Repet, nu este obligatoriu.....

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
daca etapa de la hobaia am pune-o 4-7 iunie, pe 8 incepe senior trophi, daca am pune-o 28-31 mai, suntem exact peste maconka procarp...sa sti ca am studiat astazi toate posibilitatile, nu a afisat dan cotelici datele alea fiindca asa i s-a nazarit lui.barbumarius scrie:Cred ca la sedinta din 21 ar trebui luata in considerare sugestia cu inceperea calificarilor mai devreme.Se poate face o mansa chiar inainte ca pestele sa intre in bataie.Daca nu mai exista date in calendar se poate organiza paralel cu un concurs mai mic.De fapt interesul national sunt calificarile si apoi concursurile private.In 2007 la CC s-au prins in jur de 6 tone si concursul a inceput in 6 iunie.Un argument in plus ar fi ca mai scapam de caldura din mijlocul verii.
Dane, mi-a explicat Gogu dar na, am citit din nou postarea ta si cred ca trebuie sa fie ceva mai clara.dan cotelici scrie: ...Pentru fiecare mansa la care nu participi primesti un numar de puncte de penalizare egal cu numarul de echipe participante +2.In cazul de mai sus 52 puncte de penalizare...
barbumarius scrie:Cornel Serbu
Poate in aceeasi perioada cu un concurs mai mic la sfarsitul lui aprilie -inceputul lui mai?