pumnul in gura.Trebuiesc ascultati si trebuie sa se tina cond de parerile lor.Asta cu trebuie sa induri orice nu tine -e lozinca-.Noi pescarii incercam sa facem multe eforturi dar nu merge asta cu orice.La capitolul asta se incadreaza doar aia care au mostenit milioane de euro, care stau acasa, care nu fac luni de zile nimic,care nu au familie si care daca au chef se inscriu si ei la calificari.Mai trebuie sa se si priceapa la pescuit si totul e rezolvat.Cate echipe crezi ca se incadreaza?

PS.Propunerea facuta de Vali era doar o "propunere" la care se pare ca mai adera si altii.Trebuia doar studiata nu si votata, dar cu argumente.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Marius, pescuitul de competitie este un sport. Si orice sport cere sacrificii. Cand o sa intelegi asta, o sa vezi altfel lucrurile.....

PS Si mie mi-ar place sa joc golf de performanta cu Tiger Woods, dar nu ma tine.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

barbumarius scrie:Cred ca la sedinta din 21 ar trebui luata in considerare sugestia cu inceperea calificarilor mai devreme.Se poate face o mansa chiar inainte ca pestele sa intre in bataie.Daca nu mai exista date in calendar se poate organiza paralel cu un concurs mai mic.De fapt interesul national sunt calificarile si apoi concursurile private.In 2007 la CC s-au prins in jur de 6 tone si concursul a inceput in 6 iunie.Un argument in plus ar fi ca mai scapam de caldura din mijlocul verii.
daca etapa de la hobaia am pune-o 4-7 iunie, pe 8 incepe senior trophi, daca am pune-o 28-31 mai, suntem exact peste maconka procarp...sa sti ca am studiat astazi toate posibilitatile, nu a afisat dan cotelici datele alea fiindca asa i s-a nazarit lui.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Vladut
Nu ai raspuns la intrebare.Cate echipe din Romania s-ar incadra la ce am spus mai sus?Nu vezi ca noi ne c...m pe noi si cu sponsori cu tot abia putem trimite un lot in Franta.Ceea ce vrei tu o pot face copii nostri daca vor exista parinti destul de cretini sa creada ca copii lor vor putea sa traiasca numai din pescuit.Faci comparatie cu Woods.Crezi ca pe Woods la tinut la golf tacsu cu banii din pensie?Sunt de acord cu tine ca si pescuitul e un sport, dar doar la categoria amatori, pt. ca nu poti trai doar din el.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

PS. Ma refer la anul de gratie 2009.Ce va fi vom vedea.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

dan cotelici scrie: ...Pentru fiecare mansa la care nu participi primesti un numar de puncte de penalizare egal cu numarul de echipe participante +2.In cazul de mai sus 52 puncte de penalizare...
Dane, mi-a explicat Gogu dar na, am citit din nou postarea ta si cred ca trebuie sa fie ceva mai clara.

o echipa vine la:
-prima etapa, ia 10 puncte
-a doua etapa nu poate sa vina. ia 42 puncte (daca sunt 40 de echipe participante)
-a treia etapa ia 5 puncte
-a patra etapa ia 8 puntre
-la a cincea nu mai vine, ia (sa spunem) 16+2 = 18 puncte

Asa este?

PS e un caz ipotetic, eu vreau sa vin la primele 3 etape.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Cornel Serbu
Poate in aceeasi perioada cu un concurs mai mic la sfarsitul lui aprilie -inceputul lui mai?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

barbumarius scrie:Cornel Serbu
Poate in aceeasi perioada cu un concurs mai mic la sfarsitul lui aprilie -inceputul lui mai?
:lol: :lol: :lol: la sfarsitul lui aprilie este un concurs "mic"...cupa romaniei sarulesti...chiar nu vrei sa crezi ca am studiat calendarul in amanuntime ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Vali Vesa"][quote="dan cotelici"] ...Pentru fiecare mansa la care nu participi primesti un numar de puncte de penalizare egal cu numarul de echipe participante +2.In cazul de mai sus 52 puncte de penalizare... [/quote]

Dane, mi-a explicat Gogu dar na, am citit din nou postarea ta si cred ca trebuie sa fie ceva mai clara.

o echipa vine la:
-prima etapa, ia 10 puncte
-a doua etapa nu poate sa vina. ia 42 puncte (daca sunt 40 de echipe participante)
-a treia etapa ia 5 puncte
-a patra etapa ia 8 puntre
-la a cincea nu mai vine, ia (sa spunem) 16+2 = 18 puncte

Asa este?

PS e un caz ipotetic, eu vreau sa vin la primele 3 etape.[/quote]

da , pe sistemul discutat asa este.
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”